0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #60 -: Юли 15, 2008, 10:51:52 am »
Според Кирчева, цитирам: "На работно си място - не приема рушвети и подкупи. Когато не може да помогне на някого, просто му казва, че не може. Никого не е заблудила, съвестта й е чиста. С помощта на д-р Кирчева са заченати над 10 000 бебета. С различни патологии при двата пола, благодарение на прецизната иридодиагностика и точно фитотерапевтично лечение, тя е дала радост на 10 000 семейства по целия свят, мнозина от които безуспешно и многократно са ползвали метода “Ин витро”......  :x :x :x

ето подробностите  http://www.slavymagazine.com/home.php?objid=282
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #61 -: Юли 15, 2008, 12:45:46 pm »
Ха,не взима рушвети и подкупи,а взима задължителни "дарения".Абсолютна измамница :x :x :x
*

    Osiana

  • *****
  • 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #62 -: Юли 15, 2008, 13:49:52 pm »
Вижте какво лекува само! 8O 8O 8O

Цитат
Д-р Кирчева установява заболяванията с иридодиагностика, а лекува с фитотерапия, като ползва 617 съставки от 1630-те лечебни растения, виреещи у нас. Невероятно широк е спектърът на лечимите болести при пловдивчанката: мъжки стерилитет, липса на цикъл, фоликуларни кисти, ендометриоза, миома, остро хормонално нарушение, кандида, хламидиарни и стафилококови инфекции, алергии, синузит, спастичен бронхит, бронхиална астма, пневмонии, карцином на белия дроб, сеатоза, кучешка тения, цироза на черния дроб, хепатити, бъбречно-каменна болест, простатит, хипертония, всички видове костно-ставни и стомашно-чревни заболявания, изшипявания, диабет (болните се свалят от инсулин), множествена склероза, псориазис вулгарис, хемороиди, различни ракови заболявания на отделни органи (на белия дроб, но без разсейки, на гърдата, на черния дроб, на простатата, на кожата…).
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #63 -: Юли 15, 2008, 14:40:02 pm »
Тя направо е за Нобелова награда!
*
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #64 -: Юли 15, 2008, 14:49:32 pm »
Е явно доста от нас са ходили. И аз в това число. Преди 5-6 години като навлезе в. Доктор много се шумеше за тази д-рКирчева. И ние си записахме час и се вдигнахме на разходка до Пловдив. За опасност от билките не съм мислила тогава. Пих ги стриктно цели 6 месеца. Нищо не стана нито добро, нито лошо.
НО МОМИЧЕТА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ ПОВТАРЯЙТЕ НАШИТЕ ГРЕШКИ. ПРИ ТАЗИ РАЗВИТА МЕДИЦИНА Е ПРОСТО ГЛУПАВО ДА ВЯРВАМЕ НА НЕЩО ПОДОБНО.

подкрепям не само това мнение,а всички!
тая е голяма магьосница-10 000 бебета  8O 8O 8O къде са тия бебета,аз защо не съм в това число след 6м пиене на гадни билки отпреди 6-7год още си чакам  :bfp1:!
я не се хващайте на тия илачи,а си намерете лекар!
*

    daninaa

  • ****
  • 700
  • Все някога ще успеем
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #65 -: Юли 15, 2008, 17:41:59 pm »
Да ви кажа честно и аз се засилих да отивам при нея но добре че четох из форума а пък и като се обадих и един мъж ми вика носете две туби по л вода явно на всички едни и същи бъркочи дава добре че го има този форум че инъче щях да си загубя времето в празни дела.
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #66 -: Юли 15, 2008, 18:42:33 pm »
oooooo  ne xodete pri tazi lyda.prez2002q posetixme.s priqtelq mi jiveexme zaedno ne se pazexme no ne iskaxme i deca za momenta.i nikoga ne sme se pritesnqvali 4e ne mojem da imame makar 4e ne zabremenqvax 6 god,i taka maikata na moq pr se pritesnila i izdirila ot nqkade tazi zapisala 4as no nie ne znaem ni6to.i kazva 4e trqbva da otide do pl na lekar i nie q karame.stigame do vuprosnata cigannska maxala i do bloka na doktorkata. 8Opred bloka pulno s xora yjaz .....doide red da vliza moqta svekurva ve4e izliza i ni kazva da vleznem i nie az ne iskam estestvenno 6toto mi nqma ni6to i  kazvam na pr mi da vliza no toi me moli da vlezna s nego ...i vlizame gleda tq s edno fener4e vika 65% dvijat i az :D ymiram ot smqx i se se6tam 4e maika my ni e pratila na pregled4e i kakto i da e.ta  vika taq 6e ima bebe az nervna i kazvam ama nie ne sme do6li za bebe i taka  s nekvi bilki ta vku6ti celiq frizer. :Di svekurva mi vika da gi piete ama az v nervna kriza :Dta vikam ok 6e gi piem az gi liskam tq si misli 4e gi piq. i taka prez 2006 ni se rodi  sin da ni e jiv i zdrav .sega e na 2 god .no ne xodete pri neq nqma smisul prosto i az xodix na stola :lol:mnooo gotin masaj be6e .trqbva spokoistvie xora ne bilki.tova ot men . :wink:
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #67 -: Юли 20, 2008, 09:00:02 am »
Добре де, седя си тук и си се чудя! Тя че не става тази „докторка”, не става. Ама какво прави телефонният и номер сред кабинетите на ирисодиагностиците  в страницата на „Зачатие”. Мен това ме подведе впрочем. Признавам си. Само ме е яд, че загубих няколко месеца при нея. Така де. Никого не съдя. Чудя се!!!

Абе и аз това питам защо тогава на старата версия на сайта все още стои статията за нея? (http://old.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=103)

Аз например като търсих инфо за нея първо попаднах на форума и със сигурност няма да отида при нея, но ако първо примерно бях попаднала на статията, можеше и вече да съм се засилила. Още повече, че майка ми е ходила при нея (имаше проблеми с крака) и нея също я е пратила на стола и аз си мислех да отида най-малко за един хубав масаж (така и така редовно си правя масажи на гърба, поради професията, да опитам нещо ново :) )...
Та в крайна сметка след това, което изчетох, няма да отида само и само да задоволя любопитството си, защото независимо какво ми каже, билките няма да ги пия. Та искам да кажа с моя постинг, че благодаря на писалите в този форум!!! Благодаря ви, момичета!

Принципно аз не отричам нетрадиционните методи (примерно търся си остеопат в пловдив - ако някой случайно има инфо къде мога да намеря такъв, ще ви бъда благодарна)..., но според мен ириодиагностиката може да даде някаква обща информация за състоянето на човека, но ако имаш някакъв по-сериозен или специфичен проблем, едва ли само билките ще помогнат... Според мен, основата в лечението на народните лечители, е ВЯРАТА на хората! Ако вярваш, може и нещото да ти мине от само себе си. Самата вяра според мен си е един вид положителна енергия, която човек по някакъв начин излъчва и може да се "самолекува". Нека не забравяме, че в миналото подобни методи вероятно са помагали много повече, отколкото с днешни времена - но тогава нито е имало толкова много цивилизация, компютри, телевизори, въобще източници на електромагнитни вълни и всякакви други вредности, които вече едва ли са преодолими със забъркан билков бульон...
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #68 -: Юли 23, 2008, 11:22:08 am »
Аз не вярвам на на такъв род медицина, може би защото майка ми почина от МС(множествена склероза) и дълги години ходихме пробвахме всякъкви методи. От една седмица съм объркана... Една позната на 38 г. си роди детенце от втори брак, като първия и се разпадна, защото ниамаха дете и тя е убедена че е благодарение на диагностика на д-р Кирчева, билките категорично не е пила, но информацията от диагностиката я насочила какво да лекува. От всичко прочетено до тук разбрах, че не е лечителка въпросната лекарка, но въпроса ми да изтърпя ли всичкия ужас с надеждата да получа добра диагностика...
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #69 -: Юли 23, 2008, 13:00:15 pm »
Не си губи времето там и се насочи към специалисти.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #70 -: Март 02, 2009, 10:41:15 am »
Направих всички изследвания и всичко ми е нормално както и при съпругът ми, и стигнах до лапароскопиятя и спрях дотук.Много ме е страх.Още повече,че имам един спонтанен аборт.Излизам от темата, но моля ви се кажете ми боли ли лапарото. :(
AZ veche minah prez laparoskopiq i izob6to ne bolo.Kato se sbudih nqmah nikakavi bolki takache ne se pritesnqvai izob6to.Tova e nai bezbolezneniq metod.Jelaq ti uspeh
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

    isho75

  • ****
  • 533
  • Вярвай в чудеса
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #71 -: Март 02, 2009, 10:45:36 am »
Az sa6to ne odobrqvam metodite na d-r Kircheva.D-r Stamenov e drugo ne6to,toi pravi vsi4ko vajmojno da pomogne na dvoikite.Ako imate problemi hodete pri nego toi e strah dobar i vnimatelen.Jelaq uspeh na vsi4ki.

Прочети правилата на форума и пиши на кирилица!
« Последна редакция: Март 02, 2009, 11:11:16 am от Pesheck »
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Re: въпрос за д-р Кирчева
« Отговор #72 -: Март 02, 2009, 15:29:53 pm »
Темата е твърде стара, а момичето което си цитирала най-вероятно отдавна е направило лапаро. Не мисля, че по нея има какво още да се каже по въпроса, заключвам темата.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]