mini, не бързам да давам АБ за едно напишкване, а вече се притеснявам че не е просто напишкване. Като се има предвид, че дори когато махах пампер не съм сменила толкова напикани гащи, а досега вечр или по време на сън не се напишквала. И изведнъж това състояние продължава повече от две седмимици, като нещата прогресират. Първо се прибираше през ден с напикани гащи от градината, като това е ставало само по веме на обедният сън. После дните и случаите на ден да се напишка, освен по време на сън се увличиха. Започна да се намишква и в къщи и по време на ношният сън. Другото, което ми прави впечатление е, че не да се заиграе или да чака до последният момент и да не може да устиска, а просто в един момент я виждам цялата мокра, като че ли не може да контролира това изпускане или може би не усеща.И последните дни това състояние започна да се повтаря всеки ден, независимо че я спрях от градина и си е в къщи. Другото, което много ме обърка е различните резултати от двете лаборатории. В едната всичко -, рН 5,5, отн. Тегло 1025, а в ругата белтък +, рН 7, отн.тегло 1005. Към всичко това като се прибави и нерешителността на на личната ни лекарка и всичко започващо с "Ами ако решиш... Ако искаш..." съвсем се обърках и ме обхвана паниката, затова се замислих за АБ.
Нормално е да се напишкват, деца са и при това малки, но мисля че вече неиното не е в границите на нормалното и има причина.