0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #40 -: Март 17, 2006, 17:53:01 pm »
Фреши,наистина има разлика между лигавица и съсиреци,но при повече лигавица има и повече кръв.Понякога не може да се изхвърли през шийката и се съсирва,та това е връзката според мен.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #41 -: Март 17, 2006, 18:07:02 pm »
Хари дано наистина да няма нищо сериозно при тебе, но явно както много други неща и това е строго индивидуално, при някой жени е причинено от сериозен проблем, а при други може да е нормално, но при мен това нещо не е от самото начало така . не мога да си спомня от кога ги забелязах за първи път но си мисля че трябва да се изследвам по обстойно -  :roll:  :roll:  :lol:
до утре момичета
много целувки на всички и весела вечер :bellydance:  :party:  :kaos7:
съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #42 -: Март 17, 2006, 18:39:28 pm »
pepina_b ако отидеш на лекар ми пиши какво са ти казали, ще ми бъде интересно. Дано да нямаш някакъв проблем а всичко да си е нормално :D



съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #43 -: Март 20, 2006, 10:58:38 am »
Цитат на: white
Фреши,наистина има разлика между лигавица и съсиреци,но при повече лигавица има и повече кръв.Понякога не може да се изхвърли през шийката и се съсирва,та това е връзката според мен.


White, аз съм човекът с голямата лигавица :?  17-18мм, почти хиперплазия. Имам доста обилен цикъл, естествено, още повече че и кухината на матката ми била относително голяма. Но съсиреци нямам. А съм имала миома и знам какво ще рече съсирек.
Това от личен опит де и което съм научила от лекарите, докато съм се занимавала с моя проблем.
Благодаря ти, Бени!







*

    luna

Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #44 -: Юли 26, 2006, 12:24:55 pm »
Здравейте, момичета
имам същия проблем - обилна М със съсиреци от около година и половина. Случи ми се за първи път когато бях в М и се бях натоварила физически през деня,и още вечерта получих кръвоизлив - имах и доста съсиреци.На следващия ден отидох на лекар-гледа ме на УЗ и каза че не вижда нищо притеснително, всичко е нормално. Ходих и на втори преглед след като ми свърши М, пак нищо. Но това се случи и слеващия месец, и така в продължение на година, докато накрая реших че това не е нормално и отидох на др лекар. Тя веднага ме прегледа на УЗ и видя киста на левия я-к, предписа ми Дуфастон в продължение на 6 месеца по схема, като след първия и третия месец съм ходила на прегледи, кистата видимо намаляваше, но М си оставаше същата - обилна със с-ци. Правих си ТSH - в норма е. Сега ми предстои да отида на последния преглед и съм доста притеснена, понеже явно проблема ми не е от тази киста. А тази обилна М никак не е приятна, постоянно съм в страх да не се изцапам докато съм навън. Просто имам чувството че ще ми изпаднат вътрешностите. Извинявайте за многословието, исках да споделя с вас моята история, и ако може да получа съвет какви мерки да взема, защото това не може да е просто нормално състояние.
*

    lady_11

  • *****
  • 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #45 -: Юли 26, 2006, 20:25:17 pm »
Цитат
знам че вече не ме искате тук защото нямам проблеми със забременяването и на пракитак аз съм още дете

Фанта бе, я се стегни. На мен лично ми е приятно да ти чета постингите - весело ми става.
За номинациите кво се тръшкаш толкова - мен пък ме е яд, че в категориите , в които бях номинирана Джамата безапелационно ми отне приз-а. Пу, язък!

П.П. Ще ме изтраете ли с по - пиперлив език от досегашния ми?
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #46 -: Юли 26, 2006, 22:38:45 pm »
Фанта,

много си добричка :D.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #47 -: Юли 27, 2006, 11:02:46 am »
Няма нищо, не си ме засегнала, нали все пак и аз имам право да попитам и да се пошегувам че ще напускам форума , и просто се радвам че човек като мен с доста простички неща като СПКЯ например се приема доста добре тук. Не чета вестиници като Доктор" и "Лечител" , не си измислям дори и болести.  забрави за изтритият ми постинг, препоръчвам ти и ти да изтриеш твоят  :P :o :)
Радвам се че ми изясни какво са съсиреците
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #48 -: Юли 27, 2006, 11:29:33 am »
ок :)
*
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #49 -: Юли 27, 2006, 18:34:51 pm »
ок :)

Може ли да те помоля отново да ми напишеш какво представляваха съсиреците защото по погрешка си изтрила мнението си там където ми ги беше описала.
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #50 -: Юли 27, 2006, 19:13:52 pm »
Ама, наистина си си заслужила номинациите. :D
Не се сърди.
Мнението, нарочно го изтрих, но щом толкова ти  е харесала дефиницията ми на съсирена кръв ето ти я:
Съсиреците са тъмночервена до черна материя, която може да има различна форма и големина и не се разтваря във вода.
 :bonk:Казах ти върви,пий една  :beerdr: и не мисли глупости. :balk_21:
Re: съсиреци???опасно ли е???
« Отговор #51 -: Март 23, 2011, 14:43:23 pm »
zdraveite kato stana duma za sasireci az ot dva meseca sam sas ujasni sasireci no ne sa obiknoveni a kato te4nost ne sa taka gasti i tova e samo sutrin cqla no6t vse edno se sa sabirali i kato stana sutrin za wc napravo se razlivat ,mn sam izpla6ena nikoga do sega sam nqmala takova ne6to imala sam sasireci no ne i takiva.molq ako nqkoq ot vas ima podoben problem da spodeli bl predvaritelno.