0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ,вече съм по- спокойна :balk_602:

*
Момичета,да ви се извиня на всички за глупавата си постъпка!!! :( разбрал ,недоразбрал,типично по български се изказах "неподготвен"!! :xСъжалявам за  причиненото неудобство.Просто исках да попитам дали има нещо такова,защото пир обаждане от ФАР всички много се вълнуват и някои неща,които мислим за несъществени остават получути!! :? :? Извинете ме още веднъж и не се притеснявайте-щом Стеф е казала ,че всичко си е наред,значи няма проблем. :)

п.п. тя глупостта ходи по хората,не по животните,нали?? :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
Аз също туко що видях и ей така  osi_12,та до моя номер остават само около 160 номерчета osi_13 и се надявах и още се надявам да ми се обадят до края на месеца.

п.п. аз съм номер 13656
Аз съм в абсолютно същата ситуация - 13671 (ще се движим заедно явно :)), също се надявам до края на месеца да получа заветното обаждане и благодаря на Стефи, че успокои страстите. Доколкото си спомням, миналото лято не са спирали да раздават заповеди през август, а беше точно както Стефи каза - с малки паузи.
Рачо, не се тревожи, ситуацията е изяснена. :)
Успех на всички!




My first, my last, my everything!
*
Няма проблем Рачо ,не се обвинявай :lol:
Важното е ,че ще си получим заповедите нали!
barklet ,помня още от преди,че имаше нещо такова и вървим с близки номера.Дано на всички ни тези опити да са последни.Успех!

*
стефи, това че след 19-и няма да раздавет заповеди означава ли, че няма да има и обаждания за насрочване на дата за заповед?
и за колко време няма да се раздават заповеди - само за седмицата до 23-и или до края на месеца?
*
чак такива подробности незнам, сори :wink:

Здравейте имам едно въпросче,моля за вашия отговор.Някъде във форума бях чела че одобряването на заповедта става в рамките на 3м. Аз съм подала молбата ми за втори опит чрез клиниката в която правихме първият опит по фонда на 14.03.2012г. и все още няма статус одобрена.Кога мога да очаквам промяна на статуса си.Благодаря предварително.
zdravqte momi4eta iskam da popitam na 2.04.12.si podadoh dukumentite za fonda  nqmam status odobren sled kolko vreme moje da izleze dali sam odobrene ili ne mnogo 6e sam vi blogodarna ako mi odgovorite . :(

От модератор: пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юни 22, 2012, 08:41:03 am от lemon »
*

    фиона

  • ***
  • 299
  • моето чудо се случи
Здравей,
мисля,че минават около 2 месеца докато излезе решението.Ако греша,момичетата да ме поправят.
И аз все още не съм одобрена, а съм подала документи на 24.02. .....
На мен ми се обадиха на десетия ден,че съм одобрена.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
На мен не са ми звъняли, следях си номера ежедневно в сайта им. Първо беше - прието заявление, после беше - очаква да се реазгледа от съвета и накрая пишеше - одобрена. Мисля, че отне около 2 месеца от подаването на молбата.




  БЛАГОДАРЯ ви момичета и при мен пише да се разгледа от съвета  но се надявам до края на месеца статусът ми да се промени на "одобрена". Желая на всички ви търпение и късмет!
« Последна редакция: Юни 23, 2012, 23:03:06 pm от kukla 35 »
Здравейте момичета :)
Пиша ви във връзка с подадена молба във фонда от моя приятелка. Датата на регистрация е от 16.03.2012 и до днес статусът е все още на "Предстоящо разглеждане на обществен съвет". Така както прочитам във форума, повечето от вас са видели променен статус "одобрена" след близо два месеца. Според вас, моята приятелка трябва ли да се притеснява за този дълъг срок? Трябва ли да звънне, за да попита за това?
Предварително ви благодаря :)
  
*
Миналата седмица си получих заповедта за трети опит, но в нея не пише за какъв срок може да я ползвам. Това може ли да е проблем?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Здравейте мили дами пиша за първи път,но следя всяка една публикация искам да ви попитам колко време се чака за одобрение от Фар,ще бъда много благодарна за вашия отговор ,успех на всички :)
*

    tanq75

  • *
  • 10
  • това което не ни убива ни прави по силни
sisi ,чака се най малко 10 месеца но пак зависи ,в началото на годината се бавят повече и после наваксват желая ти успех.
*
Миналата седмица си получих заповедта за трети опит, но в нея не пише за какъв срок може да я ползвам. Това може ли да е проблем?

Цитат
Цитат
Какъв е срокът за оползотворяване на отпуснатите средства?

Срокът за оползотворяване на отпуснатите средства е една година след издаването на заповедта.

Надявам се да съм помогнала  :) :)

П.П. А ако има промяна, моля Стефи за коментар.
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
няма, една година е :)
не знам защо не са посочили срока, може би е техническа грешка.