0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #960 -: Септември 26, 2019, 11:59:48 am »
Слънце и луна,след 4те инсе не ти трябват спермограми,от клиниката си имаш досие вече,те ти оформят документите и ги пращат,вече фонда работи много бързо,ако ги пуснете началото на октомври ,в края ще имаш заповед.
И аз бях с летрозол на инсеминациите ,март ми беше последната ,на 2 април документите ми бяха входирани,след две седмици разбрах че съм бременна,ама извънматочно.В края на май почнах стимулация,бързо стават нещата,само не се бавете сега а подавайте документи.
Тери,много стискам палци,ама много!
« Последна редакция: Септември 26, 2019, 12:03:23 pm от Слънчицето »
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #961 -: Септември 26, 2019, 12:09:31 pm »
Благодаря ти, Слънчице! Аз само АМХ трябва да пусна, че последното ми е от 18.10 миналата година. Чудя се ако го пусна утре преди Ц, дали ще е много зле резултата или да изчакам другата седмица да ми дойде Ц. Не искам изобщо да бавя, ако мога още другата седмица подавам... Благодаря ти, че споделяш и помагаш...  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #962 -: Септември 26, 2019, 12:35:18 pm »
Когато искаш го пусни,минимума за фонда е 0.5.
Ти си над тази граница,не ти трябват големи цифри.
Ако не си от София,вече фонда изпраща заповеди и по куриер,и директно до клиниката,аз май бях от последните ходили до там.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #963 -: Септември 26, 2019, 12:36:14 pm »
Слънце и луна, много съжалявам! Още утре пускай АМХ и подавай документите.
Наистина бързо минава, на мен за точно 2 месеца ми дадоха заповед.
Тери, постоянно те мисля и няма да спирам да ти пращам позитивна енергия! Прегръщам те!
Слънцемое, благодаря за прашеца, толкова си мила, както винаги! Бях в Щерев, говорихме за втория опит, ще съм на гонал 225 този път. Трябваше да почнем на втори ден от цикъла, ако не се наложи операция на минискуса. За съжаление обаче се налага, имала съм малка киста, заради скъсването. Хубавата новина е, че ще мога да ходя същия ден. Операцията ще е чак след 20. 10. Ще проверя при още един специалист, препоръчаха ми го, понеже Тони Георгиев иска 1000 лв за избор на екип. Който ми помни историята вижда, че при мен винаги изскача нещо. Много се бавят децата при нас, защо така.... Днес не съм в настроение изобщо...
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #964 -: Септември 26, 2019, 12:38:15 pm »
Здравейте момичета ! Отдавна не съм писала,но то няма и какво.
Slance_i_luna съжалявам за отрицателния резултат,пускай документите към фонда,пък дано ни изненадаш приятно преди да се наложи процедура !
Тери 🤗🤗 на теб наистина не знам какво да кажа,стискам палци другата седмица да ти е чиста микробиологията и да се местиш и ти при бременните след това !
Сега за мен,другия месец сме решили да пуснем една СГ,да видим как са там нещата. В понеделник бях на док,имаше 20мм фоликул в дясно,поработихме си пък да видим. Доктора ме попита колко цикъла вече правим фоликуметрия,и какво ще правим от тук нататък,отговорих че ако нещата са се влошили в СГ мислим да почваме инсеминации. И така мили момичета явно и ние ще влизаме в дълбокото. Успех на всички !
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #965 -: Септември 26, 2019, 12:59:18 pm »
Кукапетъл, съжалявам, че се налага операция... Но пък ще се възстановиш бързо и влизаш пак в играта преди Коледа още... За стимулацията - на едно от инсетата ползвах и гонал но в минимални дози, образувах 4 фоликула... При мен фостимона много добре действа в образуването на фоликули... Още утре пускам и АМХ  с кръвния, че понякига се бави резултатът. Благодаря ви, момичета! И аз си поплаках малко като след всеки неуспешен опит и скоро с нови сили напред! Прегръщам ви!
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #966 -: Септември 26, 2019, 13:42:09 pm »
Слънце и луна попринцип само в определени дни изследват АМХ. В всяка лаборатория е различен деня. Така че по добре утре пусни, хем ще те боцкат, хем няма да дебнеш кога ще е деня за изследването му. Просто питай за да знаеш кога да очакваш резултата.
Кукапетъл още една спънка, но дано да е на късмет за после. Сигурна аъм че всичко ще мине добре, ще се възстановиш бързо и после ще си готова за новата процедура. Иди запали една свещичка, помолисе и вярвай че ще стане чудото. Кулапетъл а казаха ли нещо за микробиологията?
Круела дълбо дълбо колко да е дълбо, изплува се и от там. Пък и този месец не е за  подценяване, може да е станало знае ли човек.
Успех на всички момичета.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #967 -: Септември 26, 2019, 16:52:38 pm »
Слънцемое, казаха, че всичко е наред с микробиологията, да не се притеснявам.
Успех на всички чакащи 2 чертички!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #968 -: Септември 26, 2019, 17:01:53 pm »
Кукапел, пълна резекция ли ще ти правят? Кистата няма значение. То по коленете винаги се получават разни подобни като има проблем.
Казах ти, че за 3 дена ще мине всичко. Дано и не те боли после много. Иначе ще те изправят на същия ден. Артроскопия ще е, нали, а не отворена?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #969 -: Септември 26, 2019, 21:29:13 pm »
Благодаря на всички за консултацията. Ще поръчам от анабол и ще попитам за срока на годност.
Таня, благодаря ти много за предложението! Много мило, но не ми се иска да ангажирам мъжа ти да търси по аптеките ❤
Круела, каквото е писано, ще го изживеем. Знаеш, че сме заедно в тази борба и колкото трябва, на толкова дълбоко ще влизаме! Бъди смела и взимай пояс   :lol:
Слънце и Луна, съжалявам много за отрицателния резултат. Добре е, че си изживяла емоциите. Сега тръгваш на НОВ път!
Кукапетел, явно хубавите неща при всички нас се случват по трудния начин. Чудесно звучи, че ще се възстановиш толкова бързо.  Щом е наложително, трябва да се направи и недей да съжаляваш. После ще си пълноценна, все пак ще качваш килограми, и трябват здрави крачета  :lol:
Тери, мисля че всички знайни и незнайни "войни" тук се молят за теб. Вече му се вижда края, все пак до януари ще си бременна... Аз вярвам на ходжата и чакам  :D
Успех на всички ❤
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #970 -: Септември 27, 2019, 10:20:57 am »
Добро утро на всички!
Павла, беше права, да,  :) артроскопска ще е операцията. Малко ме претупа доцента, все едно бързаше, не коментира за резекцията. Ще питам вторият лекар, при който ще ходя.
Момичета, чакам вълеж от положителни новини, да идва бебебума! Успех!

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #971 -: Септември 27, 2019, 10:54:18 am »
Кукапел, мисля, че не е претупване, а е лека досада, в добрия смисъл. Изключително банална и лека операция. Сигурно със завързани очи ги прави. Значи ще ти направи частична резекция, ще ти изсмуче кистичката и след седмица ще забравиш, че си имала проблем. Ако имаш допълнителна застраховка, да знаеш, че в огромната си част покриват избор на екип. Провери!

Това го смятай за решено. Съсредоточи се да намериш подобрение или причината за разбутаните показатели на черния дроб, започвай добавките, ако ти позволят и после да извадите чудесни Я, които да станат пухкави бебета :)
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #972 -: Септември 27, 2019, 12:21:30 pm »
Ох, как приятно ми стана, като прочетох пухкави бебета...  :bori_007: :bori_004:
Така е, Павла, по-скоро досада, натоварен график има, но абсолютен професионалист в сферата.
Не питах за добавката, но следващата седмица ще питам, пак ще ходя. Пия трансметил за черния дроб и профихол форте за холестерола. Ще съм и на диета - без свинско, пържено, високомаслени продукти. Като имам план е друго, чувствам, че правя нещо, че иначе само тъжни мисли ми идват в главата.
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #973 -: Септември 27, 2019, 12:44:03 pm »
Имай предвид, че добрите мазнини- риба, хубав зехтин, че дори и марко качествено масло и яйца подобряват нещата. Не изключвай мазнините съвсем.
Следвай плана и ще се наредят нещата.
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #974 -: Септември 28, 2019, 07:44:40 am »
 Добро утро!
 Момичета, няма такова хахо като мен дето да става в 07.00ч. и да почва да мрънка...не мога да спя от няколко дни вече.Не знам дали не е от щитовидната. Станала съм по-чувствителна, плаша се от всичко и тея земетресения в Истанбул ми идват малко в повече...мрън
 Попаднах на това събитие в София може някой да има интерес
https://bolenzdrav.com/novini/lyubopitno/bezplatni-izsledvaniya-na-shtitovidna-zhleza-kravna-zahar-i-hepatit-s-na-izlozhenieto-misiya-zdrave?fbclid=IwAR0ua00JgEIveRDmQQPU6CbZ0ZSm-bnlojG3HHGDi_pjeCZDJ6MabgtxvBw
Безплатни изследвания на щитовидна жлеза, кръвна захар и хепатит С на изложението Мисия здраве
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #975 -: Септември 28, 2019, 15:24:53 pm »
Ей, Хриси, тъкмо навреме ме светна. Утре ще мина да си погледна щитовидната и да попитам за приема на йод. Дано успея да се доредя, защото часове не се записват  :D
Иначе, аз като приемах Б12 и ставах супер рано сутрин. Бях доста енергична. Ти приемаш ли?
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #976 -: Септември 28, 2019, 20:30:49 pm »
Хрис, емоция му се казва на това. Не винаги са хормони или е соматично, много често, при подобни стъпки си е нормално да се "разхлопаш" и да не можеш да спиш.

Всичко ще е наред!

Късмет на всички!
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #977 -: Септември 29, 2019, 11:41:31 am »
Май и аз ще отскоча до там днес, въпреки че съм на работа. Преди време прилагах моите изследвания от април, но мисля скоро да повторя теста с натоварването, че предния път все пак не беше направен както трябва. И по тая причина спрях глюкофажа преди седмица, но не знам колко време ще ми трябва до пълно изчистване от него, за да направя нов тест на чисто. Иначе ТСХ ми беше в норма и ехографът не показа никакви отклонения. Чувствам се по-добре без лекарствата, а контролните измервания на кръвна захар са в норма също.
Дайте препоръки за лаборатория за нова СГ. Нали друга клиника ни трябва, предишната беше в Надежда. След около 2 седмици трябва да направим и нея в разширен вариант и подготвяме документи за фонда веднага. Те за колко време стават? После ще е бързо, нали? Вълнувам се вече :)

*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #978 -: Септември 29, 2019, 15:59:11 pm »
Лято, може Клиника Владимиров, Щерев. Момичетата тях посещават. Разширената, ако включва преживяемост, ще отнеме около 2-3 дена.
Круела, все се чудя какво стана с вас с Хелиантус. Чакане му е майката. Джулия забременея почти година след миседа, пък всичко им беше наред. Но защо...
Хрис,  7 часа не е толкова рано. Моят Мишо в 7 вече простира дрехите :) иначе за страха и аз залагам на емоцията. След цистита придобих необясним страх от това да спя на тъмно. Отне 10на дена да се престраша да загася лампата.
Мен ме хвана вирус. С лека температура съм. Мишо и той. За първи път от години ми е, но предполагам антибиотика си оказа влияние върху имунната система. Беше доста силен. Кожата ми беше станала една суха и бяла и се белих по цялото тяло от него. Дано този грип не ми влоши състоянието с бактериите, ама каквото ми е писано. С новата позиция имам много нова работа и срещи. Вече две седмици все работя и от вкъщи, поне в началото да се представям добре, без да влияе това на досегашните ми клиенти.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе.Тема 24
« Отговор #979 -: Септември 30, 2019, 15:22:21 pm »
Аз отидох към 11 ч., всичко беше заето, защото било със записване. Не можах да се прегледам и да се консултирам. Здраве да е, ще си ходя по редовен път, добре, че нямам оплаквания :D
Тери, наистина силния антибиотик  ти е сринал имунната система. Яж сега много мед, да се отрепят всички бактерии.
Лято, документи не съм пускала по фонда, но всички тук, казват, че се обработват за 2 месеца. Бързо се случват нещата :)