Днес бях в клиниката и питах лекарят си 3а лепилото.Той го отре4е,като надежден метот и ка3ва,4е това,което се пише в интернет,не отговаря на истината.То4ните му думи бяха,4е е льжа и и3мама.
Вярвам му и сьм сигурна,4е не ме льже.
Perla, ако твърди, че "не е надежден метод" и е "лъжа и измама", сигурно означава, че има опит в използването му и съответно може да посочи негативите и рисковете. Надявам се да ти ги е казал и да ги споделиш с нас. Иначе ми звучи като едно изключително непрофесионално изказване от негова страна. Аз не бих повярвала на хора, които не могат да се аргументират.
Ембриони,които спират да се ра3виват и лигавица на матката,която не е достать4но подготвена 3а бременност,не може да им помогне така наре4еното лепило.
Всеки е в правото си да решава сам какво ще прави.Не налагам мнението си,само го споделям.
А3 след 5 трансфера,ра3бира се 4е ще искам и лепило да ми сложат,но щом лекарят ка3ва,4е не е там подобрението на имплантацията,му вярвам.Тук се стремят по всякакьв на4ин да помогнат,а не да в3емат парите и каквото стане.
Може много лесно да си платя още минимум 100? ,касата не поема услугата.Но явно не е целта да се в3емат парите,3атова ка3ва 4е е и3мама.