0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
deleted
« -: Юни 03, 2005, 10:19:10 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

deleted
« Отговор #1 -: Юни 03, 2005, 10:30:01 am »
Наде, сори за раздялата - тя назряваше май от извесно време. Сега какво ще правиш - май забременяването се отлага, а?
Матей - 1.04.2006 г
*
deleted
« Отговор #2 -: Юни 03, 2005, 10:34:14 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #3 -: Юни 03, 2005, 10:37:24 am »
Наде ще ти се обадя другата седмица да излезем, и не само тогава, а винаги когато искаш. Винаги можеш да разчиташ на мен и на сестра ми. В един град сме не се излагай - изобщо не си сама ! Целувам те, ти си силно и хубаво момиче, а той изобщо не те заслужава, сигурна съм че много ще съжалява след време.
Аз ти предлагам едно Алиби или Будоар за съботата :) Щото във Вакуум са все "памперси" разбрах :) А ако искаш може и пенсионерската - на бира и цаца на капаните - времето е супер, аз нещо се запалих пак по нощния от миналата седмица та затва ;)
Като се видим ще решим. Може да вземем и Тигъра :) И който изяви желание ;)
*
deleted
« Отговор #4 -: Юни 03, 2005, 10:56:18 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #5 -: Юни 03, 2005, 11:03:02 am »
Ще видим за днес, знаеш какви са ми съображенията.
*
deleted
« Отговор #6 -: Юни 03, 2005, 11:07:55 am »
охо първа писта съм щом става въпрос за купон :party: Ние днеска най вероятно с тебе наде ще си видим и ще се разбереме за събота нещо а тебе дони ще те информираме по телефона :D
deleted
« Отговор #7 -: Юни 03, 2005, 11:12:18 am »
Миличка Надин, много съжалявам за случилото се!

И аз съм една такава, имам панически страх от самотата .... а и ситуацията с "проблемното забременяване" още повече утежнява нещата! Обаче пък имам един основен принцип, отвътре ми идва - никога не съжалявам за минали неща, струва ми се, че и ти си така!
Като се почувстваш готова за нови контакти, препоръчвам bgdate.com - според мен там има много свестни хора, които също търсят контакти. То в съвременното общество иначе нямаме много места за контакти, всеки се е ограничил в някакво кръгче хора, обикновено от студентските години, и повечето хора са по двойки... а в нета според мен е по-надеждно да си флиртуваш и да опознаваш хората, отколкото в някоя кръчма на пияна глава (е, и така се получава понякога! :wink: ). Ако с интернет-флиртовете се действа разумно и човек не се взима толкова насериозно, за да понася леко някои разочарования, според мен върши много добра работа!

Надин, искам да ти кажа също, че е по-добре че сте се разделили на тоя етап, защото нещата щяха да са по-сложни, ако имахте и общи отговорности за дете. Много често става така, че след дълги години проблемно (не)забременяване, при смяна на партньора нещата се получават веднага, независимо в кого е била причината преди - не знам защо е така, но в много разказани истории го има това!

Хайде много успех ти желая и скоро ти желая едно ново и много свестно гадже, да ти оправи вкуса към живота :)

Ще ни липсваш, ако не се обаждаш тук :(
Благодаря ти, Бени!







*

    Мари

deleted
« Отговор #8 -: Юни 03, 2005, 11:52:06 am »
Надин,
много съжалявам, че така са приклЮчили нещата при вас. Преминали сте през голямо изпитание, сега и пред двама ви се откриват нови посоки. Не се срахувай от своята посока, тръгвай и следвай само сърцето си. Щастието идва, когато най-малко го очакваш. Желая ти едно неочаквано лято!
Мари
*
deleted
« Отговор #9 -: Юни 03, 2005, 12:01:11 pm »
Мога да кажа само едно ГОЛЯМО БЛАГОДРЯ момичета, наистина имам нужда от подкрепа.Оценям го БЛАГОДАРЯ ВИ.



И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ ОБИЧАЙТЕ СЕ
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #10 -: Юни 03, 2005, 12:16:55 pm »
Мила Надин,
съгурно ти е много трудно, сигурно е много тежко и празно в душата ти  и страшно боли.
Изживей тези емоции сега, те ще те направят по- силна и вярвай, че те ще бъдат твоята сила, твоето оръжие, с което ще се бориш и ще продължиш напред в живота!!!
Вярвай че всичко което се случва е за добро, че пътя по който поемаш ще те води към щастието.

Не забравяй, че след тъмната нощ винаги идва утрото!!
И твоето слънце ще изгре, вярвай!!! :sunshine:

Целувки :kiss:
*
deleted
« Отговор #11 -: Юни 03, 2005, 13:21:38 pm »
Съжалявам Наде, незнам какво повече да ти кажа, момичетата са ти казали всичко, така че бъди силна и в никакъв случай не се отдавай на спомени от миналото или съжаление. Вдигаш гордо глава и смело напред. Само трябва да повярваш, че ти си силен и стойностен човек, какъвто си и ще видиш, че ще се почувстваш по добре :)
прегръдки
*
deleted
« Отговор #12 -: Юни 03, 2005, 13:22:43 pm »
Мила Надин,

Наистина много съжалявам за това, което ти се случва :kiss:
Може да е за добро. Поплачи си...ако имаш истинска приятелка- говори, ако нямаш споделяй тук, общия проблем ни прави близки като сестри.

Ако пък мислиш, че на всяка цена искаш да бъдеш с него...опитай се да си го върнеш...но не прави компромиси със себе си и не се унижавай.

Бъди силна и вярвай, че всичко хубаво предстои.
Поглези се, прави неща, които ти доставят удоволствие...помисли си колко е приятно да се срещаш с нови хора...да бъдеш ухажвана. Представи си, че някъде има човек, с когото ще се запознаеш и ще изживееш прекрасни мигове.

Само не се изолирай и не изпадай в самосъжаление, моля те.

Поздрави и целувки !
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
deleted
« Отговор #13 -: Юни 03, 2005, 13:41:27 pm »
НАДЕ! Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА И КАРАЙ НАПРЕД! АМА ХА! ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!
*
deleted
« Отговор #14 -: Юни 03, 2005, 16:05:30 pm »
Наде, много съжалявам!!!
Дано тази раздяла да е началото на нещо ново - красиво и истинско, изпълнено с много любов и разбиране.
Винаги можеш да се обадиш да се видим на кафенце, бира , дискотечка и каквото и да е :wink:
Пък може и плажния сезон да открием :beach1:
...
« Отговор #15 -: Юни 03, 2005, 17:03:56 pm »
Здрасти Надин,
  И аз исках само да ти кажа че "неведоми са пътищата Божии" и обикновено след раздала след една такава дълга връзка, като че ли наистина всичко тръгва много лесно.  Може би се е случило така защото те очакват много щастливи мигове и много бебета на друго място...
 Дано да си щастлива!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
deleted
« Отговор #16 -: Юни 03, 2005, 17:41:26 pm »
Надин, всяко зло за добро.
Ще срещнеш човек,който те заслужава и ще бъдеш щастлива.
deleted
« Отговор #17 -: Юни 03, 2005, 18:13:20 pm »
Надичка, много съжалявам, че ти се налага да изживееш това! Горе главата, със сигурност някъде има друг, по-достоен мъж, който ще ти върне вярата!
 :kiss:
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
deleted
« Отговор #18 -: Юни 04, 2005, 00:32:13 am »
Наде, от сутринта те препрочитам и все започвам да пиша и спирам. Не знам до колко някой може да ти помогне истински, решението е скрито в теб и скоро ще се убедиш колко силна си всъщност. Преди време изобщо не вярвах на максимата - Времето лекува - но се оказа, че е така :roll:
Имах дълга връзка с един мъж - 7 години. Той бе всичко за мен, буквално се бях претопила и нямах никакви собствени амбиции. Живеех заради него и правех всичко възможно да е щастлив. Бях твърдо убедена, че ако се разделим моя живот свършва (даже си мислех, че ще получа инфаркт ако той ме напусне :lol: ). Имахме дата за сватба, кумове, покани, резервиран ресторант и рокля. За съжаление, той изпитваше ужас от мисълта за деца, ама искрен ужас... Човекът явно се уплаши, намери си любовница, щото не се бил наживял и колкото и да се старах (преди да намеря следите от любовницата) се разделихме. За мое най-голямо учудване не получих инфаркт :lol:  Трудно си беше, но имах хора около мен, които проявиха истинска загриженост. Почнах да наваксвам всичко, което бях пропуснала в името на връзката - забавления, срещи с приятелки, даже отидох сама на море, започнах да уча нови неща и се озовах в съвсем друг свят, където съвсем случайно срещнах сегашния си приятел (а бях убедена, че никога няма да мога пак да обичам и да се доверя на някого).
С какво ти помага моята история - ами с нищо, просто цял ден търся начин да ти кажа, че не си сама и че тук има хора, които те разбират и искат да ти помогнат. Сигурна съм, че ще намериш начин да си щастлива. Лято е, на морето си, почувствай се свободна и не спирай да идваш тук.
 :bighug:


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
deleted
« Отговор #19 -: Юни 04, 2005, 14:58:56 pm »
Наде аз най-добре мога да те разбера как се чустваш, защото съм в почти същата ситуация. Само че при мен всичко стана за 2 седмици. Както нямахме ниакви проблеми в един прекрасен момент ми посочиха вратата. Причината се оказа друга жена, но както и да е не ми се говори за това. Живота е много жесток към нас и затова е хубаво че поне тук намираме подкрепа.