0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #40 -: Юли 02, 2018, 13:38:28 pm »
Смайли,
При нас малчо правеше редовно ларингити и фарингити /почти всяка седмица/.
Инхалациите при нас задължително включват Пулмикорт, но с компресорен инхалатор /един Пингвин/. В зависимост от кашлицата /ако много "лае" и е много мъчителна/, ни изписваха само инхалации и само Пулмикорт по 3 пъти на ден. И никакви сиропи за кашлица. Но пак подчертавам, че това е терапията при нашия малък човек - той си имаше 3-та голяма сливица, която си му беше проблемна. Сега , след като я махнахме, ще видим докъде ще я докараме. :)
*
Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #41 -: Юли 02, 2018, 13:43:13 pm »
Да и Моника с последния ларингит се докара до инхалации с Пулмикорт.Въобще тази пролет беше кошмарна за нас.Много силно изразена алергия, ужасен ларингит, кашляне, кашляне ужас!Сега се е закрепила и дано така продължи.Обаче е в някакъв период всичко прави на опаки.Вчера я прибрах ревяща от площадката, защото поне 3 пъти я предупредих какво да не прави, за да не я прибера.Накрая не издържах и си я прибрах.Рева като магаре по пътя до в къщи и в къщи, но се прибрахме.Ще видя днес дали е имало ефект от наказанието.Аз я предупредих, ако прави така ще си седим в къщи и няма да излизаме на вън.
И е станала катерача.Де види дърво, неравност, камък решава, че трябва да се качи там.И на мен косата ми щръква от ужас.

Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #42 -: Юли 02, 2018, 18:52:21 pm »
Бонболини, нашият ултразвуков инхалатор също е пингвин. Има такива и ултразвукови, и компресорни.
А компресорен имаме много отдавна на Омрон, от Амазон го бях вземала ей така, да имаме, че беше изгоден. Но Дани изпитваше панически ужас от него като по-малък. Не искаше да влезне в стаята с инхалатора и затова купихме този с пингвина, ултразвуковия. Много е тих, лек и компактен.
Става за ФР, става и за вентолин, но за Пулмикорт тц...

Дано не ви се налага повече да го ползвате вашия!

Маги, хубаво е, че е смела Моника. Дани е на обратно, разказвала съм. Чак напоследък започна да става малко по-смел, но едва, едва  :lol:
Така трябва, да си спазваме заканите, не само да плашим, защото иначе не ни се вързват.
Ние доста сме го разглезили.

Иначе Дани предишните две лета не е боледувал изобщо. Спира да боледува март-април и после чак октомври. Обаче този вирус ни разказа играта сега.
Днес бяхме и на пулмолог. Много висока доза Пулмикорт и продължително време изписа.
Каза, че наистина сме объркали нещата с грешния инхалатор.
*
Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #43 -: Юли 03, 2018, 08:50:14 am »
Усмивки, дано се подобри Дани.Трябва да ги съберем с Моника, ще е голямо приключение :) Аз ще ви пиша черна точка за ДРЗ  :wink: ама ще измислим как да ги съберем.

Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #44 -: Юли 03, 2018, 15:07:05 pm »
Усмивки, дано се подобри Дани.Трябва да ги съберем с Моника, ще е голямо приключение :) Аз ще ви пиша черна точка за ДРЗ  :wink: ама ще измислим как да ги съберем.
Виновата  :oops:
Точно този уикенд бяхме в Сандански по работа, и за удоволствие де, но основно поради първото.
Следях ви изкъсо през ФБ обаче  :D

Дани е много отворен в комуникацията. Обича да се запознава и да се обяснява и да разказва. Много се вълнува от срещите с деца, дори и с възрастни.
Много ще се зарадва на Мони  :P Само може да й каже: "Няма да съм ти повече приятел.", ако го изпреварва с колелото или с каквото и да било, което не е трудно при него  :lol:
« Последна редакция: Юли 03, 2018, 15:08:56 pm от 47 Smiles »
*
Re: Нашите пораснали деца през 2018 г.
« Отговор #45 -: Юли 03, 2018, 15:25:55 pm »
Това с "Не си ми приятел вече", го чувам по 100 пъти всяка вечер, не можеш да ме изплашиш  :lol: Айде ще измислим нещо.Може един Музейко да и спретна и да са заедно.Ще помислим :)