0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Табакова
« -: Януари 25, 2009, 20:17:25 pm »
здравейте какво ще кажете за др табакова от софия - клиника ,,репробиомед,,
а за клиниката на др конова - плевен - някой има ли мнение



бел.мод: редакция на заглавието поради правописна грешка
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 17:20:19 pm от Елфи »
*
Re: др табакова
« Отговор #1 -: Януари 25, 2009, 22:04:53 pm »
след два неуспешни опита при Табакова и похарчени луди пари около 12 хил.лв.,отидохме във Варна при д-р Александров и сега имаме 6 мес. дъщеричка.


благодаря Ви д-р Александров
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: др табакова
« Отговор #2 -: Януари 25, 2009, 22:13:56 pm »
В Плевен клиниката е по-добра. Ако трябва да избираш аз ти препоръчвам Плевен.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: др табакова
« Отговор #3 -: Януари 27, 2009, 15:48:34 pm »
Ето ти една темичка за "Репробиомед" там са и моите перипетии в тази клиника, просто да не се повтарям.  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=204.0;all
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
Re: др табакова
« Отговор #4 -: Януари 27, 2009, 16:17:27 pm »
Плевенската клиника.
за др табакова от софия - клиника ,,репробиомед,,
др конова - плевен - някой има ли мнение
др.= другар
д-р = доктор


Re: др табакова
« Отговор #5 -: Януари 28, 2009, 12:11:16 pm »
Здравей doree, успех където и да решиш да отидеш. Аз лично имам много лош опит в Репробиомед. Правих там първото си ICSI през 2004 г. През цялото време изобщо не разбирах какво се случва и защо. Освен че непрекъснато трябваше да имам в джоба огромни суми. Чувствах се като на конвейр - един неодушевен репродуктивен орган. Не смея да поставям под съмнение професионализма на екипа, но в тази клиника не се чувствах като човек, а само като източник на пари. Следващите ми 3 опита бяха при д-р Владимиров. Там за половин час научих повече, отколкото за 3 мес. в Репробиомед за процедурата, шансовете и проблемите ми. И винаги мога да разчитам на членоразделен отговор на всичките ми въпроси. В Плевен правих имунологични изследвания и имам добри впечатления. Още веднъж - успех!
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Re: др табакова
« Отговор #6 -: Януари 30, 2009, 12:01:06 pm »
Момичета здравейте!Искам да споделя с вас,че аз също съм пациентка на д-р Николов и д-р Табакова!Аз лично съм много доволна от тях,защото обикалях много доктори и клиники и само д-р Николов ми помогна!Всички ме тъпчеха със всякакви лекарства,които се оказаха безполезни!В момента съм бременна благодарение на д-р Николов от инсеминация,която е първа за мен!Трябваше да правя първо лапароскопия и той ми предложи да дойде в нашия град да я направи,за да ми излезе по-евтино и така стана!Не си водете изводи просто така без да познавате хората!
Re: др табакова
« Отговор #7 -: Март 11, 2009, 21:51:08 pm »
Малко късничко се включвам в темата, но много ми се иска да кажа няколко думи за д-р Николов, защото ми е много мъчно да чета толкова ужасни неща за него. Аз също съм лекар и също чета за себе си всякакви неща и като знам как работя, мога да ви кажа, че голям процент от мненията за мен, просто са злобни излияния. Пациент съм на д-р Николов и всеки път си мисля, че не се пише точно за този човек. Направо се питам - това да не е д-р Джекил и Хайт. Да не би да има "раздвоение на личността". Аз го познавам като изключително компетентен специалист, изключително чувствителен човек, превъзходен гинеколог, ембриолог и много добър хирург. А колкото до цифроманията там - ами не знам...При последното ИКСИ, което правих, тъй като аз реших да бъде на спонтанен цикъл, имах лоши резултати и той ми предложи да не правим ембриотрансфер, но аз настоявах въпреки всичко.След ембриотрансфера, аз платих мноооого по-малка сума от обявената за ИКСИ. Наистина са много "алчни" май там?! Да не говорим за чудесното отношение, което получавам от средния персонал. Аз съм там, защото имам доверие на д-р Николов!!! А за д-р Табакова - мисля, че не  може да се отрече, че е водещ специалист в областта си. Успех на всички и много съжалявам за разочарованието.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
Re: др табакова
« Отговор #8 -: Март 11, 2009, 22:17:14 pm »
... А колкото до цифроманията там - ами не знам...При последното ИКСИ, което правих, тъй като аз реших да бъде на спонтанен цикъл, имах лоши резултати и той ми предложи да не правим ембриотрансфер, но аз настоявах въпреки всичко.След ембриотрансфера, аз платих мноооого по-малка сума от обявената за ИКСИ. Наистина са много "алчни" май там?! Да не говорим за чудесното отношение, което получавам от средния персонал. Аз съм там, защото имам доверие на д-р Николов!!! А за д-р Табакова - мисля, че не  може да се отрече, че е водещ специалист в областта си. Успех на всички и много съжалявам за разочарованието.
може би защото сте колеги и те / Табакова и Николов/ добре ви познават, иначе при другите първо за пари се говори, а после за всичко останало, да не говорим, че никъде намат обявена успеваемост, а едва преди пункцията се подписваш за 22% информирано съгласие. а защо не обявяват още в началото - за да приберат пари разбира се иначе може да се откажеш.а отношението и заинтересоваността към пациентите е под всякаква критика - даже не помнят какво са казали от единия ден до другия. това са нашите впечатления, последвани от 2 неуспешни опита инвитро срещу камара пари.


благодаря Ви д-р Александров
Re: др табакова
« Отговор #9 -: Март 11, 2009, 22:46:15 pm »
Познават ме като тяхна пациентка! Освен това проявяват разбиране, когато имам финансови затруднения и плащам по-късно. Но всъщност финансовата страна не е водеща в случая, защото ако не съм убедена в професионалното отношение, никаква сила не би ме задържала в тази клиника, защото би било загуба на време и пари.Наблюдавала съм отношение към други пациентки и ми прави впечатление, че се отделя много време и внимание. Не искам да превръщам това в полемика, просто споделям собствен опит и наблюдение.
Не искам и да звучи клюкарско, но скоро видях как се прави ВТОРА инсеменация на двойка, при която спермограмата на мъжа е меко казано лоша от водещ специалист в инвитрофертилизация и предварително се знае какъв ще бъде резултата!
Просто няма перфектни хора, както няма и толкова "ужасни" специалисти! Те всички работят за благородната кауза да осъществят мечтата ни да имаме дете!

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
Re: др табакова
« Отговор #10 -: Март 21, 2009, 15:44:37 pm »
Няма как да подмина темата! Искам само да споделя, че благодарение на д-р Николов и д-р Табакова сега съм щастлива леля на близнаци и още по-щастлива майка на моите близнаци! Мисля,че думите са излишни!
  :bighug:
*

    Paloma

Re: др табакова
« Отговор #11 -: Април 12, 2009, 22:34:38 pm »
Бих искала и аз да изразя впечатлението си от доктор Табакова. Клиника Репробиомет ми беше препорачана от мои познати. За мое съжаление останах дълбоко разочарована от грубостта и непрофесионалното отношение на въпросната докторка. не бих се варнала там и искренно са надявам че няма да срещна отново подобно отношение.
Re: др табакова
« Отговор #12 -: Април 13, 2009, 15:18:18 pm »
Здравейте и от мен.
Днес имам 3 годишен син благодарение на д-р Табакова и д-р Николов - икси от първи път. отношението в клиниката беше прекрасно. Вярно е, че д-р Табакова говори малко троснато и все едно ти се кара :wink:..., но като и свикнеш веднъж, пък и тя не го прави нарочно просто така си говори. А д-р Николов е толкова всеотдаен и внимателен и наистина е много добър ембриолог.
Успех на всички, които им се доверят.
Re: др табакова
« Отговор #13 -: Април 28, 2009, 15:10:57 pm »
Д-р Табакова я познавам и е един добър специалист,клиниката в Плевен също е мн добра.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Re: др табакова
« Отговор #14 -: Май 02, 2009, 19:06:33 pm »
кажете ми за билкова аптека поп богомил
Re: др табакова
« Отговор #15 -: Май 03, 2009, 23:40:30 pm »
аз съ6то биах пациентка на тази клиника но съм стра6но разо4арова за едно инвитро  платих 8 хиляди лева и ни6то отно6ението към пациентките им е безобразно да не гожорим за хлебарките които се разхойдат в 4акалниата никога не искам и да 4увам за тази клиника.искам да каза 4е аз съм с отстранени тръби спермограма супер ендометриум 13.5 и имам едно дете и не успиаха а какжо остава за другите които наистина имат много сериозни проблеми. :x :x :x








*
Re: др табакова
« Отговор #16 -: Май 04, 2009, 00:38:56 am »
Да си напиша и аз мнението... Бях пациентка на д-р Табакова и на д-р Николов, после на д-р Стаменов и на д-р Персенска, след това и на д-р Владимиров... Единствения път, когато забременях, беше при д-р Николов, той в последствие ме и оперира, имам само хубави спомени от него и честно казано, съжалявам, че ги изоставих. Когато се лекувах там, цените им бяха по-ниски от тези, с които се сблъсках другаде.
Ако още не си решила на кой лекар да се довериш, то посети и двамата, ако трябва отиди и на трето място, обиколи всички специалисти, загуби малко време и средства, но направи правилния избор. Така, после няма да се измъчваш и ще се довериш на своя лекар изцяло. Дано намериш правилния и по-скоро да сбъднеш мечтата си!

Re: др табакова
« Отговор #17 -: Май 04, 2009, 21:22:26 pm »
ду6ка благодариа ти за позеланието же4е съм пациентка на д р персенска успех на жси4ки моми4ета позелажам :bori_003: :grouphug:
*
Re: др табакова
« Отговор #18 -: Май 04, 2009, 21:43:24 pm »
Д-р Персенска е чудесен човек и лекар! Дано ти помогне да сбъднеш мечтата си по-бързо! 

Re: др табакова
« Отговор #19 -: Юни 21, 2009, 20:39:45 pm »
здравейте и от мен. Наистина много лоши думи за клиника репробиомед... това е доста тъжно.
но нека и аз да кажа мнението си. от първи опит икси се роди Васил, отношението беше великолепно, всяка една манипулация, която ми се правеше ми беше обяснявана в детайли. звънили са ми по телефона не един път за да разберат добре ли съм или например да ми кажат че има проблем с някое от изследванията и какви мерки трябва да се предприемат или че пък вс е ок за дадения момент.
Не вярвам на едни пациенти д-р Табакова или д-р Николов да обясняват, а на други не...
Когато попиташ за нещо винаги ти дават компетентен отговор.

Сега съм бременна за втори път - този път спонтанно забременяване и много изненадващо :oops: и отново посещавам тази клиника - отношението от преди 4 години не се е променило. прави ми впечатление, че има нови лекарски попълнения в екипа от болница Шейново.
*
Re: др табакова
« Отговор #20 -: Юни 21, 2009, 21:37:18 pm »
Bistra, преместиха ли се в новата клиника?

*

    sagha

Re: др табакова
« Отговор #21 -: Юни 23, 2009, 00:50:04 am »
здравейте какво ще кажете за др табакова от софия - клиника ,,репробиомед,,
а за клиниката на др конова - плевен - някой има ли мнение

на първото място основното е да те гледат в ръцете... а дали ще те лекуват е доста спорен момент, на второто място- директно те гледат в очите и ти се подиграват.... а и даже ще обяснат,че така е и в чужбина. трагично е положението.
Re: др табакова
« Отговор #22 -: Юни 23, 2009, 16:59:35 pm »
Bistra, преместиха ли се в новата клиника?

не не са се преместили. Все още са си на стария адрес.
*
Re: д-р Табакова
« Отговор #23 -: Юни 23, 2009, 18:41:35 pm »
Bistra, преместиха ли се в новата клиника?
не не са се преместили. Все още са си на стария адрес.
Благодаря, съжалявам! :(

Re: д-р Табакова
« Отговор #24 -: Януари 20, 2010, 15:31:33 pm »
На 04.01 правих ЦС и резултатът от нея е: "Тръби: в дясно-проходима, недилатирана, наличие на контраст в корема. В ляво наличие на сак, недилатирана тръба."
Мнението на лекарят, който ми прави ЦС е че трябва да се направи лапароскопия, за да се види какъв е този сак и да се предприемат съответните действия.
Мнението му се потвърди и от д-р Николов от Репробиомед, София.
Има ли някоя от вас, на която д-р Николов да е правил лапароскопия? Какви са ви впечатленията от него, от резултатите от операцията?


*
Re: д-р Табакова
« Отговор #25 -: Януари 20, 2010, 16:21:07 pm »
На мен д-р Николов ми е правил лапароскопска операция за отстраняване на извънматочна бременност. Преди инсеменацията, при която забременях, той ми прави и ЦС, която беше добра и не се налагаше друга интервенция. Аз лично съм много доволна от него, както от диагностиката, така и от лечението му. Съжалявам, че не мога да ти помогна точно по твоя проблем, но държах да ти кажа мнението си. Ако не си сигурна или му нямаш доверие, направи и друга консултация. Желая ти успех!

Re: д-р Табакова
« Отговор #26 -: Януари 21, 2010, 08:46:54 am »
Благодаря ти Du6ka за мнението!

Насочих се към него, защото моя близка приятелка беше негова пациентка: поради предишна коремна операция се на наложи д-р Николов да и отстрани едната тръба, а на другата да и направи пластика. Последваха ин-витро процедури, последната, от които успешна.
Проблемът ми е, че многото отрицателни мнения по отношение на екипа на Репробиомед много ме претесниха.

ПС. Клиниката все още е на старото си място.


*
Re: д-р Табакова
« Отговор #27 -: Януари 22, 2010, 09:10:37 am »
Да, тук има много отрицателни мнения за тази клиника или по-скоро повече положителни за другите. Аз бях пациент на тази клиника през 2006/2007 година и честно казано малко съжалявам, че се отказах от тях. Тогава цените там бяха повече от нормални, но явно е имало периоди, когато е било доста по-скъпо и затова доста момичета пишеха за това, че там се гледат основно парите. За да не спамя повече темата, ако имаш други въпроси - на лични. Желая ти успех!

Re: д-р Табакова
« Отговор #28 -: Юли 23, 2010, 13:05:07 pm »
Здравейте момичета!
Днес прочетох всички коментари относно д-р Табакова и екипа й. Много съм разочарована от коментари. Не искам да бъда безучастна. И аз едно време оставих доста пари за инвитро процедури. Вярно, това било преди доста години , когато в България имаше само 2-3 екипа по репродукция, цените били много високи.
Ето и моята история. След една настинка на яйчници, и не навремено лечение, в рамките на 9 месеца получих запушване на тръбите и от там , след като се реших на второ дете се оказа извънматочна бременност. Така за първи път щях да загубя живота си. След това последва интензивно лечение от седем години. Но резултат нямаше. Реших се на инвитро , избрах екипа на д-р Щерев, това беше голямата ми грешка. Там беше ад, за който прочетох в вашите коментари. Там беше като конвейер на репродуктивност, даваш едни големи пари, /няма индивидуалност , няма нищо/, като овце, нито ти обясняват нещо, пълно с грешки в последствие. Моят случай е, при пункция на яйцеклетките, оставят една узряла яйцеклетка в яйчника при наличие на запушена тръба,тя се отделя, и си минава естествения път до място на запушване, при връщане на ембрионите, попада и сперма, която също си върши биологичната си работа, и така  от три ембриона се задържат два  и една извън матка, но кой може да помисли. На 8 седмици получавам страшни болки,  припадам , веднага системи , инжекции за задържане, всички манипулации , кой може да предположи, че там има извънматочна бременност/така минават 12 часа,. През цялото време аз твърдях че се чувствам като при извънматочна бременност. И след това губя съзнание и чувам само заглушени гласове, че моите предположения се потвърдиха. Така  за  втори път щях да загубя живота си и то благодарение на некадърността на д-р Щерев и екипа му. Направих една година почивка възстанових се. Тогава чух за д-р Табакова и веднага се включих в нейната програма. Тя изписвала ни лекарства, ние ги купувахме от аптечни складове на едро, за всички се ползваха индивидуални схеми, преотстъпвахме една на друга лекарства, ако на една й идваха в повече, а на друга й недостигаха.
Вярно , тя приказва малко троснато , но това не значи че не голям специалист, такъв й начинът на говорене, но винаги откликваше на всичко, без дълго да се замисли,/ако имате предвид , че не съм й  никаква, обикновена поредна клиентка/, но целта ни е била една . И тук цялата процедура не е минала без перипетии, след като приключих последни инжекции по схемата, на другият ден трябваше да има пункция, а се оказва че лигавица ми не е готова да приеме на ембрионите, т.е. не достатъчно дебела. И тогава д-р Табакова ме уведомява, че при това положение няма смисъл да се прави пункция, аз настоях , защото така или иначе съм вложила до момента много пари, каквото ще да става  казах си аз.  На другия ден, когато ме взеха за пункция, лаборанта  с радост бягаше с резултатите, които показваха че лигавицата ми е готова /в помощ на другите, ще ви подскажа какво направих аз по препоръка на една лекарка, лека й пръст, от екипа на Табакова, няма да повярвате, изядох 2 връзки магданоз/, което изигра голяма роля в живота ми. И така още на деветия ден след имплантиране , аз започнах да повръщам, получих хиперстимулация, д-р Табакова се откликва веднага на обаждането, полагаше грижи постоянно, изглеждах като бремена в шестия месец, болки , системи . Идваше другият етап, как да запазим това бебе. Върнах се в града си и ме пое д-р Стоянова , най - добър доктор в града, под постоянния контрол на д-р Табакова по телефона / дори тогава тя не помнеше имената и физиономиите на пациентите си, но и нощем да се обадиш, винаги откликваше/.   И така, девет месеца на легло, пазене , пазене и пазене , постоянно внимаваш за всичко, стриктно спазваш всичко. И така от един етап да друг /до 12 седмици, до 16 седмици, до 32 седмици/ и докато се роди бебе.  И сега имам дъщеря на 13 години , вече повисока от мен. И Това е благодарение на д- р Табакова и нейният екип.
 Както виждате, минах през много трудности, но с всичко това исках да ви кажа , че не е основното вие да отидете, да дадете пари и да чакате резултат, а да работите в екип заедно с доктора, да му помагате.
От сърце пожелавам на всички момичета мечтата им да се сбъдне, към когото и да се обърнете, но да бъдете по - настоятелни.  
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 13:08:24 pm от popesku »
*

    evro

  • *****
  • 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: д-р Табакова
« Отговор #29 -: Юли 23, 2010, 15:06:01 pm »
popesku, радвам се за товя щастлив край.
Има много неточности и неясноти в разказа ти, не искам да го анализирам, ще те поправя само на едно място, защото това което пишеш е подвеждаща информация, да не кажа пълен абсурд.

Цитат
Моят случай е, при пункция на яйцеклетките, оставят една узряла яйцеклетка в яйчника при наличие на запушена тръба,тя се отделя, и си минава естествения път до място на запушване, при връщане на ембрионите, попада и сперма, която също си върши биологичната си работа, и така  от три ембриона се задържат два  и една извън матка, но кой може да помисли.

Абсолютно нормално е да се остави непунктиран фоликул, но след поставен Прегнил - няма как да се овулира повторно, второ при трансфера на ембриони НЯМА как да попадне сперма, просто няма начин. Ембрионите се отглеждат в отделни контейнерчета (петри), които НЯМА как да имат допир със сперматозоиди. Най-вероятно си имала триполдна бременност от връщането на трите ембриончета, но за жалост едно от тях е попаднало в тръбата. За съжаление това е рядко срещан, но все пак срещан феномен при ин витро процедурите, тук има дузина примера.
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 15:37:53 pm от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Re: д-р Табакова
« Отговор #30 -: Юли 23, 2010, 22:19:02 pm »
Вярно , но яйцеклетка била   една от тези с големи размери. И по какъв начин тогава ембриончето се е настанило точно на пътя от яйчника до място на запушване, а не е между матката и запушването? Да уточня, че върнати ембриони били 2 броя, които се задържали и се виждали при ултразвук, до 8 -та седмица.