За толкова години работа НИКОГА не съм виждал гърчове от ваксини или загуба на съзнание... освен в 1-2 случая на температурен гърч провокиран от ваксинация.
Така че- това е неверна "следа".
Благодаря че го казахте докторе, че аз не посмях, понеже имаше коментари как лекарите нямало да „признаят“ и тем подобни щуротии!
Тука е така, Боби! Колкото и да ти е чудно....
Не знам дали си спомняш лятото като исках съвет на доктора за едно петно по крачето на Дани, той може и да си спомня случая. Аз спрях да пиша тогава, за да не излиза, че насаждам някакви убеждения, но сега ще споделя, за да не излиза, че въздухарски ти казвам как не признават.
Седмица беше май след едната ваксина се появава петно на крака, което тръгваме да търсим какво е, няма да занимавам пак аудиторията с подробностите. Др Бърди искаше кръвосъсирването да видим, то лаймска болест ли не търсихме, какво ли не на 6 месечно бебе.... няма и няма, паячета глупости, сменям комарници аз тука да не го е полазило нещо. Водих го при педиатърката, при дерматолог, в педиатрията, във ВМА... интересно че навсякъде подпитват за ваксината и замълчават. Виках си, няма връзка. Ама то и да ти обяснявам няма да ме разбереш, трябва да ги видиш как се споглеждат, как вдигат рамене, като мишоци точно...
Е, оказа се че никакви болести няма детето. Заради тази неяснота отложихме малко третата за хепатит. Като я сложихме (на другото краче), точно на следващата сутрин, даже не мина и седмижа този път, нямаш представа какво значи огледално петно- СЪЩОТО, ама все едно с моливче пречертано!!!!
И същите погледи се споглеждат пак......
Е, аз загубена ли съм да не разбера защо?
Тези морави лекета стояха два месеца!!!
Този път аз питам за ваксината, отговорите - прдимно чупене на устни, "ами такъв случай не съм виждала" - любимия ми отговор за каквото и да е..." не зная"... това че не си виждала не значи, че случая не е такъв, нали? За всяко нещо си има първи път. Просто можеше да признаят и да кажат " напълно е възможно", "явно е така" и пр. За тях също беше ясно, виждах го в очите им, колкото и пресилено да звучи, но ми е чудно защо не признават, че ваксината всъщност има своите странични ефекти и нешата съвсем не опират само до зачервено или температурка.
Затова и на Роуз се чудя, че при неа се случват далеч по-тревожни неша и тя все още се чуди на кого да повярва...