0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте всички! От много време чета форума, но днес се престраших и аз да пиша. Това тук е и моята група. Записана съм за 14 май за първата инжекция. Гледам, че има доста записани около тая дата. За съжаление в момента нямам свободно време, за да се присъединя в групичката за кафе, но ви поздравявам всички задочно! Някой знае ли колко време продължават стимулациите?
Здравей и на теб.Ето че няма нищо страшно и вече можеш да пишеш когато си поискаш :wink:.А относно времетраенето на стимулациите при всеки е различно,но около 11,12 дни.
  
*
freya,здравей и от мен!Пожелавам ти успешен старт и финал :babyflips: :babyflips:
Здравей и от мен,пожелавам ти успешен старт.На 14.05 от 13ч и аз ще съм в клиниката.А относно кафето,не се притеснявай,ще имаме възможност повреме на стимулациите пак да пием кафе.
Благодаря, много сте мили. На 14-ти аз ще бъда там рано сутринта,sara33, и най-вероятно няма да мога да остана до обяд.
*
Честит Имен Ден на нашите Геритаа
Пожелавам ви щастие и много сбъднати мечти.

На моята Гери моято сладко паник бутонче да и е честито името
На Геринда едно мляс и да почерпите и двете
Много ви благодаря милички да сте живи и здрави и вие. На всички именници честито
Честито и от мен момичета,да сте живи и здрави и много късмет Ви пожелавам.
Весел празник
*
Благодаря ви момичета :bighug:

Гери да си жива и здрава и да ни зарадваш миличка :balk_21:
Благодаря ти Гери ти как си почиваш ли повече моляте дръж ни в течение. Желаяти леки и спокойни дни :bighug:
Здравейте момичета никой нищо не пише какво става как вървят нещата. Днес бях в Олимед и питах за Декапептила и ми казаха че се доплаща накрая след пункцията
Re: има ли момичета които ще правят опит в Олиl
« Отговор #392 -: Май 10, 2010, 22:19:40 pm »
Здравейте, момичета. Аз днес ходих при д-р Сарджева, т.к. имам завишени А-ТПО. Пролактина също ми е висок, в норма, но все пак височък. Ще си правя ехография, но пък не ми назначават лекарства. Надявам се, че всичко ще е наред. При вас има ли нещо ново?
Здравейте момичета.Тук съм!Слава Богу при влагалищния секрет нямаше изненада,спермограмата беше много добра,така че сега чакам с нетърпение МЦ и пак ще определяме 21 ден.Ще се радвам пак да се съберем.
  
*
Здравейте :cheerleader: Сега се връщам от док и влизам да докладвам.
Да си кажа първо за вчера,че и аз бях при Сарджева и каза,че всичко е ОК.ТСХ-то е абсолютно в норми и каза,че това беше от нея.Другия месец ме чака бременна в кабинета :dance2:
Днес изследване и преглед.ЛХ-то е ОК,на прегледа 15-16 фоликулчета  :jump12: спряха ми Декапептила и увеличиха Пурегона на 150Е.Утре пак на преглед и боцкане.
Ами това е от мен за сега...утре пак  :balk_111:
Утре към 9.00 ще пием кафета в Аландрата до Олимед.Ако някой иска да заповяда :grouphug2:
Здравейте и от мен и аз днес бях на изследване за ЛХ в норми е и ми наммалиха Декпептила на 1/4 а Пурегона си остана за сега 150Е до следващото ЛХ което ще пускам на 13.05
*
Еееееееее,ама все като съм на работа си ги заформяте кафетата :balk_144:!!!!!!

При мен за сега всичко е спокойно, в петък ще бъда в клиниката за интралипид и надявам се преглед,че съм толкова любопитна :balk_600:

Стискам палци за всички ви :balk_21: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мила Гери и аз съм в петък на преглед така че може да се видим на по кафе ако можеш разбира се :cheerleader:
Здравейте момичета никой нищо не пише какво става как вървят нещата. Днес бях в Олимед и питах за Декапептила и ми казаха че се доплаща накрая след пункцията

Здравейте, на 07,05 беше моя трансфер в Олимед. Относно Декапептила - за 11 бр доплатих 71,50 лв. Много късмет на всички.
*
Здравейте, на 07,05 беше моя трансфер в Олимед. Относно Декапептила - за 11 бр доплатих 71,50 лв. Много късмет на всички.
Здравей,van4itaa!Пожелавам ти много късмет и на теб.Дано скоро да се похвалиш с  :bfp: Пожелавам ти го от сърце,както и на всички...