0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
deleted
« -: Юни 03, 2005, 10:19:10 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

deleted
« Отговор #1 -: Юни 03, 2005, 10:30:01 am »
Наде, сори за раздялата - тя назряваше май от извесно време. Сега какво ще правиш - май забременяването се отлага, а?
Матей - 1.04.2006 г
*
deleted
« Отговор #2 -: Юни 03, 2005, 10:34:14 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #3 -: Юни 03, 2005, 10:37:24 am »
Наде ще ти се обадя другата седмица да излезем, и не само тогава, а винаги когато искаш. Винаги можеш да разчиташ на мен и на сестра ми. В един град сме не се излагай - изобщо не си сама ! Целувам те, ти си силно и хубаво момиче, а той изобщо не те заслужава, сигурна съм че много ще съжалява след време.
Аз ти предлагам едно Алиби или Будоар за съботата :) Щото във Вакуум са все "памперси" разбрах :) А ако искаш може и пенсионерската - на бира и цаца на капаните - времето е супер, аз нещо се запалих пак по нощния от миналата седмица та затва ;)
Като се видим ще решим. Може да вземем и Тигъра :) И който изяви желание ;)
*
deleted
« Отговор #4 -: Юни 03, 2005, 10:56:18 am »
deleted
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #5 -: Юни 03, 2005, 11:03:02 am »
Ще видим за днес, знаеш какви са ми съображенията.
*
deleted
« Отговор #6 -: Юни 03, 2005, 11:07:55 am »
охо първа писта съм щом става въпрос за купон :party: Ние днеска най вероятно с тебе наде ще си видим и ще се разбереме за събота нещо а тебе дони ще те информираме по телефона :D
deleted
« Отговор #7 -: Юни 03, 2005, 11:12:18 am »
Миличка Надин, много съжалявам за случилото се!

И аз съм една такава, имам панически страх от самотата .... а и ситуацията с "проблемното забременяване" още повече утежнява нещата! Обаче пък имам един основен принцип, отвътре ми идва - никога не съжалявам за минали неща, струва ми се, че и ти си така!
Като се почувстваш готова за нови контакти, препоръчвам bgdate.com - според мен там има много свестни хора, които също търсят контакти. То в съвременното общество иначе нямаме много места за контакти, всеки се е ограничил в някакво кръгче хора, обикновено от студентските години, и повечето хора са по двойки... а в нета според мен е по-надеждно да си флиртуваш и да опознаваш хората, отколкото в някоя кръчма на пияна глава (е, и така се получава понякога! :wink: ). Ако с интернет-флиртовете се действа разумно и човек не се взима толкова насериозно, за да понася леко някои разочарования, според мен върши много добра работа!

Надин, искам да ти кажа също, че е по-добре че сте се разделили на тоя етап, защото нещата щяха да са по-сложни, ако имахте и общи отговорности за дете. Много често става така, че след дълги години проблемно (не)забременяване, при смяна на партньора нещата се получават веднага, независимо в кого е била причината преди - не знам защо е така, но в много разказани истории го има това!

Хайде много успех ти желая и скоро ти желая едно ново и много свестно гадже, да ти оправи вкуса към живота :)

Ще ни липсваш, ако не се обаждаш тук :(
Благодаря ти, Бени!







*

    Мари

deleted
« Отговор #8 -: Юни 03, 2005, 11:52:06 am »
Надин,
много съжалявам, че така са приклЮчили нещата при вас. Преминали сте през голямо изпитание, сега и пред двама ви се откриват нови посоки. Не се срахувай от своята посока, тръгвай и следвай само сърцето си. Щастието идва, когато най-малко го очакваш. Желая ти едно неочаквано лято!
Мари
*
deleted
« Отговор #9 -: Юни 03, 2005, 12:01:11 pm »
Мога да кажа само едно ГОЛЯМО БЛАГОДРЯ момичета, наистина имам нужда от подкрепа.Оценям го БЛАГОДАРЯ ВИ.



И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ ОБИЧАЙТЕ СЕ
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
deleted
« Отговор #10 -: Юни 03, 2005, 12:16:55 pm »
Мила Надин,
съгурно ти е много трудно, сигурно е много тежко и празно в душата ти  и страшно боли.
Изживей тези емоции сега, те ще те направят по- силна и вярвай, че те ще бъдат твоята сила, твоето оръжие, с което ще се бориш и ще продължиш напред в живота!!!
Вярвай че всичко което се случва е за добро, че пътя по който поемаш ще те води към щастието.

Не забравяй, че след тъмната нощ винаги идва утрото!!
И твоето слънце ще изгре, вярвай!!! :sunshine:

Целувки :kiss:
*
deleted
« Отговор #11 -: Юни 03, 2005, 13:21:38 pm »
Съжалявам Наде, незнам какво повече да ти кажа, момичетата са ти казали всичко, така че бъди силна и в никакъв случай не се отдавай на спомени от миналото или съжаление. Вдигаш гордо глава и смело напред. Само трябва да повярваш, че ти си силен и стойностен човек, какъвто си и ще видиш, че ще се почувстваш по добре :)
прегръдки
*
deleted
« Отговор #12 -: Юни 03, 2005, 13:22:43 pm »
Мила Надин,

Наистина много съжалявам за това, което ти се случва :kiss:
Може да е за добро. Поплачи си...ако имаш истинска приятелка- говори, ако нямаш споделяй тук, общия проблем ни прави близки като сестри.

Ако пък мислиш, че на всяка цена искаш да бъдеш с него...опитай се да си го върнеш...но не прави компромиси със себе си и не се унижавай.

Бъди силна и вярвай, че всичко хубаво предстои.
Поглези се, прави неща, които ти доставят удоволствие...помисли си колко е приятно да се срещаш с нови хора...да бъдеш ухажвана. Представи си, че някъде има човек, с когото ще се запознаеш и ще изживееш прекрасни мигове.

Само не се изолирай и не изпадай в самосъжаление, моля те.

Поздрави и целувки !
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
deleted
« Отговор #13 -: Юни 03, 2005, 13:41:27 pm »
НАДЕ! Я МУ ТЕГЛИ ЕДНА И КАРАЙ НАПРЕД! АМА ХА! ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!
*
deleted
« Отговор #14 -: Юни 03, 2005, 16:05:30 pm »
Наде, много съжалявам!!!
Дано тази раздяла да е началото на нещо ново - красиво и истинско, изпълнено с много любов и разбиране.
Винаги можеш да се обадиш да се видим на кафенце, бира , дискотечка и каквото и да е :wink:
Пък може и плажния сезон да открием :beach1:
...
« Отговор #15 -: Юни 03, 2005, 17:03:56 pm »
Здрасти Надин,
  И аз исках само да ти кажа че "неведоми са пътищата Божии" и обикновено след раздала след една такава дълга връзка, като че ли наистина всичко тръгва много лесно.  Може би се е случило така защото те очакват много щастливи мигове и много бебета на друго място...
 Дано да си щастлива!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
deleted
« Отговор #16 -: Юни 03, 2005, 17:41:26 pm »
Надин, всяко зло за добро.
Ще срещнеш човек,който те заслужава и ще бъдеш щастлива.
deleted
« Отговор #17 -: Юни 03, 2005, 18:13:20 pm »
Надичка, много съжалявам, че ти се налага да изживееш това! Горе главата, със сигурност някъде има друг, по-достоен мъж, който ще ти върне вярата!
 :kiss:
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
deleted
« Отговор #18 -: Юни 04, 2005, 00:32:13 am »
Наде, от сутринта те препрочитам и все започвам да пиша и спирам. Не знам до колко някой може да ти помогне истински, решението е скрито в теб и скоро ще се убедиш колко силна си всъщност. Преди време изобщо не вярвах на максимата - Времето лекува - но се оказа, че е така :roll:
Имах дълга връзка с един мъж - 7 години. Той бе всичко за мен, буквално се бях претопила и нямах никакви собствени амбиции. Живеех заради него и правех всичко възможно да е щастлив. Бях твърдо убедена, че ако се разделим моя живот свършва (даже си мислех, че ще получа инфаркт ако той ме напусне :lol: ). Имахме дата за сватба, кумове, покани, резервиран ресторант и рокля. За съжаление, той изпитваше ужас от мисълта за деца, ама искрен ужас... Човекът явно се уплаши, намери си любовница, щото не се бил наживял и колкото и да се старах (преди да намеря следите от любовницата) се разделихме. За мое най-голямо учудване не получих инфаркт :lol:  Трудно си беше, но имах хора около мен, които проявиха истинска загриженост. Почнах да наваксвам всичко, което бях пропуснала в името на връзката - забавления, срещи с приятелки, даже отидох сама на море, започнах да уча нови неща и се озовах в съвсем друг свят, където съвсем случайно срещнах сегашния си приятел (а бях убедена, че никога няма да мога пак да обичам и да се доверя на някого).
С какво ти помага моята история - ами с нищо, просто цял ден търся начин да ти кажа, че не си сама и че тук има хора, които те разбират и искат да ти помогнат. Сигурна съм, че ще намериш начин да си щастлива. Лято е, на морето си, почувствай се свободна и не спирай да идваш тук.
 :bighug:


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
deleted
« Отговор #19 -: Юни 04, 2005, 14:58:56 pm »
Наде аз най-добре мога да те разбера как се чустваш, защото съм в почти същата ситуация. Само че при мен всичко стана за 2 седмици. Както нямахме ниакви проблеми в един прекрасен момент ми посочиха вратата. Причината се оказа друга жена, но както и да е не ми се говори за това. Живота е много жесток към нас и затова е хубаво че поне тук намираме подкрепа.
deleted
« Отговор #20 -: Юни 06, 2005, 10:34:34 am »
Цитат на: mimitarnovo
Наде аз най-добре мога да те разбера как се чустваш, защото съм в почти същата ситуация. Само че при мен всичко стана за 2 седмици. Както нямахме ниакви проблеми в един прекрасен момент ми посочиха вратата. Причината се оказа друга жена, но както и да е не ми се говори за това. Живота е много жесток към нас и затова е хубаво че поне тук намираме подкрепа.


Мими, какво говориш! :?

Както и да е, и за теб същите пожелания - много скоро да ти се оправи вкуса към живота и нещата да се подредат бързо и неочаквано лесно!!!

Прегръдки :bighug:
Благодаря ти, Бени!







deleted
« Отговор #21 -: Юни 06, 2005, 11:33:34 am »
Наде, от както си пуснала темата се чудя дали да се постна тук - аз съм ти казала, казвам и ще казвам това, което мисля и чувствам.
Затова сега на двете вас с Мимито ви казвам, че много, много ви обичам

           

И ви прегръщам силно!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    Anonymous

deleted
« Отговор #22 -: Юни 06, 2005, 12:14:47 pm »
Благодаря за подкрепата момичета. Аз се извинявам на Надето че се прикрепих към нейната тема но нямам сили да пиша подробно.
deleted
« Отговор #23 -: Юни 06, 2005, 12:15:44 pm »
Извинявам се забравих да се логна.
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
deleted
« Отговор #24 -: Юни 06, 2005, 12:28:02 pm »
Мило Наде, преболедувай си раздялата, говори за това, което чувстваш с нас и с други хора, които смяташ за близки. В никакъв случай не се затваряй :!: "И това ще мине" - е казал някой мъдър човек. Твоята ИСТИНСКА половинка ще те намери, вярвай!
Както казах и на Мимето, погледни от добрата страна - след толкова години с един мъж ти предстои първи път с някой нов, вълнуващ :dating:
Целувки :kiss:
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
deleted
« Отговор #25 -: Юни 06, 2005, 12:34:50 pm »
Мими толкова съжалявам и за тебе! Защо мъжете не са толкова солидарни към нашите проблеми колкото ние към техните! Толкова ли е трудно да си опора и подкрепа точно когато човек има най-голяма нужда!
Горе главата! ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО!
*

    Хера

  • ****
  • 908
  • романтично люлякова
deleted
« Отговор #26 -: Юни 06, 2005, 13:13:27 pm »
Момичета наистина всяко зло за добро. Може пък така да е по-добре. Сега гледайте напред и оставете назад лошите моменти. На времето имаше един девиз дето все го пишех по лексиконите....след всяко падане да намираш сили да станеш Така, че момичета пожелавм ви по скоро да се изправите и двете.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
deleted
« Отговор #27 -: Юни 07, 2005, 14:33:21 pm »
Всички семейства, които се борят със стерилитет имат проблем и брака им е под въпрос. Щом връзката не може да издържи тези изпитания тя е под въпрос дори и да има и деца, така че, Наде, пожелавам ти да си намериш половинка, която въпреки трудностите ще е с теб докрай!!
майната им на мъжете като него
« Отговор #28 -: Юни 10, 2005, 11:41:37 am »
Надин, аз съм Mari_Pz,
изобщо не се отчайвай, знам че е лесно да се каже, защото аз също съм от 9 год с мъжа ми и си представям ако недай боже се разделим как ще се чувства,все едно ще съм сама в света.
Обаче нищо не се знае, живота все пак продължава за теб.
Аз за съжаление съм от Пазарджик, а ти живееш на морето май, но имаш подкрепата ми по всяко време. Не смятам, че трябва да се отказваш от чата, все пак говорим не само за проблемно забременяване :lol:
Айде действай смело. Има си и добрата страна - нощният живот е пред теб.
ЧАО ЗА СЕГА МИЛИЧКА!
ЦЕЛУВКИ С ТЕБ СЪМ!
*
deleted
« Отговор #29 -: Юни 10, 2005, 22:13:00 pm »
Мили момичета,

не се отчайвайте, много от нас също са попадали в подобна ситуация. Аз например имах 5 годишна връзка с мъж на когото много държах. Не беше първия мъж в живота ми, но беше първия в който се влюбих. Когато ме заряза ми трябваха повече повече от 6 месеца за да се свестя. Е в резултат поне ми потръгна кариерата(щото за да не мисля непрекъснато за него се потопих в работата си).
Сега имам един прекрасен човек до себе си, който срещнах съвсем неочаквано и съм сигурна, че и на вас ще ви се случи. Горе главата!


deleted
« Отговор #30 -: Юни 10, 2005, 23:14:47 pm »
Надин, аз срещнах настоящия си съпруг преди шест години в най-тежкия момент от живота си. Два месеца преди това почина най-близкият ми човек. Бях абсолютно сама и единственото, което ме крепеше беше работата ми. Вечер вкъщи се отдавах на страданието си и плачех с часове. Изобщо не ми минаваше през ум, че мога да срещна човек, в когото да се вбювя и да обичам истински. Но това стана-просто капризният пръст на съдбата се намеси и то по абсолютно невероятен начин. Сега изтръпвам при мисълта, че можеше да не съм на това място и по това време. За всеки един от нас идва щастливият момент, в който намираме истинската си половинка - тя ни очаква, просто трябва да познаем, че това е другата част от нас.
Бъди много силна и се погрижи за себе си. Щастието тепърва ти предстои - ще намериш своята голяма любов и тя ще е истинската.
Джорджи

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Nade, ti si silno momiche!
« Отговор #31 -: Юли 18, 2005, 14:05:38 pm »
Nade,
az sym otskoro tuk vyv foruma, no vinagi cheta s interes neshtata. Vsqka ot nas mai vyrvi po edin i syshti pyt v borbata za shtastie. Imash kysmet, che taka sa se sluchili neshtata. Imah vryzka 3 godini s edin chovek. Iskashe uj deca ot men, ama ne iska da se jeni. Uj me obicha, a kato zachezna za malko i zabravq za men. To bqha skandali, lubovnici, izneveri... poboi... Razdelihme se. Pyrvite 3 meseca jiveeh na alkohol i leksotan. Kak sym ocelqla, samo maika mi i bashta mi znaqt. Imah edna priqtelka, koqto mnogo mi pomogna togava. Vodi me navsqkyde s neq. Noshten jivot, kuponi, kino, vsichko samo i samo da oceleq. I nai-interesnoto e, che togava maikata na moq chovek mi pomogna. Kaza mi dve neshta, koito nqma da zabravq cql jivot - Na myja chervata ako se vlachat, kazvai poqsa mu se e razvil. Ako hodi kryv - drenki e ql. Po-mrysno jivotno ot myja nqma. I az taka - povtarqh si gi, povtarqh si gi i se izlekuvah. Znam che ne e recepta, ako obichash nqkoi, ama edna lyjica mainata mu, mnogo pomaga:)Sega ne se zatvarqi v kyshti, ne bqgai ot momichetata vyv foruma. Vsqka edna jivee i disha s tvoite problemi:) Taka che - sega mu e vremeto da namerish nqkoi, koito da te obicha silno. Nali znaesh, kogato jivota ni zatryshne nqkoq vrata pod nosa - otvarq se druga, po-hubava, po-slyncheva! Gore glavata!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
deleted
« Отговор #32 -: Юли 18, 2005, 14:58:52 pm »
Надин и Мими,

Мислим за вас! Ако се мернете тук, пишете по един ред как сте... Ако не - пращам ви позитивна енергия и поздрави :wink:
Благодаря ти, Бени!







*

    Anonymous

Re: За всички които се чувстват предадени
« Отговор #33 -: Септември 02, 2005, 13:08:40 pm »
вв