Kak не дъвче?Бузана пък се дави като се разбързам много,че ни притиска времето .Дави се и ...аха аха да върне чак.Голяма е актриса-от Народния.Дъвче по много-чак се изнервям да чакам понякога.
Ей така, гледа да мине метър, търси лесното. Аз до преди 1 месец пасирах храната, защото задави ли се веднъж, спира да яде. И започваме да се гоним с лъжицата, стават едни истерии, много неприятно.
Сега всичко е накълцано наситно, до размера на ориз
Лещата я яде без да се задави, но после виждам, че нищо не е дъвкал, а я е гълтал цяла
Амаранта,
Боби, е една измишльотина, за която прочетох тука в темата за здравословното хранене. Заедно с киноата и други от групата "храни на инките", които били много полезни, но като всяко полезно нещо- никак вкусни
Като песъчинки е, сварява се, но не набъбва, така си остава. Сега съм сложила малко в нашата пилешка супа, не се усеща, нито на вкус, нито в устата. И на Дани бях сварила малко и му бях сложила при овесените ядки с плода. Момичетата в другата тема споделиха, че можело супи да се сгъстяват с него (аз честно казано му давам от нашата супа с фидето), за салати и т.н.
nomine, ще взема да го смеля тогава и къде ще го добавям..... като той яде от нашите яденета в 95% от случаите. Вече рядко му готвя отделно.
Вчера например му правих специално една крем супа от карфиол- стана страхотна, чак на мен ми хареса
За сусама знам, че стомаха цял не го преработва, аз го приемам смлян.