Здравейте,
Извинявам се предварително, че до известна степен питането ми ще се повтори с част от въпросите на някои от момичетата, но се чудя какво да правя.
Накратко, заповедта ми от ФАР изтича в края на февруари 2012, а аз няма да мога да започна преди това, тъй като ми направиха операция и трябва да изчакам няколко месеца. Обадих се във ФАР и ги питах кога да си подам документите за удължаване и те ми казаха "Две седмици преди края на заповедта". Но като ги попитах за колко време одобряват заповедите за удължаване, ми казаха, че за 1 месец. Т.е. по тази логика, краят на първоначалната заповед и началото на заповедта за удължаване не съвпадат и така ще пропусна още 1 месец
И другото, което ме озадачи, че служителката във ФАР ми каза, че заповедта за удължаване тече от момента на взимане. Така ли е наистина? И аз знам, че е от края на първата заповед, ама...Вече съвсем се обърках
Мога ли по-рано от 2 седмици преди края на заповедта да си пусна заповед за удължаване? И ще вземат ли предвид становището на лекаря, който ме оперира, кога мога да започна опитите отново и може ли това становище да бъде водещо от коя дата да ми удължат заповедта? Т.е, ако той, например, каже, че мога да започна от края на март и от тогава да ми пуснат заповедта (това са си мои предположения, не че някой ми е казал нещо по въпроса:))
Уж щях да разкажа накратко, а то какво се получи...