Ще помоля за съвет, ако някой е изпадал в подобна ситуация? малката ми дъщеря, 3г.4.м. от близо две седмици започна да се напишква, и през деня и през ноща. Като това състояние прогресира. първо беше през ден, два, а през последните 3-4 дни е всеки ден, дори по два пъти на ден и всяка нощ. Вчера пуснахме урина. РН 7, отн. тегло 1005, белтък +, всичко друго )-). Личният ни лекар каза, бани в тетра до понеделник и в понеделник стерилна урина. Днес пуснахме пак урина в друга лаборатория. Рн - 5,5, относително тегло 1020, белтък - отрицателно, вс. друго пак - отр. Днес ми се струва по-раздразнителна, с понижен апетит, до сега не се е напишквала, но и аз сяма ходя я слагам на тоалетната. В последният разговор с личната, каза щом толкова се притеснявам да започна Зинат. Да ама аз мисля, как ще има възпаление без Т, без никакви други белези в урината, седемент, левкоцити примерно. Да, обаче вчера излезе белтък, а днес не? Да чакам понеделник да пусна стерилна урина или да започна Зинат? Ще съм благодарна на мнение и съвет.