0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
niki_to, както и по-горе съм писала - около 8 месеца се чака от подаване до връчване на заповед.
Успех!
niki_to, както и по-горе съм писала - около 8 месеца се чака от подаване до връчване на заповед.
Успех!


Да, извинявам се, не го бях прочела.. Ще се опитаме да финансираме първият ни опит и дай боже да не се стига до заповедда.

Поздрави!
*
Здравейте! Имам питане относно промените в дейността на Фонда-какво значи, че ще се финансират ЗЕТ? Моя случай е такъв-имам замразени ембриони получени чрез донорска Я и това значи ли, че ще мога да се възползвам от фонда, който да финансира  този трансфер или ще се финансира трансфер след опит по фонда?
Здравейте, предстои ни подаване на документи за ИКСИ. Днес пуснах АМХ и излезе 12.97, като горната граница е 7.15. Аз съм с поликистоза, но е в лека форма. По принцип имам спонтанна овулация, доказано с фоликуломтерии, а от много време цикълът ми е съвсем редовен. Знам, че при жени с ПКЯ е нормално да е завишен. Голямо ли е завишението? Още не съм се чула с лекарката ми. На 31г. съм, ако това е от значение. Първото ни дете е след инсеминация, но сега съпругът ми е само с 0.5% добра морфология и силно намалена подвижност, така че не ни дават особени шансове за успех със същата процедура.
Може ли този висок АМХ да е причина да ни откажат финансиране?


*
Запознатите да кажат, но за АМХ не мисля, че има горна граница за фонда. Вече какво е състоянието с поликистозата, докторите трябва да кажат след прегледите.
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Може ли този висок АМХ да е причина да ни откажат финансиране?

Не. Успех при процедурата! :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Благодаря за отговорите. :)
Pav-la, лека е поликистозата. Преди я водиха нетипична, каквото и да значи това. Имам спонтанна овулация, хубава лигавица, добър естрадиол. Този месец ми е ановулаторен, но свалих почти 10кг. за няма и месец, а при мен това винаги влияе на цикъла, така че не се притеснявам. Друг път всичко е било наред. Преди години нямах редовен цикъл, понякога задържах фоликули. Цикълът ми обаче вече е редовен, не се е случвало да задържам, овулирам, мисля, че съм добре. Моята лекарка също смята така. Разбира се няма как да знам какво е качеството на яйцеклетките ми.
Така или иначе кандидатстваме с мъжки фактор.
Четох, че има риск от хиперстимулация при такива стойности на АМХ, и това малко ме притеснява.
« Последна редакция: Юли 19, 2019, 21:28:59 pm от Forest rain »


*
Форест,и аз знам че има риск от хиперстимулация,но все пак прегледите са през ден,доктора ще прецени дозата.
Ако е от значение,имам позтата,с близнаци ,с мъжки фактор и ПКЯ.Тя е била на много ниски дози.Успех!