0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #200 -: Декември 22, 2017, 15:51:16 pm »
Kukapetal не се тревожи миличка изобщо не ни натоварваш, всички сме тук за да се подкрепяме. Едва ли има някой от тук присъстващите който да не те разбира. Но не губи надежда, аз вярвам че скоро чудото ще се случи и от все сърце стискам палци в най-скоро време да ни зарадваш. И нека новата година донесе на всички момичета тук така чаканатите и бленувани  :bfp:
*

    To4ica13

  • ***
  • 337
  • Късметът е част от плановете
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #201 -: Декември 22, 2017, 16:02:06 pm »
Teri i Djuliq са прави Kukapetel, не се тревожи и споделяй, не се затваряй с тъгата си.
Всички те разбираме и  сме в същата ситуация.
И на мен ми е тъжно, когато погледна приятелите си с по едно две деца, бременни, щастливи, а после видя нас - надяващи се, искащи,  копнеещи за бебе... Радвам се на другите деца, обаче искам свое, което да ми вика Мамо. Знам че и ти искаш същото.
Ще стане, ще видиш!  И  с теб, и с мен и с всички, които го искат. Просто няма как да не стане, може би по-бавно, може би по-трудно, но ще дойде и твоето мъниче :) Усмихни се !
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #202 -: Декември 22, 2017, 19:23:36 pm »
Ето ме и мен  :) здравейте  :) кукапетъл мила съжалявам... явно заради Коледа всички много се бяхме навили и надъхали и имаме големи надежди... аз до преди 1 седмица бях така също но за пореден път събрах сили и продължих... кофти ми стана че не се случи, но пък това са едни от най-хубави и светли празници... да им насладим повечето предполагам сме почивка и ще си починем поне физически... яжте, пийте, веселете се пък догодина пак... и при мен много малки сладурчета има купувахме подаръци за всички (а така ми се иска вече да избирам подарък за моето но уви) ще им се радвам и ще ги гушкам защото те ми дават много сили... и Кукапетъл пиши ни момиче... тук сме за това да си пишеме, говориме, споделяме коя как се чувства, като цяло нали това е и смисъла на този форум. Прегръщам те силно  :bighug:
Дайте да се насладиме на празниците, на мъже си и на роднините и приятелите с които не сме се виждали скоро...
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #203 -: Декември 22, 2017, 23:06:42 pm »
Благодаря, момичета! Благодаря за подкрепата! Разплаках се, докато ви четях, токова сте мили и силно ме трогнахте! Правилните думи много помагат в трудни моменти! Насъбра ми се явно покрай мъжа ми и неговите здравословни проблеми и поредното разочарование от идването на цикъла...
Аз от много години работя с деца, обичам ги, привързвам се много към тях, но в един момент много ми дотежа, че нямам свои и прекъснах работа за 9 месеца, почнах да ходя по лекари и разбрах, че имам проблеми с хормоните, мъжът ми - със спермограмата, сега, година по-късно уж сме с добра спермограма и хормони в норма и пак не става. Върнах се на работа, на друго място, но пак съм заобиколена от дечица. Явно такава ми е съдбата. Сега за Нова година избраха мъжът ми да е Дядо Коледа, понеже само ние нямаме деца от компанията ни и шанса децата да го разпознаят, бил най-малък. Някак не мога да се оттърся от мисълта, че нямаме дете и това силно ме подтиска. Превърнах се в тъжен човек, а не бях.
Изплаках си болката, благодаря ви още веднъж!
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #204 -: Декември 22, 2017, 23:29:13 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: според мен обръщаме много внимание на всички деца които ни заобикалят и се натъжаваме защото ние самите искам много да станеме мами а за сега не става... Ако се замислите и преди е имало дечица около нас но сме ги приемали и сме разсъждавали по друг начин... при мен имаше един период в който не исках да виждам един от любимите ми пламеника това когато мъжа ми все още се дърпаше и не искаше ние да си имаме... и ми ставаше много гадно когато той го гушка и да си играе с него а като кажех айде ние още не. Почнах да избягвам да го виждам а като го виждах почнах да се държа различно с него... не заради самото детенце а защото ми ставаше много гадно като видех какво малко слънчице е, но го превъзмогнах някак си дори не знам как... но лазах детето пък какво е виновно че мъжа ми не се чувства готов за негово дете...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #205 -: Декември 23, 2017, 07:11:31 am »
Абсолютно ви разбирам. Една приятелка роди преди два месеца, все още не съм ходила да я видя. Ноември месец просто нямах сили за това. Ноември приемах Дуфастон, той ме вкара за двата месеца, в които го приемах в много депресивно състояние. По това време направиха операцията от Всрикоцеле на съпруга ми. Той я понесе зле, остана 5 дена в болницата. От хормоните бях много зле през този период, все ми се плачеше, а дори не знаех кое ме натъжава. По това време ми писа тази моя приятелка (не аз на нея, не бях намерила сили да ми разказва за бебето й, та нали всеки ден на работа беше бременна пред мен 9 месеца и гледах как й расте коремчето, а аз само чаках и чаках). Когато тя ми се обади ми каза, че не ми пращала снимки на бебето, защото не искала да ме натъжава. Ето това толкова ме натъжи, че плаках в офиса, заради това, че хората около мен вече са започнали да се съобразяват с мен. Ето това беше момента да се стегна, спрях Дуфастона, отидох при специалист по стерилитет и взех нещата в ръце.
А kukapetal, при вас вярвам, че ще стане. Дори при перфектни показатели си иска няколко месеца. Не забравяй вътрешното напрежение, което сме събрали в себе си и то си оказва влияние.
Онзи ден четох интервю с д-р Даскалов и той казва нещо много красиво и вярно:"В работата си се срещам с чистата любов. При двойките със стерилитет 50% са проблеми при жените и 50% при мъжете. Всеки един от двойката може да намери друг партньор, с когото да има деца, но те решават да останат заедно." Чиста любов, двойките, които преминаваме през подобни изпитания ставаме по-силни. Така че вече сме достатъчно богати. Всички искаме дечица, то е ясно, но все пак си имаме семейство и Коледа е точно за това. А чудеса стават през цялата година.
Ставам трябва да правя боровинка торта без яйца и мляко за утре. Нека голямото готвене започне сега.
П*С* мъжът ми ми е оставил коледен подарък опакован като бонбон. Използвал е хартиено тиксо за надписване и ластици за краищата на бонбона 😂
« Последна редакция: Декември 23, 2017, 07:25:15 am от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #206 -: Декември 23, 2017, 11:26:56 am »
Чиста любов, съгласна съм с тези думи на доктор Даскалов,прекрасни са!
Тери, повдигна ми духа! Чудесата се случват през цялата година! Ние ще пътуваме и почвам да оправям багажа!
Весело посрещане на Коледа, момичета!
 tree2a ornaico1 :balk_69:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #207 -: Декември 24, 2017, 00:52:48 am »
В последно време имам чувството, че тук си пиша малко сама на себе си...НО, отново от все сърце искам да ви пожелая да изпитате радостта от положителния тест и безкрайното щастие да гушнете живото и здраво детенце!
Макар и бременна този път съм лишена от тази сладка радост дето изпитва всяка бременна жена, заменили са я страх и тревога след цяла бременност ходене по мъките да не се прибера отново с празни ръце в къщи, но знам и как вие се чувствате след поредното разочарование всеки месец, измамените надежди и неведение, това ме сриваше месеци наред при всеки неуспешен опит преди да забреенея този път, осибено при две бременности заченати от раз и огромната загуба миналата година.
Следя всеки месец с трепет и надежда някоя от вас най-накрая да се похвали със заветната цел и не спирам да вярвам, че на всички трябва да ни се случи да станем майки колкото пъти поискаме това, защото всяка жена заслужава това изстрадано щастие!!!
Весело посрещане на празниците, нека Новата Година ни донесе това така бленувано щастие за някои за първи, за други за втори и трети път!
« Последна редакция: Декември 24, 2017, 00:54:27 am от Vistal »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #208 -: Декември 24, 2017, 07:29:10 am »
Весели празници и на теб, Вистал. Нали знаеш: Блажени са тези, които тънат в неведение. Имам предвид, че когато не знаеш за проблеми, които могат да възникнат, можеш да бъдеш толкова по-спокоен човек. но горчивият опит очуква човека, но и го прави по-скептичен. Съвсем нормално е състоянието ти. Ти в кой месец си, още много ли остава?
Хей Коледа дойде, много светли празници ви пожелавам момичетата и много спокойствие и щастие.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #209 -: Декември 24, 2017, 14:12:30 pm »
Как сте, момичета, готвите ли?  Аз хубаво се наревах днес - от кромида, който рязах :D
Направих боровинкова торта, лимонени сладки, мексиканска салата, киноа с лимон и магданоз и содена питка. Другото от свекървата. Ноооо питката нещо хич не ми се получи, довечера някой ще си счупи зъб и то няма да е от парата :D
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #210 -: Декември 24, 2017, 15:27:12 pm »
Много задачи тези дни и нямам време да ви пиша.

Искам да ви пожелая светли празници, много любов в сърцата и много сбъднати мечти!А мечтите се сбъдват!Прегръщам ви силни, борбени момичета!

Тери, и аз готвя  :lol: Сега чакам боба да изстине, че да напълня чушките, направих сладки, питката втасва, абе разбих се днес от готвене.

Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #211 -: Декември 25, 2017, 10:23:28 am »
Честита Коледа,  момичета! Сбъдване на най - съкровената мечта,  пожелавам на всички!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #212 -: Декември 25, 2017, 10:43:40 am »
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и благословени!
На всички желая сбъдване на съкровените мечти!  :)  ornaico1


Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #213 -: Декември 25, 2017, 11:43:16 am »
Честита Коледа момичетаа :) пожелавам на всички да сне живи и здрави  :) и дано скоро на всички ни се сбъдне най- голямото и прекрасно желания за което се молиме всеки ден!
Тери интересно ми е какво е имало в бонбона хаха
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #214 -: Декември 25, 2017, 13:39:50 pm »
Весела Коледаааа! Бъдете живи и здрави и ви пожелавам догодина по това време да си пишем в друга тема :) Да ви се сбъднат мечтите даже по няколко пъти :*
Тук готвенето и яденето не свършва. Тъкмо имахме коледен обяд с гости, след двете празнични вечери вчера. Довечера пак сме на софра. Ще слагам all inclusive блузите и клинове.
Иначе тази година мъжа ми много приятно ме изненада, взел ми е много хубава и МОДЕРНА дамска чанта. Бях изтръпнала, че ще е нещо от рода на тиганнннн (ако знаете вица). Но най-хубавия подарък получих от мама и татко тази година. Взели плат на прабаба ми от македонския край и майка ми заедно с една моя леля са ми ушили носия от риза, престилка и пафти. Казаха, че от март месец я шият. Толкова мило ми стана, че ще нося нещо на прабаба ми и че майка ми и леля ми толкова труд са вложили. (Аз съм от 2-3 години самодеец в народен ансамбъл). И така един подарък, който няма особена материална стойност, може да струва повече от всички златка и камъни Сварковски по магазините.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #215 -: Декември 25, 2017, 15:30:12 pm »
Весела Коледа, прекрасни момичета! Бъдете здрави, щастливи, окрилени от мечти и любов!
Дано скоро станем мами и си споделяме за дечицата ни!
Топли и уютни празници!
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #216 -: Декември 25, 2017, 20:23:23 pm »
Честита Коледа момичета-много здраве на вас и на семействате ви и ще се повторя и аз,но нека на всяка от нас се сбъдне най-съкровенното желание.
Тери много хубав подарък си получила,честито.Аз също бих се зарадвала страшно много на нещо подобно,защото безкрайно много ценя българските традиций и фолклор :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #217 -: Декември 26, 2017, 01:46:40 am »
Весели празници и на теб, Вистал. Нали знаеш: Блажени са тези, които тънат в неведение. Имам предвид, че когато не знаеш за проблеми, които могат да възникнат, можеш да бъдеш толкова по-спокоен човек. но горчивият опит очуква човека, но и го прави по-скептичен. Съвсем нормално е състоянието ти. Ти в кой месец си, още много ли остава?
Хей Коледа дойде, много светли празници ви пожелавам момичетата и много спокойствие и щастие.


Весела Коледа момичета, дано донесе на всички сбъднати най-съкровени мечти!

Тери, точно на средата съм сега с бременността, и тревогите ми само нарастват за съжаление, за това започвам сеанси с психолог вече, крайно време беше, за да го добутам до края, живот и здраве, без да рухна тотално, както и да преживея раждането, след което едва тогава ще разбера дали ще се повтори трагедията пак или този път ще бъдем пощадени, и ще можем да почнем живота си от начало.
Много мрачно прозвуча това, но е така за съжаление.

Така или иначе, на всички ви пожелавам само положителни празнични емоции, нова година - нов късмет и заветните две чертички скоро за всички!
 
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #218 -: Декември 26, 2017, 10:44:35 am »
Здравейте мили момичета :)
Честито Рождество Христово! Желая ви най-вече здраве и търпение, защото за всички ни е явно, че хубавите неща стават бавно. А на нас търпението ни трябва ;) Бъдете обичани и обичащи!
Влизам и чета всичко, но не пиша. Няма нищо ново покрай мен. От януари започвам с изследванията, а след това и операцията за премахването на кистите и срастванията. Ще проверим и тръбите. И те така  :lol:
Ох, нямате представа, колко добре ви разбирам. И аз постоянно прегръщам чужди деца, радвам им се, като на свои. Трудно е, но скоро ми казаха, че това изпитание ми е отредено, за да ме научи на нещо. И е така, направи по-духовен човек, по-добър!
Прегръщам ви силно  :bighug:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 11
« Отговор #219 -: Декември 26, 2017, 14:30:08 pm »
Lady01, много те разбирам. И аз така си обясних нещата при мен, че всичко ми даде урок. За три месеца научих толкова много неща и станах толкова по-силна и по-благодарна за нещата, които вече имам. А ти как знаеш, че имаш сраствания като не си проверявала тръбите. Как те диагностицираха?
Vistal, иди на психолог наистина. Не слушай, ако някой ти казва, че не е правилно. Една моя позната тръгна на психолог, ние откровено не я разбираме защо тръгна. Питаме я каква е разликата след като тезата на психоложката е същата като нашата, но тя каза, че очевидно психоложката просто знае правилните думи, с които да изложи доводите си и да я успокои. Според нейни по-близки приятелки тя много се е подобрила душевно от посещенията при психоложката. Така че, явно помага. В твоя случай е много важно да си спокойна, а ти остават още 4-5 месеца, аз вярвам, че всичко ще е наред. Изстрадали сте много и вярвам, че щастието ти  те чака. Важно е и ти да го повярваш, за да ти мине по-леко бременността.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света