0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Здравейте,
аз се интересувам за секциото във Вип-а на АГ Варна :lol:


За какво ти е ВИП, доколкото знам на 5 етаж е направен ремонт и условия никак не са по зле от ВИПа:))) Иначе малцинството си остана на 4 етаж. Когато раждах бях на 4 етаж, това преди да направят ремонт и си взех отделна стая, в която бях сама, циганките само ги мервах из коридора. Не виждам смисъл да даваш 500лв отгоре само и само да си във ВИПа.... Успех и на финала две здрави бебчета ти пожелавам:)))
*

    Eille

  • *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Напълно подкрепям Маринка, няма смисъл от ВИП-а.


*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Напълно подкрепям Маринка, няма смисъл от ВИП-а.

Ами разбрах, че обслужването е на по-високо ниво :lol: и отношението на персонала също :P


Като цяло нямам забележки към персонала, всички бяха любезни....и в реанимация и после на 4 етаж. Имах проблеми само с неонатология, там си изхабих много нерви.......не получавах никаква адекватна информация, то не беше пневмония, то не беше не знам какво.......и накрая ни изписаха на 5 ден живи и здрави без никакви проблеми.
Важно да родиш здрави и доносени бебчета, всичко друго не е толкова важно:)))
Успех!:)))))
*

    dess_dess

  • *****
  • 2328
  • станах двойна мама
Като цяло нямам забележки към персонала, всички бяха любезни....и в реанимация и после на 4 етаж. Имах проблеми само с неонатология, там си изхабих много нерви.......не получавах никаква адекватна информация, то не беше пневмония, то не беше не знам какво.......и накрая ни изписаха на 5 ден живи и здрави без никакви проблеми.
Важно да родиш здрави и доносени бебчета, всичко друго не е толкова важно:)))
Успех!:)))))

 :youwoman: :bighug:


*
И аз се чудя много за АГ, но не чувам никакви добри отзиви за 4ти етаж, а до колкото разбрах като цена няма голяма разлика във ВИП-а и 5тия етаж. Ако някой скоро е бил там нека да сподели. То все още и доктор не съм избрала, но чакам още едно мнение дали ще се налага със секцио да раждам, но иначе чувам добри отзиви за д-р Георгиев и май към него ще се насочвам.
И още един въпрос: има ли голяма разлика между АГ и Окръжна болница, до колкото ми казаха и в двете е имало ремонт.
*
Гледам, че темата е неактивна от 120 дни и смятам да я пораздвижа, че точно в Майчин дом Варна ми предстои раждане. Моля, ако някой скоро е имал опит да сподели, ще бъде много полезно.
Весело посрещане на Нова година!
И аз да опитам да събудя темата. Някой скоро раждал в АГ? Конкретно при доктор Танев?


Здравейте,
Родих в АГ на 06.07 във ВИП отделението. На всички, които все още не са избрали лекар, искам да препоръчам д-р Барбаянев. Той ми следеше бременността, която беше много проблемна, той ми направи и секциото. Освен че е добър професионалист, е страхотен Човек, мил, успокояващ, загрижен. Винаги се е отзоваваше на обажданията ми и никога не ме е карал да чакам и вися пред кабинетите, както правят повечето волно или неволно...Много съм му благодарна за всичко, доволна съм, че го избрах и го препоръчвам.
Родих в АГ Варна на 15.09 при доктор Танев, естествено раждане, но предизвикано със система окситоцин. Водите ми изтекоха в 3:30 сутринта и в 3:50 вече бях говорила с доктор Танев и се разбрахме в 7 да съм в болницата, тъй като нямах болки или контракции, но с уговорката, ако нещо се промени да му се обадя. В 7:30 ме приеха, нямаше места на ВИП и щях да съм на 5ти етаж. Съответно в предродилна зала на 2ри етаж бяхме две жени. До 11ч доктор Танев изчака да започне само раждането(преди това бях 2 месеца на терапия с гинипрал за задържане, който потиска родовата дейност), но това не се случи, затова ме включи на система с окситоцин, нямах и разкритие до този момент. В 11:30 контракциите и болките започнаха, като той идваше през половин час горе долу, за да следи как  протича всичко. В 14:25 за по-малко от минута се роди дъщеря ми точно с 3 напъна, без разкъсвания, без усложнения под ръководството на доктор Танев. Подчертавам последното, защото през цялото време много слушах какво ми говори, а преди това родиха още 3 жени при други лекари, но въобще не слушаха какво им говорят и се проточиха (родилна зала беше почти срещу моята стая и чувах всичко.) В родилна зала стоях 2 часа, но бях готова веднага да стана. Дадоха ми бебето на 10та минута да си я гушкам, дори я накърмих. След 2 часа престой ме преместиха в самостоятелна стая на 5ти етаж. Имайте предвид, ако раждате лятото-много е горещо. Хубаво е да носите еднократни чаршафи за бебето, както и пелени. Памперсите са задължителни, както и мокрите кърпички. Носете си още тоалетна хартия, тоалетни принадлежности, прибори за ядене и евентуално чаршафи за вас, разклонител също е добре да си носите, има 1 контакт в стаята и стотинки за жетони за ТВ. Танев идваше да ме проверява как съм и дали всичко е наред. Акушерките са малко шантави, но все пак помагат. Къпането на бебенцата става на мивката в банята към стаята, само сутринта за по-малко от минута. Трябва да синосите кърпа за бебето, както и козметика.


Отдавна не е посещавана темата, но не ми се искаше да пускам нова. Интересува ме раждане с присъствието на бащата. Доскоро мислих, че го има като избор в АГ и Майчин дом. Разбрах обаче от бивша вече акушерка, че единствено в Майчин дом се практикува в истинския смисъл, т.е. бащата е в родилна зала, а не както в АГ на ВИП-а зад стъкло в съседна зала.
Някой има ли желание да разкаже, ако е раждал така. Как се случва в реалността, а не какво ти обещават, а после се оказва друго :)
Здравейте,
Моля, споделете актуални впечатления за МД и АГ. Чета ранните коментари и се надявам нещата да са се променили към добро. Аз съм още в първите месеци, засега съм на прегледи в Майчин дом, но скоро ще трябва да избера. Със сигурност още много момичета са пред същия избор и затова призовавам всички скорошни мамчета да споделят.  Благодаря!