0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря момичета Калона лека и на теб :P
здравеите моми4ета другата седмица 6те запо4вам стимулация и несам от софия ако някои 6те запо4ва по това време може да си поделим хотела 0895787590 казвам се катя
Здравейте,сутринта се събудих и имах зацапване,обадих се на спешния и изглежда,че с някоя сестра говорих каза ми утрогестана през устата,но-шпа да пия и да си спра аспирина и фраксипарина и естествено почивка и лежане..е,взех си болничен от личния,ама като се сетих,че съм с тромбофилия се притесних как така ще спра аспирина и фраксито и айде пак на спешния  :D,говорих с д-р Стаменов и според него като не е обилно по-добре да си ги вземам...някоя от вас била ли е в подобна ситуация? Офф,знаех си,че няма да е лесно да ги задържа,все се успокоявам с това,че " снежинките" са по-борбени и издръжливи пък да видим накрая...
Спокойно Алекс, в периода между положителния тест и първия преглед изкървих дори обилно една вечер с болки, а после продължи като зацапване. И на мен тогава д-р Стаменов по телефона ми каза същите неща, включително - да не спирам фраксипарина. На първия плеглед имахме три плодни сака от три трансф. ембриона, а на втория - две туптящи сърца и сега продължава бременността ми като двуплодна. /слава богу за сега всичко е наред, но зацапвания съм имала още няколко пъти до към 12-та седмица/.
Бъди спокойна, почивай и изчакай прегледа си. Видях, че ЧХГ ти е било доста високо. Може би е почнала имплантация на повече от  1ембрион и това е зацапването. Не е страшно по принцип, ако продължи да е слабо, а както ти писах - при мен дори обилното изкървяване не попречи на двете ембриончета да се захванат и да се развият
Здравейте хубавици,
Следя форума и макар да не пиша особено често съм съпричастна с тревогите и радостите на всички тук. Искам да поздравя дамите, които са имали късмет и да пожелая успех на останалите.
Накратко за мен /за да споделя и за да мога да бъда полезна на някой евентуално/:
Отмених часа при Стаменов заради операция, която направих в Турция. За щастие ми дадоха нов час на 31-ви. При операцията са ми отстранили дясна тръба, ендометриозна киста на десен яйчник и полипи от лигавицата. Все още чакам допълнителна информация от изследванията, които са направили в последствие. Вече имам едно неуспешно инвитро в Турция и ако някой се интересува от това как стоят нещата там - с радост ще споделя.
Иначе, не знам какво очаквам от Стаменов... може би още едно мнение, надежда... или поне да ми върне вярата в българските лекари, която съм загубила...
В крайна сметка... има някакъв шанс да стане естествено при нас, но ако не се случи до няколко месеца трябва да направим ново инвитро, преди някоя нова киста да си проправи път.
Благодаря Ви, че сте така сърдечни в този форум, целувам Ви и дано всяка от нас да сбъдне мечтата си!
Благодаря ти хоупче за успокоителните думи...то и в миналата събота и неделя имах такова слабо зацапване и после спря..и аз го отдадох на имплантацията след като си видях резултата от чхг-то в понеделник  :P
Ако са тръгнали нещата на добре, едно зацапване няма ги спре. Разбира се почивката и но шпа са задължителни докато премине, пък и след това - до прегледа. Ще чакаме добрите новини. Предчувствието ми е добро за тебе, Алекс.
Дано си права хоупче :P
 Здравейте на всички. От скоро съм пациентка на клиниката и ми предстои да правя цветна снимка.  Можете ли да ми кажете трябва ли предварително да си направя някакви изследвания(цитонамазка, микробиология и др.), или всичко се прави същия ден. На доста места четох, че трябва да се направят, а при консултацията ми д- р Стаменов не ми спомена за тях. Благодаря ви предварително  :)
 Пожелавам успех на всички и много  :bfp:
И мен не са ме карали да правя микробиология преди цветна снимка, но знам, че е добре да я има, за да си сигурна, че няма някаква инфекция във влагалището, която може се разпространи в резултат от вкарването  на контрастното вещество при снимката. Така че, ако имаш време - направи микробиология на влагалищен секрет, за да си спокойна, а ако пък има някаква находка на бактерии - ще звъннеш, за да уведомиш в клиниката и ще отложите снимката, докато излекуваш инфекцията.
 Много ти благодаря, hope!
За резултата от микробиологията трябват няколко дни, така че категорично не може същия дне преди снимката да стане. Направи я предварително другаде или ако си от София, звънни да питаш как и кога може да се организира вземането на секрет в за това изследване в клиниката, така че да стане резултата преди цветната ти снимка.
Момичета ,някой може ли да ми каже актуална цена на ендометриалната биопсия .Преди година и нещо беше 250 ,но не знам дали няма промяна.
Здравейте! Аз се върнах от прегледа при д-р Персенска. Много съм доволна от прегледа и останах очарована от нея, много е внимателна. Та от следващия месец започваме с цветна снимка, цената я разбрах от предни постове, а някой може ли да ми каже колко струват генетичните и имунологични изследвания. Благодаря ви!
 
 Здравей, marchiana  не знам кои генетични изследвания точно ще правите. Ние правихме кариотип в "Надежда"- 150лв е изследването на човек (за двамата е 300). А в Майчин дом сме правили на съпруга ми Y делеции- 80лв., и за Муковисцидоза- 150лв.
Валерия,ако не се лъжа 180лв.беше август съм я правила..
Валерия,ако не се лъжа 180лв.беше август съм я правила..
Благодаря !  :D
Момичета ,някой може ли да ми каже актуална цена на ендометриалната биопсия .Преди година и нещо беше 250 ,но не знам дали няма промяна.
Моята беше на 2.03. и платих 165 лв. Желая ти хубав резултат!
Момичета ,някой може ли да ми каже актуална цена на ендометриалната биопсия .Преди година и нещо беше 250 ,но не знам дали няма промяна.
165 лв, като тази година вече не се пускат хормони преди нея.
в цената, която казваш, сигурно е включено и РВМС
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
Благодаря ,момичета в петък ще знам и аз актуалната цена .Стискайте палци ,че умирам от страх ,както никога до сега  :(