0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #200 -: Септември 18, 2014, 06:43:39 am »
Добро утро  :D

Благодаря ви, но аз съм гърмян заек и няма страшно.
marsi, замразявам.
Такъв смях в оня бункер горе, където всички мълчат като риби не бях закусвала скоро  :lol: Отделно броих колко ще поздравят като влязат, от седем след мен само една девойка и се отрони "добро утро".
Едно девойче започна да разказва как е за биопсия с упойка, защото има много лоши преживявания от друга клиника. И ние по-любопитните да питаме, а тя като ги започна едни вицове, как била преди това в Ребромед /не знам дали това е точното наименование от толкова много клиники вече/ при д-р Николов и как при 20 фоликула и правили пункция без упойка, за да видел доктора колко може да издържи на болка :), а после им отворила работа цяла нощ да и дежурят. Ваня се моткаше със списъка за операции и тръгна да и обяснява, че най-вероятно не е разбрала, че има хиперстимулация и познава въпросния доктор, който не е  такъв инквизитор.
А въпросната продължава "аз сега тук съм много лесна, за три дни  правя 30 фоликула и съм готова"  :lol:


ББ отложи за малко срещата на триъгълника, сега ще има да правят манипулации.

Хубав ден!
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #201 -: Септември 18, 2014, 08:47:43 am »
Добро утро!
Джбрул, мнението ми по въпросната сапунка се припокрива на 100% с твоето. Май ме позагубиха като зрител точно с това...
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #202 -: Септември 18, 2014, 09:06:07 am »
Добро утро!
Жбрул, за втора година ще ме изкушиш да го гледам  :lol:
Това ТВ не знам от де се пуска ако не е детето  :lol:
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #203 -: Септември 18, 2014, 09:09:23 am »
Добро утро.
Тара, винаги съм се чудела тез девойчета що се радват на много на брой фоликули. Състезание ли има някакво, преизпърняват норма ли!?

И мен нещо баш тая причина за скандали във ВБ не ме кефи и не ми е интересна, ама хич. Но ... той така е решил. И аз възлагам надежди на Въргалчето, дано да не ме разочарова.
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #204 -: Септември 18, 2014, 10:06:06 am »
Добър ден. Тук се разминахме с дъжда и днес се очертава слънчев,но хладен ден. :wink:И аз 'хвърлям" по едно око на ВБ,макар никога да не съм му бил фен.Очертават се напрегнати моменти... :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #205 -: Септември 18, 2014, 10:16:58 am »
Добро утро! Софийското време общава да е прилично днес.

Въргалчето и на мен ми е симпатичен, Тити също. По-голям фен съм на Къртицата обаче, защото водещи са игрите, а аз съм спортен фен. Интрижките са на по-заден план, макар че и там прекаляват. Особено много се издразних на случката с Рут Колева в миналия сезон и как се напънаха да си правят рейтинг от нея. Триъгълниците и четириъгълниците не ме впечатляват особено, но когато се заровят в сексуалната ориентация на хората е доста непочтенно според мен. Очаквам това да се случи с Месечков, а може и Йорданка Христова да я подхванат за дъщеря й. Дето викаш Jbrul, да седят по диваните и да се дракат би било съвсем приемливо :) . Налага ми се да работя и от нас вечер и точно такъв фон ми е много разтоварващ докато цъкам на компа. :)
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #206 -: Септември 18, 2014, 10:59:52 am »
Добро утро, Дами! (и господа, ако ги има, че не съм баш сигурна)  :wink:

Как сте днес? Ще ходите ли някъде за дългия уикенд? Ние имаме организация с приятели. Ама зорлем си намерихме хотел, бе - бедният български народ се втурнал презглава да почива...  :lol:

Само дано не ни мине котка (или по-лошо - вирус) път и да успеем да заминем...

Хубав слънчев ден на всички!


“A ship is safe in harbor, but that's not what ships are for.”


― William G.T. Shedd
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #207 -: Септември 18, 2014, 12:16:06 pm »
Честит празник на всички празнуващи! Бъдете обичани и нека в домовете ви винаги гостуват вярата и надеждата!
Момичета много се раздвам, че всички сте доволни от гофретника :) Да си ги ползвате дълги години със здраве!

Май само аз не съм се отчела, но то е защото все странствам нанякъде   :wink:
Резултата е благодарение на рецептата на mimi26 и че ни поръча тези гофретници, на marsi - за подробните разяснения, които ми даде и на мама, че веднага се захвана да ги направи.
« Последна редакция: Септември 18, 2014, 12:18:46 pm от mgstra »


Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #208 -: Септември 18, 2014, 12:18:48 pm »
Здравейте и от мен с днешна дата  :P
Дългият уикенд ще правим кръщене.
Започнах да посрещам бабите и дядовците още от вчера. Другите пристигат утре.
Дано да успея да запазя спокойствие, докато всички си тръгнат, че не съм от най-гостоприемните  :lol:
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #209 -: Септември 18, 2014, 13:12:56 pm »
За мен вече е "бира тайм" та....наздраве. :lol:

Смайли, направо ми събуди гузната съвест с това кръщене. Дани още си ходи със Сатаната под ръка  :lol:, защото всяка година - намеренията ми за кръщене - не сработват, не заради мен. Навила съм си да го кръстя в Клисурския манастир и няма да размисля по темата. ОК, ама той е на почти 400км от С.З. Държа да е лятно кръщене и купонът за него после да е "на фиралък" - съответно - попадам в най-натовареното време на храмовете за церемонии, то са сватби и кръщенета по топлото...на конвейр. Т.е. трудно аз да си избирам дата за целта, ами...трябва да се вместя когато може просто. Оттам пък става голям зор като организация  - кръстници, роднини, гости - да са свободни баш за тази дата и да ходят на майната си вкупом. Отделно, че баш тогава е и пик-сезон в земеделската фирма, та дори баща му трудно да си освободи тогава дори един ден... За това лято се бях амбицирала вече, аха-аха да се получи...кръстниците пък хукнаха за месец в чужбина, баш когато имаше дата.  :lol: Ще мисля за догодина вече, дано тогава стане.

Хубав празник на вас пожелавам и да не те нервят много "гостуващите".  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #210 -: Септември 18, 2014, 13:43:17 pm »
Еееее,не е хубаво да оставяш детето толкова дълго време в - лоното на Сатаната !!!!  :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #211 -: Септември 18, 2014, 14:07:06 pm »
Еееее,не е хубаво да оставяш детето толкова дълго време в - лоното на Сатаната !!!!  :lol:

Рачо, то моето дете и Сатаната са си нЕк'ва много близка рода, ако питаш мен.  :lol: Та им е комфортно заедно...  :D

Иначе от забавянето на случката - има и една голяма полза за Дани. Вече е голям, разбира и спомени трайни формира на тази възраст (и след нея). Междувременно - научи се да ходим на църква чат-пат, да пали свещички, че там не се вдига шум и пр. Харесва му да ходим, понякога сам иска. Та хубавото е, че като опрем до кръщене - ще може и да го осъзнае и да го запомни, защото то си е негов личен празник все пак и ако има спомени, дори бегли от събитието - за мен ще е ОК. Не очаквам да има и ревове и дърпане за самия ритуал - баш напротив. Той е суетен и се кефи да е център на внимание, отделно, че е страшен ентусиаст за разни нови преживявания...

На прясно бебе не съм била кръстница, ама на дете на година и половина - бях. Ужасни са ми спомените. То се съдра да реве и да се дърпа, тежеше поне 15 кила, аз трябваше да го държа на ръце близо 40 мин., та и него и запалени свещи, че с цялото това мятане...не знам как не го изпуснах (аз не съм якичка, нямам и 50 кила и съм с болен кръст). Като гледах снимките после - Богодродица по иконите е ведра и усмихната, сравнение с моето изражение.   :lol: А потните ми петна са от мищниците до кръста. За капак - и на 15-и август беше, една жега нечовешкааа. След тази случка - учтиво съм отказвала за 10-ина деца вече да ставам кръстница, твърдя, че аз самата не съм кръстена и съм атеист нали...и "много съжалявам". Да идат да проверят дали е вярно.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #212 -: Септември 18, 2014, 14:25:27 pm »
Jbrul, в началото и аз исках да сме извън София за кръщенето.
Но като го помислих, много трудно щеше да е. Не всички имат коли.
Бързам да го направим докато още не осъзнава какво му се случва, защото и аз като съм била на кръщенета на малко по-големи деца  (1-3 г.) голям плач пада.
Твоят Дани, докато отлагаш, ще влезне във възраст, в която няма да плаче. Вече ще разбира, че не е страшно. Дано догодина да ви се получат нещата.

Ние ще правим кръщенето в църквата на езерото в Дружба 1.
Там сме сключвали и църковен брак и много си я обичам.
Ето малко снимки (само нощни имам)
СНИМКА 1
СНИМКА 2
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #213 -: Септември 18, 2014, 14:43:09 pm »
Смайли, аз държа на Клисурския по сантиментални, че и някакви суеверни причини в добавка  :oops: Не, че и в самата Стара Загора няма прекрасни храмове (както знаеш) и наблизо - също има.

Клисурския е на 15 км. от Вършец, а не мен там ми минаха летата в детството и няма храм, в който да съм ходила повече от въпросния в живота си. Буквално през ден с други хлапетии си правехме екскурзии до там и пикници в двора му сме правили по големи празници. Та целият регион ми е много на сърце и в душичката. Отделно, че точно във Вършец бях като видях толкова време чаканият положителен тест за бременност... Тази година вече и Дани водих във Вършец - е, още го приказва и пита кога ще ходим пак, а не е да не съм го водила и на 1000 други места, но само за там е питал и не спира да пита. Изобщо...решила съм, че там е мястото и там трябва да е кръщенето и това е. Нека е суеверие, но така го усещам. Аз не съм и особено религиозна, да не кажа никак, но в случая - натам ме дърпа, въпреки сложнотията да го организирам.

От друга страна - не ми е мерак за кръщенето точно, да правя някакво егати партито, както сега е модно. С все поръчаните украси, покани, сувенири...като мини-сватба. Много е красиво, да, но не изпитвам такава потребност по този повод баш. Не знам защо. Предпочитам и да няма много хора, даже - искам да сме само аз и баща му и кръстниците. Просто родата и някои приятели сами се натискат да идват и е грубо да им кажа НЕ. Но като не им е удобно мястото и датата - може и сами да се откажат  :lol: :lol: :lol: Ще ми се да го направим с поне две нощувки, в хотела, в който бяхме - хем релакс, хем кръщене и след самото кръщене - просто да седнем в ресторанта, да се почерпим по случая и така. Без помпозно парти. Все пак - ритуалът следва да е важното, а не плюскането после. А напоследък като ме канят на кръщене - някак обратното се получава. В църквата се претупва, 90% от поканените гости даже не идват там, ми после направо за софрите.  :? Тези пари - предпочитам да ги дам за хотел и всичко по престоя за нас и кръстниците, вместо да храня Сульо и Пульо, дето не съм ги виждала 20 години и да плащам гипсови сини мечета по 5 лв., които после хората да се чудят къде да нварат, че да ги хвърлят - грехота.  :lol:

Но само си споделям своите виждания по тази тема, не че и кръщенетата с квалитетно парти не ми харесват - напротив. Много е красиво и впечатляващо наистина, но...не е по моя вкус лично да го направя, по този повод точно. Виж, ако пак се омъжвам - сватбата ми ще е по-пищна и от първата де.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #214 -: Септември 18, 2014, 15:00:41 pm »
Бяхме на тийм билдинг във Вършец преди 2-3 м. и точно в тоя манастир кръщаваха едно около 4г. момченце, ей няма такова дране ви казвам. На мен ми идваше да ида и да хвана тая майка за врата и с шутове навън. Ума ми не го побира, но явно никой не му беше обяснил на детенцето какво ще се прави, защото друго логично обяснение няма за такова държание от страна на дете на възраст в която разбира всичко.
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #215 -: Септември 18, 2014, 15:03:39 pm »
Нашето ще си е "мини" кръщене - бабите и дядовците, кръстниците, чичото, стринката, лелята и калекото, заедно с децата.
Никакви украси и покани няма. Един ресторант с детски кът съм резервирала да не скучаят децата и това е  :lol:
Точно в същия състав бяхме и на нашата импровизирана "сватба"   :P Е, някои деца още не се бяха родили.  :lol: Дори не сме канили моите и на мъжа ми бабите и дядовците.
Единствената екстра е, че извиках фотограф за църквата. На нашата сватба нямахме, както и на няколкото кръщенета на които съм била. Все любителски снимки правим и накрая качеството е ужас, защото светлината в църквите е много слаба. А пък и някой от гостите все е ангажиран да снима, което не е приятно.
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #216 -: Септември 18, 2014, 15:39:28 pm »
Моята сватба беше със 160 човека гости, църковен брак - не правих (по убеждение отказах), ама толкова гости - предимно приятели и млади хора разни от роднините. Ако беше цялата налична рода (от страна на Иван) - отиваха над 300 души - та яко рязах списъка тогава. Те пък неговите - сън не спали деца да правят ти казвам 1-и  и 2-ри братовчеди само са му над 30 бройки, всичките с деца, пък баща му са 5 деца, всичките с по още три, пък те с деца...Чудоооо. И досега ми е от най-хубавите спомени сватбата, пак бих го направила така, че и още по-яко.  :lol: Виж - разводът скромничко го празнувахме - с обяд в един ресторант, лукс вЕрно, ама...не беше чак такъв купон  :lol:  :lol:  :lol:
« Последна редакция: Септември 18, 2014, 15:45:07 pm от Jbrul »
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #217 -: Септември 18, 2014, 15:43:56 pm »
Като малка си мечатех за голяма сватба и бяла рокля, разбира се.
Като му дойде времето, вече не исках нито едното, нито другото.
Имам фобия от това да съм център на внимание и да ме оглеждат.
Виж, на чужди сватби много обичам да ходя  :lol:
*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #218 -: Септември 18, 2014, 16:00:20 pm »
Аз щото обичам да съм център на внимание (по приятни поводи разбира се), че явно затова ми хареса да е "гранде". Радвам се, че го изживях, понеже - не мисля да повтарям, поне в частта с подписването. Иначе като парти - всяка година бих, особено заради роклята пък....  :lol: А и обичам купони до съмнало по принцип.

Ето няколко любителски кадъра, професионалните не са ми на този лаптоп. Абе...щом хем разведена, пак ми става хубаво да ги гледам - явно наистина добре съм си изкарала  :lol: Ама аз и не съм много по драмите, та може би и затова...

НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - 6 - Съединението
« Отговор #219 -: Септември 18, 2014, 16:13:23 pm »
Със сегашния си акъл изобщо не бих инвестирала в рокли, костюми, кристални чаши, гипсови фигурки и прочие безсмислени дрънкулки. Бих организирала едно скромно подписване в гражданското и после църковна сватба в манастир и купон с приятели някъде в околностите.

п.п. Jbrul, големи сте Убавци  :)
« Последна редакция: Септември 18, 2014, 16:15:16 pm от Dodich »