0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хопче благодаря за изчерпателната информация.
Аз имам една снимка  Плевен.
Просто сега се получи недоразумение, понеже аз изобщо не знаех че може с упойка.
И като ми казаха 243 лева си мислех че е по скъпа просто :)

Момичето с коеот гоорих днес се озадачи че не са ме питали. Можеби е просто пропуск, защото това момиче коеот ми записа часа миналата седмица, питаше за почти сяко нещо някой до нея.
Нищо - важното е че се разбрахме :)
Здравейте, момичета! След година чакане дойде и моят ред за преглед, утре ще съм в клиниката. Можете ли да ми кажете колко струва прегледа и ехографа. Благодаря предварително!
*
Здравейте момичета. Бих искала да попитам има ли определен период от месечния цикъл, когато се прави биопсия на матката (за да се провери дали има проблем с имплантацията) или може по всяко време. Ако може и някой да ми обясни подробно какво точно изследват при биопсията, ще ви бъда много благодарна.
Прави се около дните на овулация, като преди това има един- два прегледа, за да провери лекарят ти как нараства лигавицата и да определи точния ден за биопсията. Изследват се имлантационни показатели, но май никой не знае какво точно, защото това изследване си остава при тях.
« Последна редакция: Март 10, 2014, 14:44:46 pm от marsi »

Здравейте, момичета! След година чакане дойде и моят ред за преглед, утре ще съм в клиниката. Можете ли да ми кажете колко струва прегледа и ехографа. Благодаря предварително!
Първоначалноят преглед струва 50 лв. вкл.и ехограф. Успех :crossfingers:
marchiana успех! Пожелавам ти бързо-бързо да сбъднеш мечтата си :D
Търпение и надежда!
Здравейте момичета,знаете ли каква е цената на лапароскопията по здравна каса?
Здравейте момичета,знаете ли каква е цената на лапароскопията по здравна каса?

500 лв.
Малко зайче,това за оперативно лапаро ли е цената?Благодаря.
Не знам, Биско. В ценоразписа им има три вида лапаро за здравноосигурени:
- лапароскопия - 500
- лапаро+хистероскопия - 750
- лапароскопия с морселатор - 850

Най-добре е да се обадиш и да ги попиташ.
И аз питах  - казаха ми 500 лв.
*
А знаете ли каква е цената на мамография по касата и какво талонче да се вземе от личния ?
Изключително спешно ми е необходим личен (служебен) телефон на д-р. М Шефкетова. Някой да помага .... моля  я я я я я я я я я я
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
А знаете ли каква е цената на мамография по касата и какво талонче да се вземе от личния ?

профилактична мамография по каса се полага веднъж на 2 години само на жени над 50 г.
за други - трябва да ти измислят диагноза, за да ти дадат направление.

ако е по каса, не трябва да плащаш нищо, освен потребителска такса.

аз лично горещо препоръчвам д-р Костадинова от Център за образна диагностика Астра към поликлиниката на ВМА за мамографии. работят със здравна каса.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
pup, изпратих ти на лични тел. на д-р Шефкетова.

*
А знаете ли каква е цената на мамография по касата и какво талонче да се вземе от личния ?
Бях питала преди време, доколкото си спомням 50лв. - не мисля, че ще може да ползваш направление.

Работят с направление при хирургичните интервенции.

Здравейте! Аз се върнах от прегледа при д-р Персенска. Много съм доволна от прегледа и останах очарована от нея, много е внимателна. Та от следващия месец започваме с цветна снимка, цената я разбрах от предни постове, а някой може ли да ми каже колко струват генетичните и имунологични изследвания. Благодаря ви!
*
marchiana, цената на имунологичните е 265лв., включва предварителната консултация и самото изследване, като препоръката за терапия е написана на самата бланка с резултата. Генетични не съм правила.   Успех! :)

Имунологичните са 260,а генетичнитите ги правих в геника и те бяха ми зависи какво ще пускаш за тромбофилия 250 лв...
Мамография се прави при жени над 40 г.,преди тази възраст се правят ехографии и ако има съмнения за нещо се пристъпва към мамография,като човек работещ в онкологията в дървеница препоръчвам такива изследвания да се правят в нашата болница...
*
Мерси за отговорите.Аз съм на 40 ,така че май ще правя ехография ,това е УЗ нали ,май е по-добре това като се има предвид ,че Д-р Стаменов ме гласи за ЗЕТ .
*
Прави ли се изобщо такъв преглед /ехограф/преди трансфер ?Има ли облъчване ?Че запазих час ,който е преди часа при д-ра и няма да мога да го питам .Или да го оставя за след трансфера ?Мерси предварително .