0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*


Скъпи приятели!
За нас е радост да Ви съобщим, че водещи клиники от цялата страна ще се включат в инициативата на Сдружение "Зачатие" "Коледно желание" като предоставят безплатни ин витро процедури за двойки с репродуктивни проблеми, които не се възползват от финансиране от Център Фонд Асистирана репродукция. Семействата, които ще спечелят безплатна процедура, ще бъдат изтеглени чрез жребий по време на Коледното тържество на 18.12.2010 г. от 18:00 ч. в зали БулМар на ул. "Нишка" 172, София.

Клиниките, които даряват безплатни ин витро процедури на двойки от форума на "Зачатие", са:


Център за асистирана репродукция "Варна"
Проф. Иван Козовски


Център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София"
Д-р Явор Владимиров


Център за репродуктивно здраве "Надежда"
Д-р Георги Стаменов


Медицински център "Афродита"
Д-р Антон Баев


Медицински център "Технобиос"
Доц. Илия Ватев


Медицински център "Репродуктивно здраве"
Доц. Атанас Щерев


Акушеро-гинекологична болница "Селена" - Пловдив
Д-р Здравко Минев



Ин витро АГ Медицински център "Димитров"
Д-р Йосиф Димитров




Пакет вътрематочна инсеминация и пакет проследяване на бременност всеки на стойност 500 лв от:


Meдицински Център "Надежда Репродуктив Пловдив"
Д-р Васил Даскалов



Сдружение "Зачатие" изказва своята искрена благодарност за съпричастността на екипите на тези центрове и помощта, която оказват на потребителите на нашата интернет общност!!!



Двойките, които могат да участват в жребия за ин витро процедури, трябва да отговарят на следните условия:

- да не получават финансиране по програма на Център Фонд Асистирана репродукция, като изложат причините за това и приложат съответните документи;

- да са регистрирани потребители на форумите на сайта на Сдружение "Зачатие" не по-късно от 30.11.2010 г.



Всички те могат да участват в жребия като отбележат в кои клиники биха желали да получат финансиране на ин витро процедура. Формуляр за участие (приложен по-долу)  може да попълните тук и да изпратите на e-мейл ivf.zachatie@gmail.com  до 15.12.2010 г.


Пожелаваме Ви успех и щастливи Коледни и Новогодишни празници!!!


___________________________________________________________________________________________


ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

 

1. Име, фамилия, никнейм .............................................................

2. Телефонен номер ......................................................................
 
3. Партньор (Име, Фамилия) .........................................................

4. Адрес, пощ. код ........................................................................
  
Улица, № .......................................................................................
 
5. E-mail адрес ...............................................................................

6. Правим опити от ......... години

7. Нямам деца от настоящия или от друг партньор ......нямам/имам (оставете верния отговор)

8. Декларирам, че не ползвам финансиране от Център Фонд Асистирана репродукция ...не ползвам/ползвам (оставете верния отговор)

8. Защо не ползвате финансиране от Център Фонд Асистирана репродукция?

.................................................................................................

.................................................................................................

.................................................................................................

(примери: не отговаряте на условията за кандидатстване, неизяснен стерилитет и липса на самофинансиране на АРТ, изчерпан яйчников резерв, имате 3 неуспешни опита по фонда, клиниката Ви не работи с фонда и не искате да я сменяте и т.н. и т.н)

(При необходимост от документи, доказващи тази причина като изчерпан яйчников резерв - становища, ФСХ, АМХ - моля приложете ги в писмото)


9. Участвам за:
(можете да участвате за неограничен брой клиники от изброените по долу)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Център за асистирана репродукция "Варна" проф. Иван Козовски ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Център за репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София" д-р Явор Владимиров ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти в Център за репродуктивно здраве "Надежда" д-р Георги Стаменов ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Медицински център "Афродита" Д-р Антон Баев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Медицински център "Технобиос" Доц. Илия Ватев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти и със включени изследвания в Медицински център "Репродуктивно здраве" Атанас Щерев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура без включени медикаменти в Акушеро-гинекологична болница "Селена" - Пловдив - Д-р Здравко Минев ... да/не (оставете желания отговор)

- Безплатна процедура със включени медикаменти и със собствени яйцеклетки в ин витро АГ Медицински център "Димитров"  Д-р Йосиф Димитров ... да/не (оставете желания отговор)



- пакет Инсеминация в МЦ "Надежда репродуктив Пловдив" Д-р Васил Даскалов (членството в "Зачатие" е предимство) ... да/не (оставете желания отговор)
- пакет Проследяване на брменност в МЦ "Надежда репродуктив - Пловдив" Д-р Васил Даскалов (членството в "Зачатие" е предимство") ... да/не (оставете желания отговор)



10. Декларирам, че имам нужда от финансова помощ, за да продължа лечението си и ще я използвам по предназначение. Регистриран потребител на форума на "Зачатие" преди 30.11.2010 съм. Информиран съм, че при невярно подадени данни подлежа на дисквалификация от жребия.


___________________________________________________________________________________________

Изпратете формуляра на ivf.zachatie@gmail.com до 15.12.2010 г.  !!!



Цитат
Скъпи участници,

Бихме желали да направим няколко уточнения:

Само за изминалите 2 дни получихме доста формуляри за участие. Това от една страна ни радва, че има интерес към нашата инициатива, но от друга ни натъжава, защото все още много хора, нуждаещи се от ин витро процедури, за които държавата не осигурява финансиране.


1. Когато изтъквате като единствен аргумент, че клиниката, която посещавате не работи с фонда, би било редно да участвате само за клиники, които не работят с фонда. Ако желаете да участвате за други, би следвало да посочите и друг аргумент. В тази ситуация, ако вие бъдете изтеглени за клиника, която работи с фонда, а вие също имате тази възможност, това ще ощети участник, който също иска да направи процедура в тази клиника, но той не може да ползва фонда за това.

2. Предполагаме, знаете, че всички ваучъри имат срок на валидност една година от деня на получаването им, като в случай, че не сте го използвали в рамките на тази година има изключително основателни и независещи от вас обстоятелства, поради които не сте го използвали - може да бъде удължен за още 6 месеца. В противен случай следва да се върне и използва от друг участник с допълнителен жребий.

3. Можете да кандидатствате за всички клиники, но да спечелите ваучър само за една. С оглед да бъде максимално честен и справедлив регламента на теглене, Ви молим в случай, че отбелязвате повече от една клиника в своя формуляр - да означавате с цифра за приоритетност желанието Ви. Като за най-желаната от Вас клиника поставите в скоби цифрата (1), за следващото Ви желание (2) и т.н. Така в случай, че бъдете изтеглени 2 пъти ще можем да се съобразим с Вашите приоритети.

4. Задължително пишете във формуляра своя никнейм (потребителско име), защото едно от изискванията е регистрация във форума преди 30.11.2010 г.

Благодарим ви за разбирането!
На всички вас пожелаваме успешни процедури и здрави хубави бебета!
« Последна редакция: Декември 07, 2010, 14:01:32 pm от Сдружение Зачатие »
*
Браво, страхотни сте!
Поздравявам ви за инициативата, браво на клиниките, които са се отзовали!
Със сигурност има много двойки, които имат нужда от такива жестове. Успех на всички!


*
Това е невероятен жест за нас и ние много високо го оценяваме, всяка година. Всяко обаждане от тези клиники посрещаме с огромна радост като празник, защото това е шанс и надежда за още едно семейство. Пожелаваме на всички много много късмет и всички процедури да бъдат успешни!
Благодарим Ви, лекари, за подкрепата, професионализма и доброто, което правите!  :bighug:
*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
И аз да изкажа своята най-искрена признателност на всички специалисти, за жеста който отправят към двойките с репродуктивни проблеми. Дано всички процедури са успешни и зарадвате още няколко семейства като нас. Весели празници.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за всички участници в инициативата !
Един невероятен жест към двойките, поели по трудния път на стерилитета !
 

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

    borovinka

  • *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
Прекрасен жест за наближаващите светли празници! Много здраве и успех на процедурите пожелавам от сърце!
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
невероятен жест от страна на толкова много клиники! наистина уникално сътрудничество между лекари и пациенти!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

    mishanta

  • *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Благодаря от  :heartbeat:

Този доброволен акт показва какво доверие е изградило Зачатие във хората които работят за това да има повече мечтани деца в България!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
страхотен жест наистина! :bighug:
<br />
Моите благодарности на лекарите!

И е доказателство за многото работа, свършена от сдружение Зачатие! Благодаря!
*
Благодаря на екипите на клиниките, които подкрепят каузата на Зачатие! Фактът, че седем клиники откликнаха с готовност на нашата кампания означава много за нас!
А на всички семейства пожелавам много сбъднати коледни желания!
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Невероятно е, че за по-малко от 7 дни 7 клиники се отзоваха на нашата молба.
Дано бебетата, които се родят, благодарение на този невероятен жест, са най-малко 7!
Успех на всички кандидатстващи!
Ще се радваме да ви видим на Коледното парти на Зачатие :)


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Искренни, благодарности на клиниките, това е невероятно от тяхна страна и от страна на Зачатие, че благодарение на тях се случва всичко.Благодаря ви :)

*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Започнах да чувствам коледния дух, след тази новина.
Страхотен жест от страна на клиниките.
Пожелавам на всички, които спечелят успешни процедури и поне по едно бебче догодина.
*

    baracuda

  • *****
  • 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Браво на тези клиники и екипите с големи сърца ,работещи в тях!Не разбрах,може ли да участват дами над 45 години?
*
Според действащата Наредба 28 на МЗ, клиниките нямат право да извършват ин витро процедури на жени над 43 г. За процедури с донорски яйцеклетки няма възрастово ограничение.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 13:23:14 pm от Елфи »
*
Искрени благодарности за доверието, подкрепата и съпричастността към каузата на Зачатие :D
Нека всички 7 процедури бъдат успешни и 7 семейства да се радват на своите малки коледни чудеса :D
*
Браво на тези клиники които искат да помогнат да се родят още бебета..
*
Страхотен жест!Хиляди благодарности!Късмет на участниците :balk_602: