0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
стискам палци на всички който се борят за бебче
*
И моя първи опит по фонда приключи.За мое огромно съжаление и огорчение,поради грешен протокол за стимуляция,не можах да достигна даже до трансфер :(Подадохме молба за втори опит,който се надявам да е успешния за нас.
*

    plams

  • **
  • 67
  • Получи се!
Моя първи опит от фонда, а и иначе първи приключи. Правихме ИКСИ в клиника Селена, Пловдив. Опита ми е успешен, сега съм в 8 г.с., надявам се всичко до края да е наред.
Доплатихме 1200 лв, тъй като не отговорих добре на стимулацията и тя беше по-продължителна, респективно с повече лекарства и изследвания. Но важното е, че резултата е успешен  :D


Здравейте, малко късно се сещам да питам за това дали се носят нови изследвания, когато се подават документи за втори опит. Щом веднъж сме одобрени, май не е нужно. Само клиниката ще изготви някакъв документ, с който да потвърди, че подаваме за втори опит. Аз тази нощ ще пътувам за София и сега се сетих.
Моля, ви да споделите в какво се сътои прегледа за стимулация?
Трябва да отида на втория ден от цикъла, но не знам само се назначават инжекциите или се прави и преглед?
Важно ми е, моля за отговор, тези които са правили опит, на мен ще ми бъде за първи път.
Titi-71 прави се преглед и се пускат хормони(май въпроса е за друга тема).
Благодаря, на отговорилите, въпроса ми е в тази тема, т.к. реших, че изминалите този път ще могат да ми отговорят!
Успех на всички Ви !!!
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Titi-71 ,  по -добре задай въпросите си в темичките за текущи процедури при съответния лекар :
текущи процедури
или  темичката за текущите месеци:
Инвитро -Икси  месец 05-06.2010

Успех.
« Последна редакция: Май 19, 2010, 12:53:09 pm от nimika »


Първи неуспешен в клиника малинов, д-р Персенска по дълъг протокол. Извадиха две яйцеклетки, имплантираха един ембрион. Сега ще подадем документи за втори опит, надявам се да е успешен.
*
Първи опит - Олимед Варна при д-р Симеонова - влизам в трети месец, дано до края да е така!

Доплатих 240лв.

Успех на всички!

Първия ми опит ИКСИ приключи неуспешно.Получих хиперстимулация и канцелирахме цикъла, за мое огромно съжаление...Много ме е яд, защото неможах да използвам пълноценно средствата от фонда.Предстои ми подаване на молба за втори опит.
Здравейте приятели и нашия опит пкриключи отрицателен тест, това ние втори опит, но първи по фонда.
Мисля да си дам време да си завърша образованието и тогава ще реша как да посъпя.
Аз съм на 25 години и мисля, че имам още време, омъжена съм от 7 години, ще почакаме още 2 да завъша пък каквото е рекъл бог.
Пожелавам на всички успех, трябва да сме силни osi_9
Здравей vvvikcheto, не се отчайвай туку виж 3-ят опит ще е успешен.Имай повече вяра в себе си,ще стане.Аз в момента съм бременна в 5 месец,ИКСИ 1 опит при д-р Стаменов.Желая успех на всички момичета.
*

    Желязкова

  • **
  • 82
  • Животът е предизвикателство - приеми го!
Момичета, за съжаление първия опит ин витро за мен и съпруга ми приключи неуспешно  :balk_145: 10-ти ден след трансфер - ЧХГ - 0,1 . На всички бременни пожелавам от сърце лека бременост и дано скоро и аз да изпитам това чувство
Ани,съжалявам мила.Знам как се чувстваш ,аз имам две неуспешни процедури,но силно се надявам всичко да се нареди.
Първи неуспешен в клиника малинов, д-р Персенска по дълъг протокол. Извадиха две яйцеклетки, имплантираха един ембрион. Сега ще подадем документи за втори опит, надявам се да е успешен.
Абсолютно същия случай. Моля те кажи ми повече ако знаеш за документите които трябва да подам във Фонда. Силвия каза, че те ще ми е обадят когато звъннах да съобщя че опита е несполучлив но не разбрах дали въобще позна кой се обажда. Имам преглед за след 1 месец и понеже разбрах че пак ще чакаме за одобрение на втория опит ми се ще да имам предварителна информация ако мога нещо да направя предварително. Назначиха ли ви допълнителни изледвания? Не съм правила имулогични и генетични. Ако имате представа и от цени. При нас беше мъжки фактор обаче като гледам може да се окаже и сериозен женски такъв защото при стимулирана инсеминация пак накрая имах само 1 фоликул. Моля те ако можеш да ми отговориш
Здравейте момичета, искам да попитам следното. Имам един неуспешен опит ИКСИ през април. След спиране на лекарствата ми дойде менструацията. Сега очаквам следващата. Има ли някакво забавяне в следствие на приетите при ИКСИ-то хормони или си идва нормално?
Merkata, от клиниката ще ти се обадят за да ти изпратят за подпис документите за проведения опит. Долу горе тогава ти изготвят документите, които трябва да подадеш за втория. И аз не съм правила генетични и имунологични. На 21.06. ще ходя да говорим за проведения опит и сигурно тогава ще ми кажат какво да правя. И аз като теб искам да направя каквото мога през времето, в което ще чакам. Аз съм подала вече за втори опит и до есента ще чакам. Надявам се каквото има да се прави да го направя тогава. Така, че като отидеш на прегледа сигурно д-ра ще ти каже какво да правиш.
здравеите момичета,аз съм нова, на мен също ми престои да направя първи опит от фонда може би незнам дали тук трябва да задам въпроса си но не знам каде другаде.много ще ви бъда благодарна ако ми отговорите.казаха ми преди процедурата да си направя операциа за да ми зашиат тръбите независимо че те са ми запушени.затова ви питам при вас така ли е направено или не.мола ви кажете ми какво да правя.защото аз исках да мина директно към инвитрото.благодря ви предварително.
banana, такова нещо само докторите могат да ти кажат. Има показания, при които се прекъсват тръбите, но това е по преценка на доктор, а не на този или онзи. Консултирай се с лекаря от клиниката, в която ще бъдеш. Това е сериозен въпрос.
Аз приключих моята процедура по фонда. Клиниката, в която правих опита е Малинов. Това ми беше 5 опит, но първи при доктор Стаменов. Нищо не се наложи да доплащам, дори имах няколко хормона над безплатните 10, които не ме накараха да платя. Платих си единствено ПКК. Вниманието към мен беше голямо. Всичко беше много коректно. За мен това е докторът със златни ръце и със златно сърце. И сега добрата новина - бременна съм. Вчера видяхме 2 сакчета. След 15 години борба, все още не вярвям, че това се случва на мен. Така, че мили момичета - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ МЕЧТИ! Сигурна съм, че ако сте упорити и не губите "дух", ще постигнете мечтите си.
Здравейте, момичета. Включвам се за първи път. Имам едно неуспешно ин витро при д-р Владимиров. Поредния му провален трансфер. В началото на март подадох документи към фонда. Интересувам се може ли да се смени клиниката.Документите са ми подготвени в клиниката на Владимиров, но смятам да се насоча към Стаменов. Tanja74-честито и лека бременност! Успех на всички момичета...