0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде да се запознаем....
« Отговор #100 -: Ноември 08, 2005, 16:34:41 pm »
Здравейте :о)
Казвам се Цвети и съм 22 години. Уча химия, работя...
С годеника ми сме заедно от две години и половина. Още не правим опити за бебче, но на мен все повече ми се иска да си имаме.
В този сайт открих отговори на доста въпроси, които ме мъчеха. Много се радвам, че ви намерих и се нядявам да станем приятели :о)

Поздрави
Цвети
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #101 -: Ноември 08, 2005, 17:08:00 pm »
Здравейте, всички! Аз съм Боряна и съм на 35 години. Имам син на 15 години от първия ми кратък брак.
С мъжа ми - Стефан - 31  8) сме заедно от 8 години, женени от 5, след извънматочна бременност преди 2 години пробваме ли пробваме, ама засега бебе няма...
Живяхме 4 години в Чикаго, но решихме да се приберем в къщи, че тук си е по-хубаво. Сега имаме малък ресторант в Благоевград (заповядайте да черпя по коктейл или нещо друго, де!  :balk_14:  :balk_15: ). А, ето ви и да видите http://www.bar82.com/ какви ги вършим. Аз иначе работя в Университет и обожавам да чета и да слушам музика, едновременно :balk_117:
И много се кефя, че ви открих  :kiss:
« Последна редакция: Август 21, 2006, 15:41:41 pm от Bora82 »
Хайде да се запознаем....
« Отговор #102 -: Ноември 08, 2005, 18:05:54 pm »
Цитат на: Bora82
А, ето ви и да видите http://bar82.hit.bg какви ги вършим.

Салата "Зайо Байо" - любимата ми  :heartbeat:
Браво, Бора, много е хубаво!
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #103 -: Ноември 08, 2005, 18:38:33 pm »
Много хубав ресторант, Бора. :lol:
*
Браво
« Отговор #104 -: Ноември 08, 2005, 18:54:05 pm »
Бора, много е хубав ресторанта, все така продължавайте. Аз имах големи апетити към преподавателската дейност, но за съжаления липсата на пари ме принуди да работя нещо коренно различно от специалността ми. Сега съм Рекламен и Маркетинг специалист в ИТ компания. Никога не съм си мислила, че с това ще се занимавам.  От Древна история до Маркетинг и реклама хахахаха... но и така ми харесва, ходя с удоволствие на работа и в момента съм на работа и слушам Буда бар 6. Разтапям се.
Бора ако имам път към Благоевград ще мина непременно да го видя на живо.
Чао на всички
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #105 -: Ноември 08, 2005, 21:37:46 pm »
Здравейте момичета!
Аз съм Таня, на 33 години от Пазарджик, Дева. Съпругът ми се казва Thomas, на 44, Овен. Женени сме от 1 година, живеем в Augsburg (Германия). По образование сам педагог и икономист - банкер. Нямам нито ден трудов стаж по специалностите, но сам работила като касиер и в една фирма за козметика. Съпругът ми работи основно на обекти в чужбина, където го изпратят. Аз го придружавам.
Имах 1-годишни неуспешни оити за забременяване с първия си съпруг.
С втория забременях на третия месец опити, но загубих дъщеричката ни в 20-та седмица в Лондон.
Сега опитваме отново, но не се получава.  
В момента посещавам курсове по немски език.  
С удоволствие слушам българска музика и бродирам гоблени.
Открих сайта лятото и съм възхитена от възможностите, които той предоставя - да се прочете полезна информация или да се зададе въпрос.
На всички пожелавам един ден не само забременеем, но износим и родим живи и здрави бебета!
Отговор
« Отговор #106 -: Ноември 11, 2005, 15:57:22 pm »
Здравейте !!! Аз съм Димитричка ! На 34 години съм от Добрич ! Имам син на 15 години от първият си брак и той е смисъла на целия ми скапан живот -обожавам го !!! От 6 месеца живея със втория си съпруг и се опитваме оттогава да си направим бебе но досега неуспешно ! Няма да ви лъжа ,а ще кажа че не съм сигурна дали се обичаме достатъчно ,но тепурва се опознаваме и се надявам в крайна сметка любовтта ни да оцелее ! Иначе по професия съм артист -балетист в оставка ! В момента не работя ! Обажавам всичко красиво ,да харча пари ,добра домакиня съм ,но лоша готвачка ! пожелавам на всички момичета ,които като мен се опитват да си направят бечовци ,успех ,а на тия които имат вече или очаквам много щастие и любов !!! ОБИЧАМ ВИ !!!!
ОТГОВОР
« Отговор #107 -: Ноември 11, 2005, 15:59:05 pm »
ХЕ ,пак съм аз !!! :D Моля да ме извините за правописните грешки !!!!!  :oops:
Хайде да се запознаем....
« Отговор #108 -: Ноември 16, 2005, 10:32:04 am »
Здравейте,
аз съм Александра, почти на 31 г., Козирог. Мъжът ми е Трифон - много е добричък, винаги се съгласява с мен и после прави каквото си знае, ама нали го обичам... Котката се казва Маша.
Образование: икономист.
От 2 г. правим бебе, неуспешно но гледам да не се отчайвам. Добре че попаднах на сайта, че незнам още колко щяхме да се мотаем.
Най-обичам да се глезя с козметика и парфюми - направо болестно състояние, като дете на панаир съм.
Много се радвам, че ви открих!
*

    Anonymous

Хайде да се запознаем....
« Отговор #109 -: Ноември 17, 2005, 14:04:07 pm »
Привет и от мен  :D
Нов потребител- Elida, а иначе Даниела, от Русе.
Години: 30 след 5 месеца, Телец
Професия: Юрист - без ефективно приложение на специалността  :(
За момента - бизнес координатор
Приятел ( и проекто-съпруг) - Боби, 29 г, Овен
Проблеми:
При мен: Стафилококова инфекция от дете; Лечение с различни антибиотици; Резултат: Алергия към антибиотиците (под форма на гъбички) и резистентност на инфекцията :cry:
Мъжки фактор - не е изследван;
Опити за бебе - от 3 месеца (мислех че ще стане от първия път :? )
ОВУ ( ако я има)- 18-20 ден при 28 дневен цикъл т.е къса ЛФ
Проблем 2 ( и може би основен): Притеснение на N-та степен  8O . Много го мисля това бебе, превърнало се е във Фикс идея....
Радвам се,  че ви открих и че ви има  :)  Този сайт е като наркотик  :wink:
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #110 -: Ноември 17, 2005, 14:13:00 pm »
И толкова разсеяна на темата "бебе", че дори влязаох като гост  :oops:
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Хайде да се запознаем....
« Отговор #111 -: Ноември 17, 2005, 17:11:48 pm »
Здравейте,
и аз от доста време съм тук, ама все не ми остава време да се разпиша  :)  Казвам се Ганка, на 31 години съм, мъжа ми на 33. С мъжа ми сме заедно от 2000 година, женени след 6 месеца познанство. Правихме опити за бебе от началото, даже преди да се съберем. След много лутания и чудене какво да правим и след спермограмите на мъжа ми, за които обясниха, че няма никакъв шанс за нормално бащинство и след като ми откриха двурога матка - най-накрая очакваме бебе през февруари. От известно време живея при него в Германия, тъй като се оказа, че се налага да направим ин витро, но бебето стана естествено, за наша най-голяма радост. Пожелавам го на всички тук, най-искрено!!!
Иначе по образование съм педагог и счетоводител, но нямам и ден стаж като такъв  :oops:  Иначе работех до скоро като секретарка
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
Хайде да се запознаем....
« Отговор #112 -: Ноември 20, 2005, 18:40:37 pm »
След като напоследък пиша често тук, май трябва да се представя. Казвам се Наталия. На 34.
Инженер по образование, работя във фармацевтична фирма. Стрелец.
С приятелят ми сме заедно от 4 фодини, а бебе правим от половин година след това. Успяхме веднъж, но беше за кратко. 7 седмици.
Висок ФСХ, генетична мутация предизвикваща тромбофилия, антифосфолипидни тела (сега уж са в норма), овулация - от време на време, сега киста след стимулация с Клостил.
Преди да започнем с целенасоченото бебеправене ходех по пещери, скали и планини, спортувах доста, сега не мога да съчетая нещата.
Много се надявам да стана майка.
*

    sami

  • *****
  • 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #113 -: Ноември 21, 2005, 16:52:31 pm »
Здравейте отново и от мен!Май трябваше първо тук да се представя. :) Аз сам на 30 години,а мъжът ми е на 50.Доста голяма разлика,но това не ме притеснява.Важното е че се разбираме много добре.Женени сме от седем години,и от тогава се надяваме да си имаме бебче,но все не става.Все пак надеждата не се губи.Аз сам завършила музикално училище,но никога не сам работила по специалността.Живеем в Гърция,работя тук в интернет-кафе.Е в общи линии това е.Много се радвам че ви намерих.Определено мога да кажа,че откакто пиша и чета тук,сам много по спокойна.Желая много успех на всички ни !!!!! :wink:


http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

    naiema

  • ****
  • 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Хайде да се запознаем....
« Отговор #114 -: Ноември 30, 2005, 17:40:15 pm »
Казвам се Милена.Зодия Козирог,на 27 г.Родена съм и живея в Бургас.По образование съм инженер,но работя в сферата на търговията.С партньора ми сме заедно от 3 години и половина и от толкова са опитите ни да имаме дете.Беше колкото и банално да звучи любов от пръв поглед.Историята на запознанството ни е много интересна,но друг път ще ви я разкажа.Разликата във възрастта ни е 9 години.Брак засега не смятаме да сключваме. Най-голямото ни хоби,което се превърна и в професия е риболовът.Всяко свободно време прекарваме по язовири и реки.Освен това аз мога да се похваля и с огромна колекция захарчета за кафе.От няколко години ги колекционирам и все още всяко ново захарче ме кара да се радвам като дете.От месец се заразих и с друга краста - а именно гоблените.Сега шия в несвяст.Хубавото в цялата работа е,че поне изветно време успявам да не мисля за това кога най-после ще имаме дете.Ами стига толкова за сега.Поздрави на всички вас.Чуствам ви като едно голямо семейство!
*
Хайде да се запознаем....
« Отговор #115 -: Ноември 30, 2005, 22:15:06 pm »
Ами ставаме две и аз съм пощуряла по тях.
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Хайде да се запознаем....
« Отговор #116 -: Декември 03, 2005, 16:52:36 pm »
Време е и аз да дам отчет. Казвам се Лидия и съм от София. На 23 съм а моята полвинка е на 30.От 5 години живеем заедно . От 2 сме женени и правим бебе. Студентка съм в МЕИ.
Преди година и половина катастрофирах,откриха ми гъби кисти и кво ли не. Съсипах си нервите от толкова кофти работи на куп и зарязах всичко. От 6 месеца само чета в саита и реших да се регистрирам и да започна отначало с борбата за нашето бебче. През това време само билки и никакви изследвания.
Надявам се на емоционалната ви подкрепа и много бих искала да намеря нови приятели тук.  Аз едва ли ще мога да ви помогна с нещо, но поне мога да ви стискам палци и да се надявам с вас.  :stroller:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

    karamel_ka

Mnogo sym malka
« Отговор #117 -: Декември 05, 2005, 21:20:42 pm »
NA 20 sym studentka, rabotq ot okolo 1 god. jiveq na kvartira gadjeto mi e ot tuk i naiveroqtno sym bremenna :(
Цитат
Здравейте!
« Отговор #118 -: Декември 05, 2005, 23:45:55 pm »
Поради лични причини ще се въздържа да си споделя името. Но доста момичета се ориентираха правилно и ми казват по ник - Рони. На мен ми харесва. Звучи мило :D

На 24 години съм, зодия Рак. Половинката е на 26. Трудна работа е нашата, много сме различни, но се обичаме и това компенсира всичко.

От миналата година започнахме със сериозните изследвания. Тази година по Великден забременях, но радостта ми трая кратко, защото направих спонтанен аборт в 6-та седмица.

По образование и реализация съм програмист. Харесвам си работата, но май се заседявам повече отколкото трябва пред компютъра, с което предизвиквам недоволството на другия "юзър" на домашното PC.

:balk_119:

Позитивен и весел човек съм, но за съжаление ужасно разсеяна и хаотична.  

Обичам да слушам музика, да гледам филмчета за живота и човешките неща, чета книги. Обичам да пътувам, отскоро ми е страст да снимам различни неща и места.  :photo: Обичам също да готвя и да си похапвам. Смятам, че имам талант за готвач-импровизатор.  :lol:

Много болка и мъка видях в този форум, но и много неща научих.
Желая на всички по-кратък път до желаната голяма радост!

Рони
 :sunshine:
« Последна редакция: Октомври 28, 2006, 13:16:15 pm от Рони »
Хайде да се запознаем....
« Отговор #119 -: Декември 09, 2005, 12:07:57 pm »
Име - Галена и съм от Варна....Но като в приказката за Хензел и Гретел, пообърках пътечката и в резултат на малък житейски ураган се оказах в София...Живея с приятеля си - от всичко най-много обожавам да се приберем вечер заедно в квартирата и да се поглезим с някой кулинарна идея, подкрепена с чаша вино...В последните години съм станала домошарка и хич не ми се излиза по заведения....Обичам да пътувам и да шофирам - за това всеки свободен миг го прекарвам на волана и по пътищата...Е малко си противоречи с домоседските настроения, които са ме обзели, но е сложно за обяснение...Юрист съм по образование, но не работя по специалността :) В последните 2 години се занимавам с недвижими имоти и ми харесва много, а за момента съм в строителна фирма..Така, че по въпросите, свързани с жилища, мога да се опитам да помагам 8)
Амии това е засега мисля...
п.с - Иии забравих музиката- просто уникално - а всъщност без нея не мога да дишам - слушам много неща и най-разнообразни стилове без електроно и класика!