0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Dodich, освен да дойда да ме застраховаш към твоя работодател, друга опция не виждам, честно... :(


Застрахователния период изтича през лятото и ако условията са същите пак ще говорим.  :wink:
Oтдавна емигрирах от държавата-не физически,а фактически.Моля се да сме здрави,че ако ни тръшне някоя пътека,дето я няма в алелите на НЗОК-не знам.Ще трябва да се мре)))направо лягам и чакам да мра...Ама така ли се умира,а?Господата хич не ги е еня за никой от нас,а само се чудят как и какво да заграбят.


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
http://m.offnews.bg/news/Политика_8/Правителството-готви-увеличение-на-детските-надбавки_455902.html
Чак не ми се вярва. Ако се случи може и да повярвам добрите намерения.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Не откривам текста :(??? За сметка на това има много интересна за ваксините :)?
/www.mamaibebe.com][/url]
*
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Един нов казус за обсъждане - казуса Банско! За или против строежа на нови съоръжения,което няма как да стане без нова сеч ????
/www.mamaibebe.com][/url]
*
И пак едни определени групи ще се възползват. Хората,  които работят и си декларират доходите съвестно и плащат данъци върху тях, за тях пак няма да има нищо.
Значи няма пари за детски за всяко дете, но има пари, за да се платят милиардите на КТБ.

*
Блу, ще плащат ли?! Аз съм пропуснала.
*
Първият министър си отиде. :( И то на вътрешното министерство. За мен това е абсолютен факт за завоя на Борисов и договорката му с извънправителствени сили. Много грозна работа.Тая държава е обречена на мъки... Сами ченгета я управляват , а те нямат цвят и партийна принадлежност. не знам дали някой го държи Борисов "за шлифера" ,но "шлиферите"в управлението на държавата са мнозинство и няма да се откажат.Писна ми........ :x
/www.mamaibebe.com][/url]
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
М-и, за депозитите в КТБ ли питаш? Не съм чувала да почват да ги изплащат, но в някакъв момент и това ще стане. В Брюксел много внимателно го наблюдават в тази връзка. Няма да е добра идея пак да "сгазят лука".

*
 8O Гарантираните  депозити,равностойност на 100 хил Евро се изплащат. Има девет избрани за това банки.Ако за тях питаш,просто провери кои са банките и отивай да си ги получиш. За милионите- ще чакаш  :lol: :lol:.До кога....Божа работа :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Хахаха Рачо дано Бог те чуе и някой ден да имам 100 бона в банката  :lol:
Блу, всъщност от поста ти бях останала с впечатление, че ще изплащат милионите на някой хора.
*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Не само депозитите изплащат. И по разплащателни сметки каквото е имало изплащат. То стара работа е това, голямата офанзива мина.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Блу, ще плащат ли?! Аз съм пропуснала.

че те вече ги изплатиха.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Да,гарантираните депозити отдавна ги изплатиха...ние бяхме в КТБ още декември си ги прехвърлихме в друга банка :lol:
*
Опппппсссс,откроиха се "милионерите: сред нас  :lol: :lol:. радвам се ,че сте успели.  :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
Ех,Рачо нищо не може да се скрие от теб дори и факта,че съм милионер  :lol:
*
Вчера прочетох в "Стандарт" ,че се очакват проблеми с осигуряването на ваксини през месец април. на поредния търг на министерството не са се явили участници и сега всичко отначало :(. не могат да го решат тоя проблем и това е..... :? И преди съм се чудил,защо не се обединят в търговете с Румъния,те имали сходен имунизационен календар? Така поръчките ще станат по-големи и съответно и интереса.А иначе с тоя "мижав" пазар или ще има недостиг ,или цената ще много,много висока :?.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Мила родна картинка... http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/deficit-na-zhivotopoddarzhasht-medikament-za-terapija-na-hronichen-hepatit-b.html

Всъщност, отдавна съм на мнение, че "Туинрикс" ваксината трябва да се поеме от НЗОК за всички здравно осигурени лица, в случай, че желаят да я поставят. И разбира се да се проведе хубава информационна кампания ЗАЩО е добре и важно да се ваксинираме.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!