0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Седмицата 23.08-29.08.
« Отговор #60 -: Август 30, 2010, 08:18:14 am »
Мишо съм го къпала в орехова шума и съм мазала с мас-оправданието ми е че бях на 20г. и бях като "кон с капаци".Немога да кажа дали от тези двете неща или от смяна на млека слушайки стриктно педиатъра си той от бебе се влачи с алергии и суха лющеща се кожа.Вече слава богу е ок.
Бебето сега го гледам по коренно различен начин.Както казва Мини-няма шума,мас,козметика от време на време когато реша че има нужда.Захранване лека полека и никаква смяна на млека.Резултата е -безпроблемно гледане на бебе в това отношение и чиста кожа :)
И пак да кажа,че винаги можеш да се противопоставиш на всякакво мнение-тактично или не. :)

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14911
Re: Седмицата 23.08-29.08.
« Отговор #61 -: Август 30, 2010, 10:07:46 am »
jasmin_veni, за да не конфронтираш директно със свеки, кажи й, че си чела статия във вестник Лечител (мн. важен детайл, обърни внимание - не в Интернет, а в Лечител, може и в Трета възраст  :lol:), че вече не се препоръчва този лек с ореховата шума, защото листата масово са поразени от замърсяване на въздуха, примерно, и се отлага олово/калай/кадмий/квото ти хрумне в отварата от листата и е опасно.

по ще фане дикиш  :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!