0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Само ще ти кажа,4е ще ти искат в ранни зори за клизма и ако се сетят още нещо.
Аз мисля,4е ще е по-добре да останеш там от 24 :wink:


Д-р Стаменов,обичаме ви!
най добре искай мнението на д-р. Георгиев,той най точно ще ти каже :).Успех и всичко ще мине супер на 25.05.11 г.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Аз отидох на 2ри юни с багажа, взеха ми кръв и тестовете за упойката направиха. Казаха да пия дуфалак, нещо леко за вечеря да ям и на другия ден рано да отида. Казаха ми че ако искам мога да остана, мога и да си спя вкъщи. Оставих си багажа в стаята, заключих и се прибрах. Клизма не са ми правили на другия ден. На трети юни отидох рано, оправих си леглото, облякох нощницата и си четох криминалният роман докато не ме извикаха към 11,30 да ме подготвят :) Говори направо там на етажа, те ще ти кажат най-добре какво и как да направиш :) Стискам палци :)
« Последна редакция: Май 12, 2011, 19:36:43 pm от Black_rose »
Мерси девойки  :wink:
значе аз виждам плана такъв, отивам на 24.05 с багажа и вече там ще се прецени какво и що ще направя,само да няма изненада преди 25.05  :lol:........че сега са сметки без кръчмарите правя  :lol:
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Маринка, пожелавам ти всичко да мине успешно и прекрасната ти усмивка да не слиза от лицето:)
*
Маринка,ето че моментът дошъл...почти де :DСтискам палци всичко да мине леко и с два броя здрави,ревящи вързопа :wink:
Иначе аз какво направих-предния ден отидох за тестове и изследвания,занесох си багажа и го заключих в стаята.На другата сутрин отидох и зачаках док,клизма не са ми правили.

Лисе мерси  :D, как ще ми слезе усмивката, като сега предстои най голямата веселба в живота ни  :jump12: :D :D, само да сме живи и здрави....друго не искам  :balk_602:

Тини мерси мила, значе и аз ще замъкна багажа още на 24.05....пак после ще видим какво ще правя, от една страна в къщи мъжо и свекито сигурно ще ги гони по голяма треска от мен и ако много ми дойде, може и да остана там да преспя.... :lol: :lol:
*
Марианка, леко раждане и здрави бебета!
Аз отидох предния ден към 10ч да ме прегледат и приемат, но бях с 5см разкритие и родих няколко часа след това, не ми остана време да се чудя какво да правя  :lol:. Но по принцип бих останала вечерта.
Въпреки че не бях яла нищо ми правиха клизма, може би защото не бях секцио.
Мими мерси  :D
иначе мен ме вика в 8.30 сутринта, защото ще бъде след нощно дежурство и да може да се видим, освен после да се прибера и вечерта да се върна.....ако ми кажат да взема някви разхлабителни, поне в къщи да свърша тези работи.

имам още едно въпросче, а след секцио вообще ли няма да видя бебета......чак като ми ги донесат след няколко дена ли  8O, малеееее как ще изтрая  :?
Не ,ще ти ги покажат същия ден :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
ееее, Исе  :wink: успокои ме  :D
Успешно раждане  Маригри , скорошна среща с бебоците ,желая ти успех и леко да мине всичко в АГ-ВИП- Не се съмнявам , че ще е така , там всички са много любезни!!!
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Наложи се да раждам  в АГ Варна за съжаление:
И след две години си е същата мизерия-мръсно,гигантски  мутирали хлебарки  :x и не4овешко отношение от пове4ето работещи там :?


Д-р Стаменов,обичаме ви!
Ох бе хора, ще ме побъркате с тези хлебарки  :(.  Vali на кой етаж точно в  АГ ражда?
Наложи се да раждам  в АГ Варна за съжаление:
И след две години си е същата мизерия-мръсно,гигантски  мутирали хлебарки  :x и не4овешко отношение от пове4ето работещи там :?
:( :(

Здравейте на всички. Интересувам се има ли някоя от вас която е раждала скоро в окръжна болница варна. Искам да разбера какви са условията. Преди 10год бяха ужасни но след това правиха ремонт. Как изглежда родилното сега?
*

    Vali :)

  • *****
  • 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Ох бе хора, ще ме побъркате с тези хлебарки  :(.  Vali на кой етаж точно в  АГ ражда?
Раждах/оперираха ме/ на 2етаж и престоя там е около 48 4аса.След това ме преместиха на 4 етаж.За ВИП  не мисля,4е си струва да  дам в тази болница 1000лв.Платих само за избор на екип 350лв.
Секциото ми бе спешно и не ми се рискуваше с оби4айния дежурен лекар.Просто като видях и как ме посрещна в 3 сутринта ми бе ясен.По-добре  бе да звънна на 4итав лекар,да платя........,но това е друга история,дълга и не за тази тема :wink:


Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

    fifonqk

  • ***
  • 175
  • вярвах и чудото стана
сестра ми ражда преди 3 месеца в окрьжна болница и остана доволна. Каза че имало ремонт на стаите,били скоро боядисани.Не беше вьв вип стая,но вьпреки това каза че били 3 момичета в стаята като вьв всяка имало баня с тоалетна. Персонала сьщо се дьржал добре,абе дори тя не очакваше че ще остане доволна от някьде кьдето не си е плащала:)))
*
Аз също раждах в Окръжна болница Варна и съм много доволна,стаите бяха в приличен вид,лекарите и вообще персонала ти обръщат внимание и на всеки въпрос ми отговарят,но понеже бебчо че роди в 35 гс го заведоха в АГ-то и пред неотологията един ден наистина имаше две гигански,мутирали хлебарки все още живи,а вратата на отделението беше отворена/може би си влизат и излизат незнам/доста майки който чакахме за информация останахме потресени,а за ВИП си платих за един ден на 4 ет ееее мизерия, единствената разлика беше че имаше хладилник за двете стаи.В окръжна не видях дори мравка, а банята в сравнение с АГ-то беше като 4 звезден хотел.

Благодаря за информацията за окръжна болница Варна. Раждах там преди години и ремонта все още не беше направен. Явно сега изглежда по- добре. Къде мога да намеря списък с всичко необходимо за раждането там?