Колоскопия не е правена, не е излязъл резултата от цитонамазката, но лекаря каза, че е малко безотговорно да се разчита само на резултата от нея. Преди 2 години бях 1ва група, преди да родя Ники 2ра, сега не знам. 6 месеца след раждането откриха полип 6мм. но казаха, че не е страшен и то точно накъде около шийката го откриха(нямам спомен). Обаче днес лекаря се стресна, защото първите му думи бяха "Пропуснали са да зашият едно разкъсване, защото тук виси някакво парченце". При което скочих на 2 метра и ви викам "как така!". Той ме успокои, но махна някакво парченце тъкан и ми обясни, че имам раничка, която трябва да се гори. Ако не я горя ще имам постоянно течение.
За биопсията се чудя, защото не знам дали е наложителна.Изобщо не съм имала оплаквания, никога, а и звучи страшничко. Тъкмо цял ден си мисля дали боли. Не е финансов проблема, тъй като ще мине през пътека. На мои приятелки постоянно им казват, чеимат ранички и никоя не си е правила биопсия, някои дори не ги горят. Просто за първи път чух, че от раничката може да се предполага нещо по-лошо.