Здравейте 

Върнахме се от морето - там четях, ако уловях безплатен Wi-Fi 

Ники понесе полета безпроблемно и на отиване и на връщане. Служителките бяха много мили, за разлика от някои пътници - на отиване ме раздигнаха за да седнат до прозореца и 10 минути отново ме закопчаваха с колани, на връщане 40 италианци не ме пуснаха да мина с бебето на паспортната проверка -просто си сложиха куфарите пред мен и ми обърнаха гръб. Дамата, която проверява ако детекторите за метал изпищят ме видя, дойде и ме прекара пред всички, за тяхно възмущение 

Ники изкара три седмици на морето, цял ден под асмата на въздух, яде като ламя и порастна с 5 см. и 1,2 кг. Като се върнахме беше много кисел.
Започна да се обръща по корем за секунди и си го бях сложила на земята, в активна гимнастика върху килимче. Но му беше твърдо и затова разпънах дивана и качих гимнастиката горе...и резултатът не закъсня - Ники падна днес 

Както беше в средата на дивана, така за по-малко от минута, докато не бях в стаята падна между дивана и масичката за кафе, заедно с килимчето на гимнастиката и одеалцата. Вестниците са омекотили падането и той един вид се е свлякъл и не е паднал със засилка, но се изплаши и рева 3 минути...а аз 1 час. Заведох го на лекар, нищо му няма - смее ми се и гука, яде добре, но още ми треперят краката. Той обаче не иска да се обръща сега 
 Парси
Парси, много неприятно, стискам палци за операцията. 

Мише,
Мише, дано бързо му мине на Митака