За всичките години, след всичките стимулации, резултата е 40 кг. нагоре. Но явно не са оказали влияние само те, а и купищата лекарства, които приемах по това време - то не беше задържане на вода, то не беше зверски апетит, абе по едно време и въздуха се лепеше.
Преди да забременея със сина си реших, че просто няма накъде повече да качвам, взимам се сериозно в ръце и започвам да свалям, бях си поставила за цел 20 кг. Започнах Дюкан, след 40 дни бях с - 11 кг. след като разбрах, че съм бременна спрях всичко. Тогава за първи път не качих от стимулация, първото кило качих някъде към 3 месец. А до края на бремеността качих останалите 10-на кила. И все си мисля, че нямаше да са толкова, ако не се налагаше да съм на легло и последния месец да съм в болница.
Но все пак и моето мнение е, че толкова много качване не е само от стимулации. При мен със всяко следващо изследване излизаха все различни проблеми, но си мисля, че инсулиновата резистентност е главната причина. От години съм на метформин като съм сменила сиофора с глюкофаж. Когато го започнах, като че имаше застой, дори поотслабнах малко.