0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Заповядайте в новата тема и пожелавам късмет на всички кандидатстващи!
Аз исках да попитам.Тази опашка със социалните критерии като класират бройката,какво става с тези некласираните от категорията?Защото ако отиват на общо основание в другата опашкааааааааа....никакъв шанс нямаме :D.
А за най близката до нас градина-има 14 места по общ признак и Бузана е на 139-то място.Понеже имало басеин...Принудих се да пиша първо желание съседен район(там поне ще разиграят едно покерче с дъщеря ми.
Ми-чакаме да видим


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
http://www.kg.sofia.bg/isodz/faq#10, стъпка 2.1 - децата по соц. критери минават в общата опашка, но само с точките по общи критерии, без социалните им точки.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
Благодаря,marmotche


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Да питам, ж.к. Обеля 1 и 2, и Връбница 2, район Връбница ли се водят?
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Да. Можеш да си видиш районите сама тук: http://kg.sofia.bg/isodz/dz/by-region/20
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

    silvanchence

  • *****
  • 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ако да речем ни приемат в някоя градина ( която не ни е любима, но е имало по-голям шанс ) и се запишем, и преди второ класиране видя, че в любимата градина има свободни места, можем ли отново да кандидатстване, и същите точки ли се ползват?
[/url[url=http://bg-mamma.com]


Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Мисля, че отпадаше точката за първо желание и пак кандидатстваш.
здравейте, моето дете 2014 г. ще навърши 3 год. и искам да ви попитам, кога трябва да кандидатствам за детска градина, има ли някакъв период от-до, който да спазя при кандидатстване

*

    sixsens

  • *****
  • 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Тази година няма смисъл, ако искаш директно на градина. Приемът е април месец, ако ти приемат детето, за да не губиш място трябва да го запишеш, дори да не го пращаш. Спира ти се майчинството. Догодина по това време, ще е на 2г и 5м, подаваш, докато дойде време да тръгне, ще стане на 3 почти. Поне в Бургас така стоят нещата. Ти откъде си? Провери на сайта на вашата община за приема в детски градини, трябва да има препратка евентуално към правилника и условията за кандидатстване, най-добре ще се ориентираш така. Обикновено кандидатстването започва от 01.04. в 8:00 и е важно да си от първите, ако има голям наплив. Може да се кандидатства онлайн обикновено. Трае мисля целия месец, след което май месец излиза класирането, юни някъде е записването и вече септември тръгват децата. Това е най-общо. Поинтересувай се за твоя град.
« Последна редакция: Март 19, 2013, 10:16:32 am от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
благодаря ти sixsens, аз съм от Пловдив, моя позната ми каза, че трябвало още от сега да кандидатствам за 2014 г.на мен ми се стори, че е рано и търсих информация, но не успях да намеря и се притесних

Нещо полезно според мен.Класирането за ясли и градини за миналата година.София-град е.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Amis565uRp7TdEl1UmpUY1FkdEpPVG5MN3Q0YWNZMHc


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
Re: Кампания за приема в детски ясли и градини
« Отговор #12 -: Април 14, 2013, 16:43:55 pm »
Здравейте, аз съм от Стара Загора и след като обиколих всички ясли в града открих това превъзходно място, където се записват деца ЦЕЛОГОДИШНО и се съобразяват с работното време на родителите. Дано с този линк успея да спестя хабенето на нерви на някоя мама по обикалянето на яслите http://www.facebook.com/profile.php?id=100005579620120   :)В другите ясли само се подават документи и в различни срокове се обявява класирането за тръгване на ясла от септември 2013, а в тази ясла направо ни записаха :)
« Последна редакция: Април 14, 2013, 16:53:31 pm от Mishelle9999 »
*
Остана още една седмица до първото класиране и ми е едно свито и притеснено как ще е и какво ще е на ново място-надявам се да ни приемат преди всичко разбира се. За най-близката градина пак нямаме шанс, но избрах друга сравнително не много далеч-стискайте палци.
shanoar,на мен пък ми е отпуснато :D.Няма шанс с 8.1....поне не в нашите квартали.А до БаМкя,или Кремиковци(примерно)не виждам кой ще я кара сутрин...Животът е хубав,ама не тук!И боклуците от пролетното още си седят...После пък ще ми искат гласа.Стискам палци за теб и малкият човек!


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
Кога заключват системата преди първо класиране - днес или утре?
*
Влез в календара пише-мисля, че е днес.
*
Да, видях. Днес заключват системата.
Пожелавам успех на всички кандидатстващи  :)
Жорко е с 8,1т. Тая някакви надежди, ама надали.
Няма ли някой да се похвали?Ние ще чакаме следващо класиране.За първи път сме толкова близо(2-ра резерва)И мисля,че може и да успеем,ама....кой знае...


Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
Силванчето четох в мамата, че са приети!