0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #380 -: Май 05, 2019, 21:47:33 pm »
Хрис, успех и от мен. Дано всичко се случва леко и с късмет!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #381 -: Май 05, 2019, 21:50:54 pm »
Сърдечно благодаря момичета, прекрасни пожелания!  :bighug:

Стиснати палци за Хрис и за Лейди!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #382 -: Май 06, 2019, 09:50:11 am »
Дойде ми, това беше  :(
Успех на останалите!
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #383 -: Май 06, 2019, 10:21:51 am »
Ех Лейди, съжалявам  :bighug: Решили ли сте кога ще направите друга инсеминация? За тях не е нужно да има почивка. Твоята беше ли с някаква стимулация или не?
Хрис, на теб успех и много стиснати палци.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #384 -: Май 06, 2019, 10:38:44 am »
Лейди,не знам дали ще те успокои това,но аз след всяка неуспешна си казвах-нищо на другата.Чак на прага на четвъртата ми стана тъпо.Продължавайте с инсеминациите,ако не стане,знаеш-фонда.Важното е ,че има алтернативи.Все един опит ще е вашия :bighug:.Желая ти го от все сърце.
Моят цикъл дойде,не обилен,но беше много болезнен,за капак и разстройство ме хвана.Не знам от къде,с мъжът ми ядем едно и също.Утре сутринта отивам да махам конците,ще говоря за цитонамазка,моята е "изтекла",а трабва май за инвитро.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #385 -: Май 06, 2019, 11:28:28 am »
Христо, стискам палци!

Лейди, много съжалявам!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #386 -: Май 06, 2019, 12:50:44 pm »
Здравейте, прекрасни. Бях прекалено негативна и не исках да ви тваря.  Магиииииииииии двечки, колко хубаво <3  Много се радвам! И аз споделих за ДРЗ. Слънчице, Павла, Тери , Лейди<3  Слънчицето чак сега ли дойде. Мен ми е спирало кървенето от 29ти. Вече е много оскъдно.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #387 -: Май 06, 2019, 12:58:09 pm »
Лина,и при двете извънматочни доктора ми каза,че до 40 дни ще ми дойде.Добре че по-рано стана.При вас какво е положението,кога може да подновите опитите?
Не потъвай в негативни мисли,дори да е трудно.Намери някоя позитивна сламка и се хвани за нея.За себе си мога да кажа,това че съм без тръби ,не е края а началото.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #388 -: Май 06, 2019, 13:11:49 pm »
Нямах представа , Слънчицето. По-добре е че е по-рано, за да почнете да плануватв напред. Ти мислиш ли след това да слагаш Гинофит? Аз мисля като ми спре да сложа. Митко се съгласи за Инсеминация. Да не повярваш. И то супер лесно. На преглед съм на 13, защото трябва. Вече нищо не ми се прави. Няколко дни работих, това винаги ми е спасението. Ще направим едно инсе най-вероятно.  Нямам търпение да ми спре за да побягам, искам да вляза във залата и да не спирам.  Тери, как е карането?
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #389 -: Май 06, 2019, 13:25:57 pm »
Не мисля да слагам нищо ,преди всяка инсеминация имах чиста МБ,а и след лапарото ме поливат буквално с някакъв разтвор,от пъпа до половината бедра бях оранжева ,всичко е почистено и нямам притеснения.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #390 -: Май 06, 2019, 15:09:22 pm »
Това е йод Слънчице, той дезинфекцира.
Аз не карам. Юни мисля да започна. Сега с други неща се занимавам. Едни цветя за ДРЗ правя и ми е много трудно да ги балансирам. Та у нас сега е работилница.
Лина, защо инсеминация? Та ти си забременяваш естествено с таймиране. По-скоро аз бих пуснала едни гинетични при теб.
Лейди, много съжалявам. При вас не е ли опция инвитро. Не сте ли одобрени за фонда. Не обичам да подтиквамхората към инвитро, но заради Мишето съм останала с впечатление, че е ендометриозата е надпревара с времето.


Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #391 -: Май 06, 2019, 17:08:02 pm »
Мише, нямах стимулация. Беше на ЕЦ.
Много сте мили всички. Ние днес не говорим на тази тема. Мъчно ни е и не обсъждаме действията си за напред. ММ мълчи от сутринта, не му се говори. Отидохме да се разсеем на парада сутринта. Леле, момичета, добре че бях със слънчеви очила, за да не се виждат сълзите ми. Пълно беше с дечица, бебенца и по-големи. Всички си бяха довели дечицата, а ние самички...
Тери, не сме кандидатствали по Фонда, защото според док, при нас можело с инсеминация.
Знаете ли, какво се зачудих. Всички казват, че стоят след инсеминация на магарето със спекулума, а при мен го махнаха и лежах около 30 мин., но без него. Дали това има някакво значение? И трябва ли да си взимам някакъв документ от клиниката, за това че сме правили нещо, за фонда после?
Честит празник 🇧🇬
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #392 -: Май 06, 2019, 17:15:15 pm »
Лейди,ще се получи,знам че ви е тежко.Моят мъж пак пропуши,обаче явно вярва че ще стане,защото гледах бански в един сайт ,а той каза че лятото ще сме бременни и няма да ходим на плаж.Милите🤗,прегърнете си и си дайте кураж.
Аз честно казано не помня как лежах,със спекулум или без.По принцип масово първата инсе е на ЕЦ,говори с доктора си за стимулация другия път.Документите са в клиниката,имаш си досие за всяка инсеминация,ние като пращахме документи бяхме с неизяснен стерилитет и те приложиха документите от инсеминациите.
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #393 -: Май 06, 2019, 17:24:32 pm »
Хрис, успех и от мен!
Лейди, знам какво ти е...минах през 4 инсеминации за две години. Всеки път надежди, сълзи...накрая претръпнах. На последната в деня на отрицателния тест бяхме поканили приятели да се видим и разбрахме, че жената е бременна с второ дете, а на мен ми се късаше сърцето. Още по-ужасно се почувствах след лапароскопията, когато лекар ми каза, че всички тези инсета са били безсмислени, защото въпреки, че тръбите ми пропускат това става под високо налягане. Имам 2 ЦС преди това и двете показаха изцяло пропускливи тръби.
Тери, какви са тези цветя? За украса или ще се продават за хубава кауза?
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #394 -: Май 06, 2019, 17:33:20 pm »
Лейди, наистина говори с лекаря си следващата инсеминация да е с лека стимулация. Иначе е все едно да си правите опити в къщи. Защо и не подадете документи към фонда? Да си имате резервен вариант, пък то дано не се налага. Тери, по принцип зависи коя степен е и до колко се повлиява от лечението със золадекса. Но да, по принцип си е надбягване с времето.
« Последна редакция: Май 06, 2019, 19:11:35 pm от Mihaela Viyacheva »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #395 -: Май 06, 2019, 18:27:38 pm »
Лейди, Лина, Слънчицето
 :bighug:

Труден и трънлив е пътя за много жени, да имат първо, второ, че и трето дете, после отглеждането и то трудно, не знам защо е така, но пък ви пожелавам занапред да еи е все по-лесно и слънцето да изгрее за вас, скоро...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #396 -: Май 06, 2019, 18:53:03 pm »
Ох, Лейди, сви ми се сърцето. Знам колко чакахте да дойде времето за опити. Но инсеминацията често не дава резултат и при здрави хора. Ето я Танчето с двете инсета.
Много е тягостно мълчанието, което описваш. След неуспешния ЗЕТ стояхме о мълчахме. Не знаехме какво да си кажем. Сякаш в този момент нищо няма значение, нищо не е достатъчно важно, за да наруши самовглабяването ни. Преди трансфера казах на Мишо: "страх ме е. не бих могла да преживея още един отрицателен резултат", той каза:"ще го преживеем, ако се наложи". Преживяхме го. И сълзите спряха, и мълчанието спря. Докато се будим сутрин, имаме надежда за пълно семейство. О всички ще го имаме, дали ще ги родим ние, дали генетично ще са наши, никой не знае, а и няма значение. Важно е семейството.
Алекса, ще има благотворителна фотосесия. Една от жените от Зачатие е фотограф. С нея ще направим декор за снимки и събраните пари отиват към сдружението за организиране на събития като ДРЗ и раздаване на ваучери за лечение на двойки. На Коледа тази жена направи такава фотосесия и се снимахме от сдружението. Много хубави снимки се получиха. Даже си направих фотосесия с Мишо. Сега декора трябва да е пролетен, та правим едни цветя по 120-150см.
Днес ходихме на къра да се уча да тръгвам с колата.  Като намерих логика кое защо го правя и горе-долу потръгна
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #397 -: Май 06, 2019, 19:12:01 pm »
Лейди, съжалявам  :bighug:

Хрис, ще стискам палци!

Момичета, аз да ви попитам, че нещо се обърках... Значи в петък ми дойде Ц, но беше само зацапване, въпреки това го броя като първи ден нали? Хормони мога ли да пусна утре въпреки, че е 5- ден, ако петък е бил първи? Нещо обърках броенето на дните и едва ли не си мислех, че утре е трети ден...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #398 -: Май 06, 2019, 19:18:12 pm »
Моята докторка пита: Кога текна наистина? Това ти е първи ден. И ако е след 1 часа пак не се брои за първи ден.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 22
« Отговор #399 -: Май 06, 2019, 19:23:50 pm »
Ох, потретвам се, но ви благодаря, че сте с добри души и знаете, как да успокоите и мен и другите. Благодаря, че ме разбирате и ми вдъхвате кураж ❤️
Сега го предразположих да поговорим. Взехме решение да започваме да пием добавки и двамата. На следващия цикъл ще направим втора и наистина добре, че ме подсетихте, ще говоря с нея за лека стимулация. Иначе му обясних и аз, че можем да си подадем документите за всеки случай. Той се съгласи да говоря с док и да го обсъдим с нея.
Тери, много е важно да си изградиш твоя си логика за действията при шофирането. В началото не вдявах защо го правя, но след като го осмислих ми стана по-лесно 😀
Хелиантус, аз знам, че ако ти дойде до обяд се брои за първи ден, но ако е след обяд или привечер се брои за първи от следващия ден. Нека другите кажат, дали е така.
Слънчицето, ти си избери бански, пък ще си стоиш под чадърчето с разхлаждащо сокче и книжка в ръка 🏖️