Надеж,истината е, че освен "нямаш овулация", "не е узряла яйцеклетка" "не се е спукал фоликул" и така ден след ден, друго нищо никой не ми обясни. След като ми предложиха фенестрация на яйчниците като последен изход след Дуфастона и Клостилбегита, вече се уплаших. Дотогава си мислех, че все ще го уцелим този момент и да правим по-честичко секс, някой път и по два пъти, ама то омръзва и като е по задължение...Реших да се обърна срещу една много оплюта докторка - билкарка, за която има цяла тема тука и не съжалявам, но както казах в предния си пост, ще споделя моята история само ако някой ми пише на лични, за да не бъда отново поставена в ситуация, която не ми е приятна. Искам да съм сигурна, че това е въпрос на личен избор на жената,която ще ми пише и че не съм агитаторка, за да осигурявам клиенти/пациенти/ на някого.
С най-хубави чувства съм към всички бъдещи и настоящи майки и като знам през какво минах, за да имам моя Дани, с удоволствие ще помогна с каквото мога, дори и да не става въпрос за този начин на забременяване. Благодаря и хубав ден на всички!