д-р Бърди, искам пак да ви благодаря за съвета, който ми дадохте. Незнаете колко много значи това за мен.
Днес пуснахме обикновена и стерилна урина.
обикновената урина излезе:
Специфично тегло 1030
pH 5
Белтък /-/
Захар /-/
Кетонни тела /-/
Билирубин /-/
Уробилиноген неув.
Нитрити /-/
Кръв /-/
Седимент - ориентировъчно изследване 4-5 левк. на поле,ед. еритр.
Стерилната ще е готова в сряда или четвъртък.
Докторе, от вчера след като чух вашето мнение още повече мисля. Реших а и след днешните резултати, че е изкарала някакъв вид цистит.
Ако мисля в посока кисти или 24 часова урина има опасност да изпадна в състоянието, което бях. вие си спомняте как с голямата ми дъщеря постоянно винаги мислех за лоши неща, как постоянно изселдвахме кръв, урина, микробиолгии, ортопеди и какво ли не. И накрая аз загубих 5 години от живота си, а най-важното на детето ми. В резултатна се превърна в плашливо и страхливо дете, неуверено, което никога няма да си протя. Сега и комар да я ухапе изпада в паника. И това благодарение на мен. Не искам същото да се повтори и с малката. Да не говорим и в какъв човек се бях преврънала. Не искам и да си спомням. Не ведънж съм Ви молила за прошка и това ще ми тежи винаги. Мисля, че ме разбирате за какво говоря.
Снощи за малко пак да изпадна в това сътояние да тръгнем днес по лаборатрии, лекари, ехографи и да почна със стреса и за това детенце. Но се спрях. Обещах си. И ще се постарая. Видно е, доколкото разбирам от нормалната урина, че е имало или все още има инфекция някаква. Сутринта говорих с личната тя настоява да изчакам стерилните резултати, да не включвам още АБ. А и ми прави впечатление, че от вчера ходи и по-малко да пишка. Примерно 3-4 пъти на ден. Не се е изпускала от вчера на обяд, а голямо напишкване не е имало от събота вечер.
Сега единствено се колебая дали да почнем АБ веднага или да чакаме стерилните?
Дали да ходим на ехограф за евентуални кисти?