0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #260 -: Ноември 01, 2006, 12:36:51 pm »
Хриси, толкова сила и положителна енергия лъха от темата ти. Искренно ти желая успешно 4 инвитро, този път ще стане, ще видиш. Какъв кураж, възхищавам ти се.

Мерси Каси, иска ми се всички да успеем в това начинание и затова ми се струва, че е много важна Акция "Буркан" и да не е единствената....от наша страна мисля, че трябва непрекъснато , както каза Мели да напомняме за себе си и тези проблеми, за да има резултат и повече отзиви 2bg


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

    Tarja

  • *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #261 -: Ноември 02, 2006, 15:10:42 pm »
Здравейте,
Казвам се Светлана, на 25 години, зодия Телец, от София. Силната ми половинка (много го обичам да знаете  :heartbeat: ) също е на 25 години - Стрелец. Аз работя като счетоводител, а той като системен администратор. Семейство сме от юли 2005г., а опитите ни за бебе започнаха през март 2005.
До сега не съм се заемала истински сериозно с проблема, защото си бях дала време до тази есен "да се успокоя"  :bad_idea:  и като резултат от "успокояването" съм се превърнала в кълбо от нерви  :help:.
До сега имаме направена една спермограма в началото на годината в "Тина Киркова" (която според лекарката е отлична, но така и не я видяхме, защото все я забравяше в болницата, а аз ходех в частния и кабинет), изследване за хламидия - отрицателно, хормони - всичките в норма, но прогестерона близо до долната граница. Овулация ту има, ту няма и т.н...
На 28.11 имам записан час при д-р Стаменов, а предната събота ще направим и нова спермограма - пак там...

Иначе със съпруга ми обичаме да трамбоваме по чукарите, обикаляме Стоте национални туристически обекта, аз ходя на народни танци, гледаме си животинките - две кучета, плъхче и царевична змия и изобщо не ни е скучно, но бебето ни липсва много и се надяваме да дойде скоро  preggo

Желая на всичики ви много  yahoo_17 и само хубави новини!
         Equally Destructive
*

    victorita

  • ****
  • 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #262 -: Ноември 10, 2006, 17:02:25 pm »
привет и от мен :balk_5:отскоро следя този форум-случайно се натъкнах на него,но много ми хареса близостта която се е създала м/у участниците :wave:тъй като скоро със съпруга ми се преместихме в нов,по-малък град-много ми липсват приятелките-та намирам утеха в и-нет.ние отскоро заговорихме сериозно за деца и дай боже след няколко месеца ще започнем с опитите :dance2:дотогава смятам да си направя някои изследвания така че форума ми е много полезен.надявам се скоро всички ние да получим щастието което търсим :sbabygirl:
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #263 -: Ноември 11, 2006, 07:58:23 am »
име-Мария 26г, той- Явор, 29 години
работя в търговията, той работи като ел.монтьор в семеен автосервиз.женени от 20.10.2001г, бебето го няма 5 години.
обожавам кучето си чихуахуа-Теди
това съм аз:



а това е златото:

« Последна редакция: Април 10, 2007, 19:19:59 pm от Мимка »
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #264 -: Ноември 18, 2006, 12:28:36 pm »
Здравейте,
радвам се, че има и такива форуми!
Аз съм Цеци /Цвети/ на 27 и от три години бебето не идва, но съм сигурна че някой ден и това ще стане!

*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #265 -: Ноември 19, 2006, 22:31:30 pm »
Здравейте и от мен!  :)

Аз съм Гали от Бургас. На 35 год. и втори брак. Половинката е на 38 г. и двамата имаме по 1 син от първи брак, но искаме да си имаме наше, общо детенце. Правим неуспешни опити от година и половина, но сме решили, че ще направим всичко възможно, каквото и колкото да ни струва.

Може би от около 2 месеца чета по форумите, пиша малко, защото сега тръгвам по трънливия път на борбата със стерилитета и все още много неща не са ми ясни, но съм съпричастна с неуспехите и мъката на момичетата от форума и се надявам всяка да има щастието да гушне своето бебе и да усети радостта от майчинството.

Късмет и много усмивки !     :bighug:
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #266 -: Ноември 22, 2006, 19:24:21 pm »
Здравейте и от мен.Казвам се Силвия на 32г. и милото е на толкова,от 11г.сме заедно имаме едно прекрасно слънце Симона на 8г.от София.Време е за второ но не идва,уш няма причини но не става и така ви намерих. :bighug: обичам :balk_177: :surfinga: :beach1:
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #267 -: Ноември 27, 2006, 13:47:09 pm »
Здравейте аз съм Делка, (но мномго ми се иска да ме бяха кръстили Делица) и съм на 25 а мойта любов е на 32.Аз съм Овен А той Стрелец.Скоро си купихме къща в Пловдив където и работим.Агрономи сме по професия и имаме собствена фирма за косултации в земеделието.Обичам много децата и съм помогнала на всички роднини и приятели с децата им, но уви при нас изкочи проблем.Тази седмица колабирах два пъти и се оказа,че имам ендометриоза на десния яйчник.Почнах лечение и да си призная много се скапах в началото, но сега съм по добре

Поздрави на всички :bighug:
*

    Nadyn

  • *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #268 -: Ноември 27, 2006, 22:43:06 pm »
Здравейте и от мен.Мисля,че трябва да се запознаем официално.
Казвам се Надя на 30 год. от София той е на 32 год. Заедно сме от 10 год. Решихме че ще имаме дете преди около 6 год. но се появиха проблеми: сраствания след перитонит,операция от киста,липса на овулация,грешни диагнози и накрая запушени тръби.Нашия изход е ин-витро което ми предстои края на месец децември или догодина,както обичам да казвам "НОВА ГОДИНА - НОВ КЪСМЕТ" Вярвам че все някога и нас ще ни стане южно, не може все да ни е северно!
Мисля че съм пристрастена към този форум :lol:   
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #269 -: Ноември 27, 2006, 23:00:34 pm »
Привет дами !
Аз съм Евелина , на 39 години, от Варна, любимия е на 40 .
Заедно сме от повече от 20 години .
Имаме син на 16 години, няколко години опити за 2-ро, един 'missed' и вяра , че един ден семейството ни ще стане четиричленно ...
Това се надявам да се случи скоро и да не ме е много страх ...
  :welcome:
Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
*

    didi_788

  • **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #270 -: Ноември 28, 2006, 12:19:21 pm »
 :)Здравейте и от мен!Дано не се повтарям в тази тема;защото се регистрирах отдавна но не си спомням дали съм писала тук.И така-аз съм Диана на 28г. а съпругът ми е Деян на 34г.Опитваме за бебе от 03.10.2004г.подробно нашият случай съм то описала в Емоционални проблеми-"Много преживяхме със съпруга ми".При него всичко е наред.При мен има малък ендокринен фактор в резултат на гинеколог.операция.От 1г7м. се лукуваме в Софийска клиника с надеждата за дете.Имаме 5 неуспешни инсеминации и едно неуспешно ин-витро на спонтанен цикъл.Радвам се ;че ще споделям с вас прболемите;касаещи стерилитета.Проблемът е сложен и доста труден..с много аспекти-психологически;финансов;социален и проблеми на работното място и колектива.След всичко ;което преживяхме се надявам Господ да не ни подмине!Стискам палци на всички вас!
didi_788
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #271 -: Ноември 30, 2006, 19:07:55 pm »
Здравейте на всички! Аз съм Лидия на 22г. от София, съпругът ми е Janne на 27г. Заедно сме от 4 години, но женени от 1г. и 4 месеца.
Живеем във Финландия и от 10 месеца и 1 ден си имаме малко маймунче Петра. Много се радвам, че открих този сайт и редовно си попълвам календара, който е много практичен и удобен, нищо че в момента не планираме друго бебче.
Успех на всички, които опитват да създадат малки съкровища !
*

    mecheto

  • ****
  • 753
  • на мама джудженцата
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #272 -: Декември 01, 2006, 15:20:06 pm »
Здравейте! От няколко месеца посещавам този форум. Тук намирам много сродни души. Казвам се Цветелина на 23г.,а съпруга Ивайло на 33г., и двамата сме от Габрово. Щастливо женени сме от 4г., а сме заедно от 4г.10м. Опитваме от самото начало,резултата е: 2 извънматочни бременности,и след 4 операции отстранени тръби. Предстои ни инвитро януари месец.
Радвам се,че ви има!
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #273 -: Декември 15, 2006, 13:12:33 pm »
Здравейте :)
Не съм посещавала този форум съвсем от скоро го открих даже не съм чела нищо от тук , но много се надявам да намеря нови приятели.Мисля , че първото нещо което трябва е да се запозная с вас : казвам се Анна на 26г. милото се казва Стоян и е на 27г. Живеем в Бургас , семейство сме от година и нещо.Имам една неуспешна бременност , тъй като загубихме бебчето в 9 месец по време на раждане.Сега от ноември месец започнахме с опитите , много ме страх , но бебче искам повече от всичко.Обичам много книгите , филмите и музиката.Когато имам време обичам да се разхождам с приятелите , които не са много , но знам че мога да разчитам на тях при нужда.А сега отивам на работа работя в Бтк и съм 2 смяна днес , милото работи във фирма за алуминиева дограма.
Р?скам бебе    
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #274 -: Декември 18, 2006, 15:56:24 pm »
Нека и аз да се представя най-накрая ;)
Казвам се Анастасия, на 31 години съм, юрист съм.
Приятелят ми Пламен е на 37 години, той се занимава с компютърна анимация - най-общо казано. Заедно сме от  година и половина - оттогава имаме две бремености и два спонтанни аборта  :( - т.е. все още чакаме.
Благодарение на всички вас, научих повече, отколкото от всички гинеколози, които съм посещавала през годините. Моят лекар твърди, че сме открили причината за абортите - слепване на матката и го отстрани чрез хистерорезекция. Ако не бях попаднала във форума, веднага щях да се метна да забременявам отново. Но след всичко изписано  във форумите и от личните ви съвети към мен, вече зная какви изследвания е добре да направя преди това.
Благодаря, че ви има и че винаги се отзовавате, когато имам нужда от помощ
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #275 -: Декември 19, 2006, 20:26:11 pm »
здравейте аз съм Павлина(Пуфа_за приятели) на 25год.,любимия е на 27,заедно сме от 6год.,женени :dance2: от 1мес.,бебе си правихме 1год. и сега съм в 5мес. с близнаци.  :hug2:


*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #276 -: Декември 19, 2006, 21:26:11 pm »
Здравейте!
Време е да ви се представя и аз. Казвам се Светлана, на 38 години, зодия Везни. По професия съм учител по физика, математика и информатика. Работя по специалността си вече 17 години. Съпругът ми е най-добрият човек, когото познавам. Той е зодия Дева, на 41 години и го обичам безкрайно. Имаме семейна фирма, в която работим и двамата.  Семейство сме от 17 години и от тогава всяка година подпомагаме българското здравеопазване. За първи път забременях тази година, но за съжаление беше извънматочна бременност, наложи се операция и премахване на лявата тръба. След нова година продължаваме отново засега с още няколко инсеминации и ако няма резултат до пролетта - ще пробваме инвитро. Извинявайте, стана малко дълго. Желая на всички успехи в бебеправенето! Весела коледа и щастлива нова година на всички! Нека се постараем да е такава! Винаги има заради кого!

*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #277 -: Декември 19, 2006, 21:33:35 pm »
Пак съм аз!... Забравих най-важното. Случайно попаднах на този форум и толкова се захласнах, че ви четях, винаги когато имах свободно време. Само да уточня, че нямах Интернет в къщи. Удивих се на добрите взаимоотношения помежду ви и на бързата и компетентна информация по всички въпроси. Няколко месеца само четох и научих много неща. Намирам отговор на почти всички мои въпроси. Благодаря ви, че ви има! Давате надежда на всички! Бъдете благословени!

*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #278 -: Декември 20, 2006, 09:23:01 am »
Здравейте и от мен!!!От доста време чета всичко във форума и  искам искренно да ви благодаря че ви има !!
Аз съм на 24год,милия  е на 31год,семейни сме от 3 год.,но от 4 год са ни опитите за бебче,за съжаление до сега без резултат!!!Дано някой ден и на нашата улица слънце изгрее!!!!
« Последна редакция: Февруари 19, 2007, 09:02:42 am от alkata »

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
Re: Хайде да се запознаем....
« Отговор #279 -: Декември 20, 2006, 10:16:54 am »
Казвам се Мария - 26г.
Компютърен специалист - поне по диплома, но работя като секретарка.
От Пловдив съм.
Той е на 26.
От три години сме женени и си правим бебе, но мислехме че е нормално да не стане веднага, оказа се че има и проблем.
Успех на всички!