0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

това не е честно спрямо всички чакащи...всички ние чакаме с нетърпение да се обнови информацията в сайта и накрая неведение   :( 
*
Явно наистина няма конкретна информация и всичко е все още така объркано.Нека изчакаме окончателно решение на БЛС и тогава ще видим становище на МЗ.Нямаме избор. :?
/www.mamaibebe.com][/url]
Просто нямам думи. :BangHead: Идва ми да взема едни пистолет и да ги разстрелям всичките :balk_198:
  
И сега какво ще правим...Може ли, някой компетентен човек да ни каже горе-долу колко време ще се чака, или до кога ще спре раздаването на заповеди, за да знаем дали да търсим пари, или да чакамееееееееее.....Тази държава явно не иска деца, които утре ще бъдат данъкоплатци, на самата нея...
аз имам чувството,че правят всичко възможно да ни накарат да се оправяме сами и да търсим начини да се самофинансираме....каква държава само  :(
Интересно как ние, хората с репродуктивни проблеми, още преди месеци бяхме наясно, че ще има проблеми покрай тази реорганизация; "компетентните" органи не знаеха ли? Не им пука! Тях никакви отворени писма не ги притесняват (четох "отговора" и се смях през зъби). Лекарското шефче пък изобщо няма да го коментирам.
Дреме им на... шмайзера!
Аз лично започвам да мъдрувам как да намеря средства поне за един опит. Нямам време да чакам госпожите и господата да се натуткат.

Зимата дойде, време е и за едно яко недоволство!

е то в нашата мила страна едно хубаво нещо да има и милите ни управници гледат как да изкарат пари от това и да го съсипят..на никои не му пука нито за нас(с репродуктивни проблеми)нито за болни деца и хора за никой osi_7!!!!!
Абсолютно! Само магистералите повтарят, ми то вече няма кой да се движи по ти магистрали......ей как се ядосах.....
*
Някъде тук (във форума)прочетох пост на бивш (може и да се лъжа) служител във Русенска болница. Това беше по повод изказване на председателя на БЛС какви са причините да сме на това "дередже" ние нуждаещите се от ин витро..... на тоя нещастник дори не искам да му коментирам изказването. Та по повод поста - загатна (то направо си каза)от къде е котилото на Министърката, председателя на БЛС и зам. министъра. Е познайте - от една й съща русенска болница. Тия тримката м...ката ще ни разкатаят на всите българи, еле на чакащите за АРТ. И ако някой реши да ми каже че съвпаденията са случайни (дори и 50%да е лъжа всичко) за мен си е платен клакьор.
П.С. Максимално се опитах да съм обрана в изказването. Ченето ме заболя да стискам. Ще се пукна от към гърба. Модераторите да ме изтрият - все ми е тая.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Няма нищо случайно(особедно в БГ)....и сега какво седим и чакаме,обаче какво чакаме ?Държавата да се смили над нас и да ни помогне да се сдобием с така желаните мъници/да ни дадът яснота какво се случва или???вече незнам нерви не ми останаха,а и арт процедурите са толкова скъпи за да се самофинансираме не са по джоба на почти никой... :( нали и големи заплати взимаме..почвам да си мисля,че всичко това го правят за да си теглим кредит и да си го платим,а след това да плащаме и лихви на банката :?
Изглежда, че за да продължи да има фонд, управляващите трябва сами да заобиколят своите закони, тъй като няма нов НРД за 2013г (това вече е факт)и при това положение остава в сила действащия досега НРД. А в досега действащия НРД няма плащания за АРТ."Възможно е управляващите да се опитат да се възползват от друг текст в закона, който позволява в случай че обемите и цените по видове медицинска помощ не се договорят по обичайния ред, те да бъдат одобрени от Министерски съвет, където да бъдат внесени от здравния министър. Законът за здравното осигуряване обаче не казва дали при тази процедура могат да се вкарват нови дейности, което в действителност би представлявало промяна в действащия рамков договор."
Дали имат такова желание, обаче...
Пред мен има около 2000 двойки, но ми е много мъчно за тези, които са чакали и са имали надежди, обвързани с някаква дата, на която ще получат така заветните 5000лв., а сега изведнъж това има вероятност да се е оказало загубено време, а времето когато се бориш за бебе минава по-бавно и по-мъчително. Но на господата, които решават тези неща не им пука за нас и чувствата ни и още по-лошо - някои от тях се държат просто недопустимо злобно и грозно - всички знаем кои са те...Но все още имам надежда, че ще се намери решение.
 
добре де аз имам един въпрос,ако някой звънне на телефонът на фонд  няма ли да ни дадът инфо или фондът няма да съществува вече? :help1:
*
Отговарят, че още нищо не е ясно или че не могат да дават информация...

е това вече е гадно.никой нищо не знае :( ще се надяваме на чудо(нали казват,че по коледа ставали чудеса
Аз лично не се надявам на чудеса,не мога,а и не ми се чака,нямам време,ще се помъча да събера парите щото годинките си минават и не мога да чакам тия оли.....рени да ми решават съдбата osi_8 osi_7 на тях изобщо не им пука,а и като гледам желаещи за протест няма,явно всички са съгласни да чакат 8O
то като гледам май на там отиват нещата всеки да се оправя сам и да търси начини да си набави парите,ако разчитаме на държавата да ни помогне за нещо просто сме обречени!и да протестираме какво от това никой няма да ни чуе и да ни обърне внимание..те така грубо се изказват за нас с репрудоктивните проблеми :( просто нямам думи
то като гледам май на там отиват нещата всеки да се оправя сам и да търси начини да си набави парите,ако разчитаме на държавата да ни помогне за нещо просто сме обречени!и да протестираме какво от това никой няма да ни чуе и да ни обърне внимание..те така грубо се изказват за нас с репрудоктивните проблеми :( просто нямам думи

Независимо от всичко не бива да се отказваме,имам предвид протеста,на него ще отида да подкрепя всички,които като мен имат една мечта и ще изкажа недоволството си,няма да се крия като мишка,за самофинансирането го казах,щото нямам време наистина да чакам,при всички случаи няма да успея по-рано от септември,ако имате възможност елате на протеста,по-добре да дадете 20-30лв за път ако не сте от София,отколкото да дадете 5000 за опит,може пък да успеем :)
аз лично ще отида..както искат от нас да си плащаме данъци така и ние искаме държавата да ни помогне,нима тези деца няма да са български граждани?това го има само в нашата държава..нещастници