Милен_ка , дано се оправи кръвната ти захар .
Аз някак си не мога да осъзная ,че идва и моя ред  и то съвсем скоро .
Не мога да повярвам ,че стигнах до тук  и че съвсем скоро живота коренно ще ни се промени .
Да не говорим роднините в каква треска са- казах им да спрат да ми звъняят и да  питат дали съм добре  по  няколко пъти на ден - най-вече майка ми и свеки .
Видях се и с д-р Начев   - ТСХ каза ,че е идеално  .Обясни ми с каква доза да продължа, на каква да мина след раждане,как да приемам тироксина, ако кърмя  и пожела леко  раждане.
Днес бях при докотор Сигридов   . Хапнах си бонбонче - които днес е черпил с Мерси , да му благодаря и аз - много вкусно ни беше с  бебо.
Мъника изглежда наред  -3 ,200 кг .Аз  очаквах да сме по -дебелички  -в началото  вървяхме доста  по едри  за седмиците .
Но доктора каза  , че бебето  е добре охранено  , едро  , оформено и  развито  за седмиците си . Така, че дори и да тръгна да раждам всеки момент ,няма от какво да се притеснявам. Единствено бъбречетата преди бяха малко уголемени ,но док каза ,че са се "свили"  , а нали след раждането ще ги видят как са.
Изследванията ми от преди седмица са добре -чисти микробиология и урина, добра ПКК  , хемоглобин -113 , но пия желязо за още няколко дни и за раждането каза ,че ще е добре.
И той каза, че колкото по-близо до термин изчакаме с операцията, ще е  още по-добре за развитието на човечето.
 Само бебо да не тръгне сам да си избира дата   и по спешност  да стане  -знам ли пустия херпес дали няма да реши да се "обади" точно тогава.
Та така-въпреки , че ми тежи  вече многоооо и искам да се  гушнем  - ще  чакаме , ще ме наблюдават и ще решим за дата . Май само аз съм такава без дата засега