0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #820 -: Ноември 21, 2017, 01:37:11 am »
Сега ти видях и БТ, Пламена и последните дни доста прилича на моята, когато забременях...

От колко време правехте опити за бебе?
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #821 -: Ноември 21, 2017, 06:22:51 am »
И аз я виждам  :bellydance: хайде тая сутрин пак и ни пиши. Ще чакаме всички с нетърпение. Йее
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #822 -: Ноември 21, 2017, 09:03:28 am »
Тази сутрин няма и следа от втора чертичка. Правим опити 18ти месец. Сега съм на ръба да тръгна към лабораторията за кръвен, но май няма смисъл ;(
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #823 -: Ноември 21, 2017, 09:07:54 am »
Ех Пламена мила нз какво да ти кажа.. Съжалявам, така ни беше приповдигнала всичките... Ноооо докато няма цикъл, нищо не се знае...
Прегръщамете имаш цялата ни подкрепа  :bighug: няма да се отказваш, нито да се предаваш.

И аз днес рано рано по първи петли бях да си пусна хормоните и сега чакам. Ще гледам да не го мисля много, че време не минава.

Успешен ден :)
« Последна редакция: Ноември 21, 2017, 09:16:58 am от Слънцемое »
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #824 -: Ноември 21, 2017, 09:40:35 am »
Мили момичета, как искам всички да си имаме по едно детенце, за да нямаме време за форуми и компютри.
Пламенка, съжалявам. Но може би трябва да се чака наистина сериозно закъснение на цикъл, тестовете предварително просто ти скапват душевното състояние, малко ли е следенето на овулация. Аз правя от по-скоро опити (8 месеца), но доста бързо влязах във "филма", с измислените ми симптоми за бременност, ранните тестове. Това толкова много изморява, толкова многоооо. Надявам се втората чертичка пак да се появи при теб тези дни, но ако не стане, знаеш, че те следват няколко манипулации и ще знаеш какво следва да се направи. При мен лично чакането на чудото се оказа по-натоварващо от това да приема, че има проблем и че ще трябва да го разреша. Искренно ти пожелавам малко пухкаво щастие, защото дълго време го чакаш и съм сигурна, че ще се случи, само се успокой и се отърси от фикс идеята.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #825 -: Ноември 21, 2017, 10:45:08 am »
Мили момичета, как искам всички да си имаме по едно детенце, за да нямаме време за форуми и компютри.
Аз имам едно вече, но човека е лакомо същество, започва да мечтае за още едно  :oops:

  При мен лично чакането на чудото се оказа по-натоварващо от това да приема, че има проблем и че ще трябва да го разреша.
Така беше и при мен.Аз откачах докато чаках и не знаех имам ли проблем.За това исках просто да има нещо което да пречи.Да знам с какво се боря, да я няма напразната надежда всеки месец.В пъти по-спокойна бях като обикалях по клиниките и чаках пред кабинета.Сигурноо съм луда, но така имах ясна представа за всичко, разговорите с лекарите бяха много отрезвяващи и много добре ми действаха.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #826 -: Ноември 21, 2017, 11:44:58 am »
Официално и от теста- напълно неуспешен опит. Утре съм на лекар, за да плануваме последната инсеминация.

Маги, и аз съм като теб. Лошото е, че вече не се надявам на чудо, а просто искам да стане, без значение от цената, която трябва да се плати. Аз харесвам тази мисъл на Вергилий "Единствената надежда на обречените е да не се надяват на спасение". Не спасение не се надявам, а искам да знам с какво влизам в битка.
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #827 -: Ноември 21, 2017, 12:03:08 pm »
Плами, съжалявам :(, може и изпарителна да е била, но все пак БТ ти е супер и докато няма МЦ както са казали другите и надежда има, само дето чакането съсипва...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #828 -: Ноември 21, 2017, 12:14:57 pm »
Здравейте момичета,
Пламенче, успех ти желая. Виждам надежда, като гледам графиката ти  :)
При мен нищо ново. Пия си отварата, за която ви споменах и на 23 съм на преглед, тогава ще разбера дали е подействала при мен. Надявам се да са се постопили кистите.
Ох момичета, пак изпадам в депресия  :( Моя близка иска детенце, този месец беше на преглед. Казаха й, че всичко е наред и да започва да действа. И ето, вече четвърти ден й закъснява цикъла. Зачестила е и с ходенето по малка нужда.
Най-вероятно е станало  :)
Радвам се от сърце за нея, но и малко се обезверявам...Трудно е.
Pav-la, кураж мила. Щом си упорита, всичко ще се нареди  :bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #829 -: Ноември 21, 2017, 13:15:51 pm »
Lady01 всички сме така, хем се радваме хем тайнично си казваш, защо не ми се случи на мен... ЩЕ СТАНЕЕ МОМИЧЕТА!
Стискаме палци ЗА КОЛЕДНОТО ЧУДО да се  случи на всяка от нас.
Павла съжалявам за неуспешния опит, дано на другата инсеминация да се случат нещата  :bighug:
Дайте лек за това прословуто чакане... Понякога ми се иска да заспя и да пропусна цялото това чакане...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #830 -: Ноември 21, 2017, 13:47:23 pm »
Слънцемое, последното ти изречение... точно това мислех преди месец и тогава даваха отново филма "Клик" и мъжът реши да превърти времето до следващото увеличение. И така пропусна 10 години от живота си. Това е много поучително, че чакайки нещо пропускаш другите.

Иначе за това как всички се чувстваме при новина за бременност. Първоначално мислих, че съм лош човек. Защото хем се радвах, хем нещо те яде отвътре. Но си е нормално, особено когато около теб всички от въздуха забременяват. Един мой колега има по-малка осиновена сестра. Тя е на 5 години, взета от социалните на 10 месеца, защото е живяла в обор. Взета е с гърчове от някаква бактерия и с краста. Е нейната майка от обора за тези 4 години и половина е родила още 3. Ето в такива моменти и аз се питам как хората живеят в мизерия и раждат по цял катун.
Ама пуст му късмет, такъв е бил нашия. Но и той ще ни се усмихне все някога, просто не бива да пропускаме живота си чакайки този момент.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #831 -: Ноември 21, 2017, 13:57:02 pm »
Мдам мноооого си права, че с това вглъбяване за бебе изпускаме толкова важни и хубави моменти ( а между другото и аз го гледах филма :D :D :D) Е ти с тази история за тоя обор ме уби честно хахаххаа, то не е много  смешно ама... те и ромките раждат раждат раджат аз не съм чула една проблеми да има... Аз лично за мен си искам да се пусна малко по течението , но просто май нз как да спра да го мисля... Тъпото е че и повече работа да имам това няма да ми помогне и нз как сама да си помогна. Някой да има идеи
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #832 -: Ноември 21, 2017, 14:02:39 pm »
Аз съм като Маги, единствено това, че започнах да си правя изследвания и тръгнах на лекар ме успокои. Готова съм за всякакви резултати, просто да знам с какво си имам на идея. Дано пътя на търсене на проблема ти помогне и на теб и дано не се намери такъв
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #833 -: Ноември 21, 2017, 14:19:18 pm »
Много ти благодаря Тери. Аз тази сутрин си пуснах ПКК, захар и пакета лейди + и сега си чакам изследвания. Интересно като казах за пакета и жената ме попита дали съм в цикъл и кой ден ми е. Направо бях изумена ( не ме разбирайте погрешно просто навсякъде гледат да ти вземат парите без значение за какво става въпрос) казах 3 ден тя се усмихна и каза добре :Д. И сега чакам малко под пара но ..  да видиме дано всичко е ок! Ще ви пишА :)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #834 -: Ноември 21, 2017, 15:13:27 pm »
Да, те винаги питат, защото го опоменават в изследването и после и лекарите се водят понденя и съответния резултат.
За прогестерона пак ще те питат кой ден от цикъла ти е (не от МЦ, а от цикъла)...
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #835 -: Ноември 21, 2017, 15:37:03 pm »
Знаех си, че ще ме разберете :) Освен и аз да се преместя в някой катун да живея, може би ще ми провърви   :lol:
Аз също си мисля, че съм лош човек и Господ ме наказва по този начин  :(
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #836 -: Ноември 21, 2017, 15:53:58 pm »
Ай моля ви се да не съм чула такива думи.Лоши били!А мерси, не съм лоша!Понякога съм зла, понякога ми иде да набия човека срещу мен(но не го правя), понякога успявам да съм ужас ужасен, но не съм лош човек.Аз съм нормален човек, с емоции, мисли и чувства.Силен характер съм и не се отказвам, но не съм лош човек.Това е просто препятствие.Ужасно, тежко, трудно препятствие, но ще го прескочим/преминем всичките!Просто не трябва да се отказвате, не трябва да спирате да вярвате!

Ще загубите близки хора, ще намерите нови приятели, ще започнете да цените човека до себе си или ще се разделите, защото ще осъзнаете, че не сте един за друг.Но живота е шарен и гаден!

И последно, че съм многословна, намерете какво ви прави щастливи - хоби, нещо в което да се вглъбявате и да почивате.Аз започнах да шия гоблени, правех декупаж, станах член на Зачатие.Отказах се само от декупажа.
Прегръщам ви!

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #837 -: Ноември 21, 2017, 16:08:50 pm »
Лейди, аз пък обратно на теб си мисля, че съм добър човек и цял живот съм се старала да правя добро въпреки, че това ми е носило повече негативи отколкото позитиви. Равносметката е, че Господ ме наказа по един от най-жестоките начини и си мисля вече, че просто няма значение какъв е човек, а за теб съм сигурна, както и за всички тук момичета, които се борят за рожбичка, че сте прекрасни хора.
Другото е, че Господ дава деца на хора дето ги изхвърлят, оставят за осиновяване, малтретират и изнасилват, така че очевидно още едно доказателство, че това какъв човек си явно няма значение.
Логиката на Господ ми е непонятна и се опитвам да не мисля за това, за причините и така нататък, защото ще експлоадирам просто иначе в един момент.
« Последна редакция: Ноември 21, 2017, 16:11:20 pm от Vistal »
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #838 -: Ноември 21, 2017, 17:10:13 pm »
Момичетааа айде помагайте и внимавайте какво ще кажете.. (хаха шегувам се)

TSH ( Тиреотропен Хормон )   2.560   mIU/l   0.300 - 4.200
Prolactin ( Пролактин )   468.20   mIU/l   125.00 - 635.00
LH ( Лутеинизиращ Хормон )   10.54   IU/l   фол. 2.4-12.6 овул. 14-96, лут. 1.0-11.4, мен. 7.7-59
FSH ( Фоликул Стим. Хормон )   10.11   IU/l   Фол. 3.5-12.5; Овул. 4.7-21.5, Лут. 1.7-7.7, мен. 25.8-134.8
Estradiol (Естрадиол)   46.64   pmol/l   фол. 46-607 ; овул. 315-1828; лут. 161-774; мен. до 201
Testosterone ( Тестостерон )   0.23   nmol/l   0.22 - 2.90
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 10
« Отговор #839 -: Ноември 21, 2017, 17:20:00 pm »
Magi_st,  :bighug: нямах предвид друг, говорех само за себе си. За жалост ми се налага да работя на две места, време за хоби не остава. И въпреки, че съм много заета, мислите ми са постоянно в тази насока. Опитвам се да мисля позитивно, но не се получава.
Висталче, в съзнателния си живот много се старая да бъда  добър човек, помагам с каквото мога, върша добрини и съм състрадателна, но въпреки всичко съм грешала. Дали поради глупост или по други причини, не знам...
Именно заради тези грешки мисля, че Господ ме наказва. Дано някога успея да ги изкупя...