0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Табакова
« -: Януари 25, 2009, 20:17:25 pm »
здравейте какво ще кажете за др табакова от софия - клиника ,,репробиомед,,
а за клиниката на др конова - плевен - някой има ли мнение



бел.мод: редакция на заглавието поради правописна грешка
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 17:20:19 pm от Елфи »
*
Re: др табакова
« Отговор #1 -: Януари 25, 2009, 22:04:53 pm »
след два неуспешни опита при Табакова и похарчени луди пари около 12 хил.лв.,отидохме във Варна при д-р Александров и сега имаме 6 мес. дъщеричка.


благодаря Ви д-р Александров
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: др табакова
« Отговор #2 -: Януари 25, 2009, 22:13:56 pm »
В Плевен клиниката е по-добра. Ако трябва да избираш аз ти препоръчвам Плевен.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: др табакова
« Отговор #3 -: Януари 27, 2009, 15:48:34 pm »
Ето ти една темичка за "Репробиомед" там са и моите перипетии в тази клиника, просто да не се повтарям.  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=204.0;all
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Re: др табакова
« Отговор #4 -: Януари 27, 2009, 16:17:27 pm »
Плевенската клиника.
за др табакова от софия - клиника ,,репробиомед,,
др конова - плевен - някой има ли мнение
др.= другар
д-р = доктор


Re: др табакова
« Отговор #5 -: Януари 28, 2009, 12:11:16 pm »
Здравей doree, успех където и да решиш да отидеш. Аз лично имам много лош опит в Репробиомед. Правих там първото си ICSI през 2004 г. През цялото време изобщо не разбирах какво се случва и защо. Освен че непрекъснато трябваше да имам в джоба огромни суми. Чувствах се като на конвейр - един неодушевен репродуктивен орган. Не смея да поставям под съмнение професионализма на екипа, но в тази клиника не се чувствах като човек, а само като източник на пари. Следващите ми 3 опита бяха при д-р Владимиров. Там за половин час научих повече, отколкото за 3 мес. в Репробиомед за процедурата, шансовете и проблемите ми. И винаги мога да разчитам на членоразделен отговор на всичките ми въпроси. В Плевен правих имунологични изследвания и имам добри впечатления. Още веднъж - успех!
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: др табакова
« Отговор #6 -: Януари 30, 2009, 12:01:06 pm »
Момичета здравейте!Искам да споделя с вас,че аз също съм пациентка на д-р Николов и д-р Табакова!Аз лично съм много доволна от тях,защото обикалях много доктори и клиники и само д-р Николов ми помогна!Всички ме тъпчеха със всякакви лекарства,които се оказаха безполезни!В момента съм бременна благодарение на д-р Николов от инсеминация,която е първа за мен!Трябваше да правя първо лапароскопия и той ми предложи да дойде в нашия град да я направи,за да ми излезе по-евтино и така стана!Не си водете изводи просто така без да познавате хората!
Re: др табакова
« Отговор #7 -: Март 11, 2009, 21:51:08 pm »
Малко късничко се включвам в темата, но много ми се иска да кажа няколко думи за д-р Николов, защото ми е много мъчно да чета толкова ужасни неща за него. Аз също съм лекар и също чета за себе си всякакви неща и като знам как работя, мога да ви кажа, че голям процент от мненията за мен, просто са злобни излияния. Пациент съм на д-р Николов и всеки път си мисля, че не се пише точно за този човек. Направо се питам - това да не е д-р Джекил и Хайт. Да не би да има "раздвоение на личността". Аз го познавам като изключително компетентен специалист, изключително чувствителен човек, превъзходен гинеколог, ембриолог и много добър хирург. А колкото до цифроманията там - ами не знам...При последното ИКСИ, което правих, тъй като аз реших да бъде на спонтанен цикъл, имах лоши резултати и той ми предложи да не правим ембриотрансфер, но аз настоявах въпреки всичко.След ембриотрансфера, аз платих мноооого по-малка сума от обявената за ИКСИ. Наистина са много "алчни" май там?! Да не говорим за чудесното отношение, което получавам от средния персонал. Аз съм там, защото имам доверие на д-р Николов!!! А за д-р Табакова - мисля, че не  може да се отрече, че е водещ специалист в областта си. Успех на всички и много съжалявам за разочарованието.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
Re: др табакова
« Отговор #8 -: Март 11, 2009, 22:17:14 pm »
... А колкото до цифроманията там - ами не знам...При последното ИКСИ, което правих, тъй като аз реших да бъде на спонтанен цикъл, имах лоши резултати и той ми предложи да не правим ембриотрансфер, но аз настоявах въпреки всичко.След ембриотрансфера, аз платих мноооого по-малка сума от обявената за ИКСИ. Наистина са много "алчни" май там?! Да не говорим за чудесното отношение, което получавам от средния персонал. Аз съм там, защото имам доверие на д-р Николов!!! А за д-р Табакова - мисля, че не  може да се отрече, че е водещ специалист в областта си. Успех на всички и много съжалявам за разочарованието.
може би защото сте колеги и те / Табакова и Николов/ добре ви познават, иначе при другите първо за пари се говори, а после за всичко останало, да не говорим, че никъде намат обявена успеваемост, а едва преди пункцията се подписваш за 22% информирано съгласие. а защо не обявяват още в началото - за да приберат пари разбира се иначе може да се откажеш.а отношението и заинтересоваността към пациентите е под всякаква критика - даже не помнят какво са казали от единия ден до другия. това са нашите впечатления, последвани от 2 неуспешни опита инвитро срещу камара пари.


благодаря Ви д-р Александров
Re: др табакова
« Отговор #9 -: Март 11, 2009, 22:46:15 pm »
Познават ме като тяхна пациентка! Освен това проявяват разбиране, когато имам финансови затруднения и плащам по-късно. Но всъщност финансовата страна не е водеща в случая, защото ако не съм убедена в професионалното отношение, никаква сила не би ме задържала в тази клиника, защото би било загуба на време и пари.Наблюдавала съм отношение към други пациентки и ми прави впечатление, че се отделя много време и внимание. Не искам да превръщам това в полемика, просто споделям собствен опит и наблюдение.
Не искам и да звучи клюкарско, но скоро видях как се прави ВТОРА инсеменация на двойка, при която спермограмата на мъжа е меко казано лоша от водещ специалист в инвитрофертилизация и предварително се знае какъв ще бъде резултата!
Просто няма перфектни хора, както няма и толкова "ужасни" специалисти! Те всички работят за благородната кауза да осъществят мечтата ни да имаме дете!

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
Re: др табакова
« Отговор #10 -: Март 21, 2009, 15:44:37 pm »
Няма как да подмина темата! Искам само да споделя, че благодарение на д-р Николов и д-р Табакова сега съм щастлива леля на близнаци и още по-щастлива майка на моите близнаци! Мисля,че думите са излишни!
  :bighug:
*

    Paloma

Re: др табакова
« Отговор #11 -: Април 12, 2009, 22:34:38 pm »
Бих искала и аз да изразя впечатлението си от доктор Табакова. Клиника Репробиомет ми беше препорачана от мои познати. За мое съжаление останах дълбоко разочарована от грубостта и непрофесионалното отношение на въпросната докторка. не бих се варнала там и искренно са надявам че няма да срещна отново подобно отношение.
Re: др табакова
« Отговор #12 -: Април 13, 2009, 15:18:18 pm »
Здравейте и от мен.
Днес имам 3 годишен син благодарение на д-р Табакова и д-р Николов - икси от първи път. отношението в клиниката беше прекрасно. Вярно е, че д-р Табакова говори малко троснато и все едно ти се кара :wink:..., но като и свикнеш веднъж, пък и тя не го прави нарочно просто така си говори. А д-р Николов е толкова всеотдаен и внимателен и наистина е много добър ембриолог.
Успех на всички, които им се доверят.
Re: др табакова
« Отговор #13 -: Април 28, 2009, 15:10:57 pm »
Д-р Табакова я познавам и е един добър специалист,клиниката в Плевен също е мн добра.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: др табакова
« Отговор #14 -: Май 02, 2009, 19:06:33 pm »
кажете ми за билкова аптека поп богомил
Re: др табакова
« Отговор #15 -: Май 03, 2009, 23:40:30 pm »
аз съ6то биах пациентка на тази клиника но съм стра6но разо4арова за едно инвитро  платих 8 хиляди лева и ни6то отно6ението към пациентките им е безобразно да не гожорим за хлебарките които се разхойдат в 4акалниата никога не искам и да 4увам за тази клиника.искам да каза 4е аз съм с отстранени тръби спермограма супер ендометриум 13.5 и имам едно дете и не успиаха а какжо остава за другите които наистина имат много сериозни проблеми. :x :x :x








*
Re: др табакова
« Отговор #16 -: Май 04, 2009, 00:38:56 am »
Да си напиша и аз мнението... Бях пациентка на д-р Табакова и на д-р Николов, после на д-р Стаменов и на д-р Персенска, след това и на д-р Владимиров... Единствения път, когато забременях, беше при д-р Николов, той в последствие ме и оперира, имам само хубави спомени от него и честно казано, съжалявам, че ги изоставих. Когато се лекувах там, цените им бяха по-ниски от тези, с които се сблъсках другаде.
Ако още не си решила на кой лекар да се довериш, то посети и двамата, ако трябва отиди и на трето място, обиколи всички специалисти, загуби малко време и средства, но направи правилния избор. Така, после няма да се измъчваш и ще се довериш на своя лекар изцяло. Дано намериш правилния и по-скоро да сбъднеш мечтата си!

Re: др табакова
« Отговор #17 -: Май 04, 2009, 21:22:26 pm »
ду6ка благодариа ти за позеланието же4е съм пациентка на д р персенска успех на жси4ки моми4ета позелажам :bori_003: :grouphug:
*
Re: др табакова
« Отговор #18 -: Май 04, 2009, 21:43:24 pm »
Д-р Персенска е чудесен човек и лекар! Дано ти помогне да сбъднеш мечтата си по-бързо! 

Re: др табакова
« Отговор #19 -: Юни 21, 2009, 20:39:45 pm »
здравейте и от мен. Наистина много лоши думи за клиника репробиомед... това е доста тъжно.
но нека и аз да кажа мнението си. от първи опит икси се роди Васил, отношението беше великолепно, всяка една манипулация, която ми се правеше ми беше обяснявана в детайли. звънили са ми по телефона не един път за да разберат добре ли съм или например да ми кажат че има проблем с някое от изследванията и какви мерки трябва да се предприемат или че пък вс е ок за дадения момент.
Не вярвам на едни пациенти д-р Табакова или д-р Николов да обясняват, а на други не...
Когато попиташ за нещо винаги ти дават компетентен отговор.

Сега съм бременна за втори път - този път спонтанно забременяване и много изненадващо :oops: и отново посещавам тази клиника - отношението от преди 4 години не се е променило. прави ми впечатление, че има нови лекарски попълнения в екипа от болница Шейново.