0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

deleted
« Отговор #20 -: Юни 06, 2005, 10:34:34 am »
Цитат на: mimitarnovo
Наде аз най-добре мога да те разбера как се чустваш, защото съм в почти същата ситуация. Само че при мен всичко стана за 2 седмици. Както нямахме ниакви проблеми в един прекрасен момент ми посочиха вратата. Причината се оказа друга жена, но както и да е не ми се говори за това. Живота е много жесток към нас и затова е хубаво че поне тук намираме подкрепа.


Мими, какво говориш! :?

Както и да е, и за теб същите пожелания - много скоро да ти се оправи вкуса към живота и нещата да се подредат бързо и неочаквано лесно!!!

Прегръдки :bighug:
Благодаря ти, Бени!







deleted
« Отговор #21 -: Юни 06, 2005, 11:33:34 am »
Наде, от както си пуснала темата се чудя дали да се постна тук - аз съм ти казала, казвам и ще казвам това, което мисля и чувствам.
Затова сега на двете вас с Мимито ви казвам, че много, много ви обичам

           

И ви прегръщам силно!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    Anonymous

deleted
« Отговор #22 -: Юни 06, 2005, 12:14:47 pm »
Благодаря за подкрепата момичета. Аз се извинявам на Надето че се прикрепих към нейната тема но нямам сили да пиша подробно.
deleted
« Отговор #23 -: Юни 06, 2005, 12:15:44 pm »
Извинявам се забравих да се логна.
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
deleted
« Отговор #24 -: Юни 06, 2005, 12:28:02 pm »
Мило Наде, преболедувай си раздялата, говори за това, което чувстваш с нас и с други хора, които смяташ за близки. В никакъв случай не се затваряй :!: "И това ще мине" - е казал някой мъдър човек. Твоята ИСТИНСКА половинка ще те намери, вярвай!
Както казах и на Мимето, погледни от добрата страна - след толкова години с един мъж ти предстои първи път с някой нов, вълнуващ :dating:
Целувки :kiss:
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
deleted
« Отговор #25 -: Юни 06, 2005, 12:34:50 pm »
Мими толкова съжалявам и за тебе! Защо мъжете не са толкова солидарни към нашите проблеми колкото ние към техните! Толкова ли е трудно да си опора и подкрепа точно когато човек има най-голяма нужда!
Горе главата! ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО!
*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
deleted
« Отговор #26 -: Юни 06, 2005, 13:13:27 pm »
Момичета наистина всяко зло за добро. Може пък така да е по-добре. Сега гледайте напред и оставете назад лошите моменти. На времето имаше един девиз дето все го пишех по лексиконите....след всяко падане да намираш сили да станеш Така, че момичета пожелавм ви по скоро да се изправите и двете.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
deleted
« Отговор #27 -: Юни 07, 2005, 14:33:21 pm »
Всички семейства, които се борят със стерилитет имат проблем и брака им е под въпрос. Щом връзката не може да издържи тези изпитания тя е под въпрос дори и да има и деца, така че, Наде, пожелавам ти да си намериш половинка, която въпреки трудностите ще е с теб докрай!!
майната им на мъжете като него
« Отговор #28 -: Юни 10, 2005, 11:41:37 am »
Надин, аз съм Mari_Pz,
изобщо не се отчайвай, знам че е лесно да се каже, защото аз също съм от 9 год с мъжа ми и си представям ако недай боже се разделим как ще се чувства,все едно ще съм сама в света.
Обаче нищо не се знае, живота все пак продължава за теб.
Аз за съжаление съм от Пазарджик, а ти живееш на морето май, но имаш подкрепата ми по всяко време. Не смятам, че трябва да се отказваш от чата, все пак говорим не само за проблемно забременяване :lol:
Айде действай смело. Има си и добрата страна - нощният живот е пред теб.
ЧАО ЗА СЕГА МИЛИЧКА!
ЦЕЛУВКИ С ТЕБ СЪМ!
*
deleted
« Отговор #29 -: Юни 10, 2005, 22:13:00 pm »
Мили момичета,

не се отчайвайте, много от нас също са попадали в подобна ситуация. Аз например имах 5 годишна връзка с мъж на когото много държах. Не беше първия мъж в живота ми, но беше първия в който се влюбих. Когато ме заряза ми трябваха повече повече от 6 месеца за да се свестя. Е в резултат поне ми потръгна кариерата(щото за да не мисля непрекъснато за него се потопих в работата си).
Сега имам един прекрасен човек до себе си, който срещнах съвсем неочаквано и съм сигурна, че и на вас ще ви се случи. Горе главата!


deleted
« Отговор #30 -: Юни 10, 2005, 23:14:47 pm »
Надин, аз срещнах настоящия си съпруг преди шест години в най-тежкия момент от живота си. Два месеца преди това почина най-близкият ми човек. Бях абсолютно сама и единственото, което ме крепеше беше работата ми. Вечер вкъщи се отдавах на страданието си и плачех с часове. Изобщо не ми минаваше през ум, че мога да срещна човек, в когото да се вбювя и да обичам истински. Но това стана-просто капризният пръст на съдбата се намеси и то по абсолютно невероятен начин. Сега изтръпвам при мисълта, че можеше да не съм на това място и по това време. За всеки един от нас идва щастливият момент, в който намираме истинската си половинка - тя ни очаква, просто трябва да познаем, че това е другата част от нас.
Бъди много силна и се погрижи за себе си. Щастието тепърва ти предстои - ще намериш своята голяма любов и тя ще е истинската.
Джорджи

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Nade, ti si silno momiche!
« Отговор #31 -: Юли 18, 2005, 14:05:38 pm »
Nade,
az sym otskoro tuk vyv foruma, no vinagi cheta s interes neshtata. Vsqka ot nas mai vyrvi po edin i syshti pyt v borbata za shtastie. Imash kysmet, che taka sa se sluchili neshtata. Imah vryzka 3 godini s edin chovek. Iskashe uj deca ot men, ama ne iska da se jeni. Uj me obicha, a kato zachezna za malko i zabravq za men. To bqha skandali, lubovnici, izneveri... poboi... Razdelihme se. Pyrvite 3 meseca jiveeh na alkohol i leksotan. Kak sym ocelqla, samo maika mi i bashta mi znaqt. Imah edna priqtelka, koqto mnogo mi pomogna togava. Vodi me navsqkyde s neq. Noshten jivot, kuponi, kino, vsichko samo i samo da oceleq. I nai-interesnoto e, che togava maikata na moq chovek mi pomogna. Kaza mi dve neshta, koito nqma da zabravq cql jivot - Na myja chervata ako se vlachat, kazvai poqsa mu se e razvil. Ako hodi kryv - drenki e ql. Po-mrysno jivotno ot myja nqma. I az taka - povtarqh si gi, povtarqh si gi i se izlekuvah. Znam che ne e recepta, ako obichash nqkoi, ama edna lyjica mainata mu, mnogo pomaga:)Sega ne se zatvarqi v kyshti, ne bqgai ot momichetata vyv foruma. Vsqka edna jivee i disha s tvoite problemi:) Taka che - sega mu e vremeto da namerish nqkoi, koito da te obicha silno. Nali znaesh, kogato jivota ni zatryshne nqkoq vrata pod nosa - otvarq se druga, po-hubava, po-slyncheva! Gore glavata!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
deleted
« Отговор #32 -: Юли 18, 2005, 14:58:52 pm »
Надин и Мими,

Мислим за вас! Ако се мернете тук, пишете по един ред как сте... Ако не - пращам ви позитивна енергия и поздрави :wink:
Благодаря ти, Бени!







*

    Anonymous

Re: За всички които се чувстват предадени
« Отговор #33 -: Септември 02, 2005, 13:08:40 pm »
вв