Наистина е редно да се иска рецепта за лекарствата по лекарско предписание.Но аз мисля, че това по-скоро трябва да се отнася за по-опасните лекарства, които съдържат психотропни вещества..знам ли.Може да не се изразявам правилно
, извинете за което.Всичката олелия е заради скандалните репортажи как в аптеките се продават опиати на деца.Но както някои вече подчертаха, човек ако иска да се отрови или да навреди на някого, ще го направи.
Миналия понеделник в 15:00 следобед ми се обаждат от клиниката, че на следащия ден в 8:30 трябва да съм там за лапроскопията.Аз съм от Бургас, клиниката е във Варна.Казват ми, че трябва да си купя x-prep и в 17:00 часа да го изпия, но не са сигурни дали без рецепта ще ми дадат 8OКакво правим сега?По това време аз бях по улиците, по работа.Добре че по съвпадение, същия ден имах час за моята АГ, за да ми даде тя пък рецепта за Микомакс.Та я помолих да ми даде и за слабителното.Тя умря от смях жената, ама ми даде.И слава богу, защото ми поискаха в аптеката.Също така ми записаха трите имена и адреса
.Ако нямах час, какво щях да правя.Същия ден моето джи пи беше първа смяна на работа.А слбителното пих по-късно и цяла вечер да не ви разправям.....
Както казва гарга, ситуации всякакви може да изникнат.Аз като питах в аптеката кое може без рецепта, ми то се оказа, че само аспирин и аналгин едва ли не..и витамини.Аз съм с мигрена.....и аналгина не ми помага.
Малко трябва да се мисли, като се правят някои работи.
П.П.Извинявайте, че толкова дълго стана