0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bisko72, късмет!  :goodluck:
*
bisko72, късмет,  :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Късмет, bisko72!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
Биско, стиснати палци и от мен! :-)

Много,много ви благодаря момичета :bighug:
*
bisko72, късмет и от мен  :crossfingers:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
bisko72, много стиснати палци и от мен!
Здравейте мили момичета.Първо искам да честитя рожденния ден на Зачатие,бъдете здрави ,щастливи и винаги така добри.А сега за мен-за съжаление поредния опит е отрицателен.Нямам вече сили и желание за нищо...Благодаря ви за подкрепата,която ми дадохте. :youwoman:
*
bisko съжалявам!Много късно виждам развитието при твоя пореден опит,и вярвам че вече си се изправила и отново гледаш напред.Разочарованието е огромно...аз онзиден приключих с моя 8 опит и честно вече нямам сили.
*
Момичета прегръщам ви силно, и вярвам че по един или друг начин вие ще станете майки.

И аз трябва да се отчета тук. От януари насам самофинансирахме ин витро на естествен цикъл, като замразявахме ембрионите и искахме да си ги приберем през март, заедно с няколко замразени от преди, с идеята да покрием после разходите с ваучера. За съжаление събраните и размразени ембриони на 4 ден бяха ок, но не доживяха до 5 ден и не ги трансферирахме, процедурата завърши в нищото. Получихме ваучера от Зачатие, защото вече имахме направени разходи. Да, парите са похарчени, но тези от ваучера си стоят, така че можем да ги използваме за следващ опит.

Все още имам надежда, макар и не голяма. Но съм много благодарна за помощта, която се надявам да ми донесе късмет.
Миличкото зайче! Успех!
Извинявам се, но не ми позволява да си редактирам поста от преди малко.
Има ли инициатива за Великденските празници?
*
Вера за Великден не, но за ДРЗ ако имаме дарения ще се раздадат пак ваучери сигурно.Всичко зависи от даренията, вие знаете ние сме чисто доброволческа организация.

Имам призив, към всички, чиито молби и мечти са се сбъднали - нека бъдем съпричастни към двойките, които в момента вървят по трудния път на стерилитета. Даренията са доброволни и всеки по своему преценя възможностите си.  Дано всяка от нас направи дарение в размер на поне една месечна детска надбавка.
*
Вчера беше моят трансфер от спечелената процедура. Сега вече всичко е и до шанс. Харесвам юлски тансфери и съм настроена позитивно! Дано!
Отново благодаря за предоставената възможност.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
дано да е на късмет, rtfrtf!  :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
И от мен успех, rtf!
Ама много си потайна. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари