0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
:( още не са сложил новите номера ...:( това 4акане ...
:( И аз от петък по три пъти на ден проверявам ама............. нищо  :(
Таня Филипова
*
"от БГМАМА :
 Момичета днес научих, че д-р Лалев ще отсъства до 15.04 .... това означава, че без него не могат да се раздават заповеди и да се провеждат съвет"

 
Но не вярвам това да е причината да не обновяват информацията на сайта си  :ask:
Таня Филипова
 :( :( :(благодаря за инфото
Dano posle da navaksat dnite do 15
*
Здравейте момичета, :) актуализираха графика за даване на заповеди, до края на месец Април да очакват обаждане до №16800, всъщност до колкото виждам те карат по правилник "не повече от 400 заповеди на месец", но реално до момента са се обадили за получаване на заповед до около №16770, така че не ми се вярва до края на месеца да се обадят само за 30 заповеди. Хубав ден ви желая
Таня Филипова
*

    Tincheto

  • **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
Здравейте момичета!Искам да попитам за получаване на заповед във Фонда,Декларация Приложение 4 към алинея 1,т.6 ли трябваше да се носи?Понеже на 12.04.2013г.съм за получаване на заповедта си...:)
[URL = http://lilypie.com] [/url]


Здравейте, искам да попитам знаете ли на ден на колко човека горе-долу се обаждат за заповед от фонда? Благодаря ви много!!!
*
Много е относително, приблизително 40 човека, но ако някои от тези жени вече са бременни, са повече. Успех и на теб  :wink:
Здравейте,проверих в сайта и видях ,че статуса на молбата ми е ОДОБРЕНА:)Това е супер,но сега до колко време трябва да ми се обадят за заповедта?Като гледам аз съм около 2000 номера нататък ,от тези на които раздават в момента:(
*
:) Аз съм номер 17664,подала съм си документите септември миналата година,като гледам как вървят нещата, очаквам обаждане месец Май. Ти си около №188...смятай по около 500 заповеди грубо на месец, значи Август-Септември  а може и по-рано, зависи как вървят нещата във фонда. Успех :)
Таня Филипова
Благодаря за бързия отговор:)През Август месец също ли раздават започеди,имат ли "лятна ваканция"?
Успех на всички
Моя приятелка миналата година на 02,08,2012г си взе заповедта така че явно работят.
 Здравейте, момичета! Имам неуспешна инсеминация от миналия месец и сега като отида следващия път на лекар се чудя какъв точно документ да му поискам за тази процедура. Иска ми се след всяка процедура да си взимам нужните документи, за да не се притеснявам после, ако реша да сменям клиниката. Има ли някакви изисквания към типа документ, свободна форма ли е и кое по-точно го прави валиден за пред фонда. Не ми се иска да ми дават документ, който после няма да ми свърши работа
*
Искам да попитам правилно ли съм разбрала, че се чака 8 месеца за одобрение от Фонда?
Ако подаваш за втори или трети път документи излиза ли ти по-бързо решението?
« Последна редакция: Май 06, 2013, 14:57:55 pm от AZ »
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
Искам да попитам правилно ли съм разбрала, че се чака 8 месеца за одобрение от Фонда?
Ако подаваш за втори или трети път документи излиза ли ти по-бързо решението?
Чака се между 10 и 12 месеца за получаване на Заповед. Одобрението става по-бързо, различно е. Ако някой от документите не е наред или липсва, да 1 месец ти се обаждат от Фонда.
И за втори и трети път, пак толкова се чака.
*
Благодаря!
Ужасно е, че се чака 1година. Преди ставаше по-бързо, но за съжаление нещата са се влошили, типично по български
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
*
Здравейте момичета.Искам да попитам някои знае ли дали има някаква промяна в номерата за връзка с фонда.Звънях 3 дена преди да започнат празниците по 3-4 пъти на ден,но никои не вдига.Вчера звънях пак 8 пъти един след друг и днес също,но никои не вдига,а трябва да се свържа с тях за нещо много важно.Номерата на които звъня са 02 895 31 45 и 02 895 31 49,взела съм ги от сайта на фонда.