0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте
тъкмо с проверих входящият номер във фонда и съм съм статут одобрена -мн.се зарадвах.
Въпросът ми е сега чакам да ми се обадя ли и колко време е чакането?
Ами следиш до кой номер са стигнали с обажданията и чакаш да наближат твоя. Късмет и много успех. :)


Абе момичета, ние сме при Д-р Даскалова в Пловдив. Обясни ни какви документи да подготвим, но не разбрах кой подава във фонда. Ние или те?
*
От клиниката ти подготвят каквото ти е нужно, ако нямаш все пак необходимите изследвания.Когато ви подготвят документите може лично да ги занесеш във фонда, а може и с куриер.От ЦФАР ти дават входящ номер и се започва едно чакане.

Успех!
Здравейте подадохме документи юли месец, след 1 седмица ми се обадиха да ми кажат номера ми - 25677, оттам нататък статуса в сайта ми е само прието заявление. Много съм притеснена, тъй като ч път вече се обаждах и казаха, че седмица след като са ми се обадили за входящия номер ще започнат да ми се придвижват документите, но ето вече е септември, а моя статуса е само прието заявлние. Ако някой знае повече моля да каже. :)
*
Ivanela Ivanova,
"Данни за промяна статуса се въвеждат в интернет страницата всеки вторник."
Може, още да не са ти въведени данните. Обикновено статусът се променяше след приемане на заявлението след около месец. Провери  и тази седмица.  :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 01, 2014, 19:16:09 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Благодаря за отговора, вчера се успокоих, тъй като явно обновиха сайта и сега статуса ми е - ''разглежда се от комисия''.
Здравейте. Бях писала преди не много време. Още на седващия ден статуса ми се промени на - ''разглежда се от комисия''. А сега днес е вече - ''одобрена''. Предполагам, че не съм одобрена в действителност, а така пише само. Не ми се вярва за 2 месеца да ме одобрят. Как мислите Вие. На вас такъв ли Ви е бил статуса.
*
Ivanela Ivanova, по принцип е точно така. Около 2 месеца чакаш за одобрение, а после около 8-9-10мес за заповед. Голямото чакане сега започва  :)
Така ще е май. А знае ли някой по колко горе долу молби разглеждат на месец например. Сега до края на септември ще получат заявленията си до вх. номер 23100, а аз съм номер 25677.
*
По спомен- 300-400 на месец. Около 8-10 месеца се чака.Успех.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Този и миналия месец обявиха по 450 номера, вероятно да се навакса за по-малкото от юли. Ще следим как ще продължи. През декември винаги са по-малко заради празниците. Не знам дали договорите с фонда са с клауза за подновяване или ще се преподписват. Ако се преподписват, това може да забави с 1-2 месеца раздаването на заповедите в началото на 2015.
Така както вървяха до септември номерата имах надежда,че ще взема заповед тази година,но едва ли ще е така...Номер 239..../от март'2014  :(
*

    sev0402

  • **
  • 102
  • Вярата в сбъдването на мечтите ни прави по силни!
Да се надяваме,че това този месец  се далжи на отпуските при тях и следващите два месеца ще наваксат.Дано за Коледа да имаш хубав подарък.
Не се отказвайте от мечтите си!
Да се надяваме,че това този месец  се далжи на отпуските при тях и следващите два месеца ще наваксат.Дано за Коледа да имаш хубав подарък.
"Надеждата умира последна!"
Благодаря ти,дано!
Да попитам какви документи се изискват при получаването на заповедта? Много не разбрах от служителката, която ми се обади. Освен личната ми карта май спомена нещо и за номера, ама аз нямам документ, защото си изпращах документите с куриер. Ако съпруга ми не присъства трябва ли да нося нещо?
*
Да попитам какви документи се изискват при получаването на заповедта? Много не разбрах от служителката, която ми се обади. Освен личната ми карта май спомена нещо и за номера, ама аз нямам документ, защото си изпращах документите с куриер. Ако съпруга ми не присъства трябва ли да нося нещо?

Търсят само личната карта на жената, а за номера също питат, но не мисля, че е проблем, ако не го знаеш - ще те намерят по ЕГН. Директорът е много спокоен човек - при него са папките със заповедите за деня, така, че няма да се затрудни да ти намери заповедта. Не са ми искали някакви документи на съпруга. Успех! :)


*
Ако в периода между подаването на документите и получаването на заповедта някой от партньорите е сменил личната си карта, трябва да се занесе копие, заверено с "вярно с оригинала" и подпис.


Благодаря ви!