0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #20 -: Януари 14, 2009, 17:17:55 pm »
Абсолютно същото отношение към мен от д-р Гергов от това което ultra е описала.
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #21 -: Януари 30, 2009, 20:35:30 pm »
Здравейте отново! Когато пуснах тази тема невярвах че толкова много мами ще се включат!Приятно съм изненадана и БЛАГОДАРЯ на всички за мненията и впечатленията които сте споделили.Остават ми още два месеца до финала и мисля че почти съм взела решение - къде? Но както казват всички мои раждали приятелки късмет и каквото ти е писано......... :wink:Пожелавам на тези които им предстои да раждат леко и успешно, а на тези които са родили да се радват на бебоците и много здраве :ballons: :ballons: :balk_7: :balk_7: :balk_7:
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #22 -: Януари 31, 2009, 09:14:00 am »
А ще споделиш ли какво реши? :D Като гледам и моят термин е някъде там, така че нищо чудно да се засечем по болниците. Само дето аз ще не мога да реша при кого и как ще раждам :oops:
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #23 -: Януари 31, 2009, 11:43:50 am »
Да, ще ти отговория.Мися да раждам в Тина Киркова.За Шейново имам преки наблюдения.По изборите винаги ме пращаха  да съв в коисия там , е естествено не съм раждала , но съм имала възможност да видя обстановката , родилките  лекари и акошери.Мисля ,че болницата, лекари , обстановка и апаратурата с която разполагат е на много добро ниво.Но сестра ме преди време ражда там....... и не мисля че остана много доволна .Тя има алергия към пеницилин казала им го, а те и дали какви тестове правят незнам ама щяха да я убият! Естествено с това не искам да кажа нераждайте ТАМ защото това може да се случи навсякъде!Един е доволен от едно място друг от друго.Хубавото е че сега имаме право да избираме къде и при кой.В Тина Киркова никога не съм ходила не съм виждала и влизала в болницата , но съм чувала прекрасни неща.Тъй като съм зодия везни а ние винаги се колебаем между две неща неможех да взема решение къде да родя.Исках да прочета възможно най много впечатления и мнения.Мисля че съм ги получила и съм си отговорила на въпросите.За сега мисля да раждам без избор на лекар , казвам за сега....... !Моята лекарка която ми води бременноста ме посъветва да не се ангажирам с лекари,бременноста ми протича нормално без никакви проблеми. Каза ми че там в Тина Киркова има много добри специалисти и все ще поподна на някой добър!
Кой знае може да се засечем там по болниците терминът горе долу ни е там някъде.Желая ти успех и леко амам много леко раждане!
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #24 -: Януари 31, 2009, 13:20:12 pm »
Благодаря, леко раждане и на тебе! :D Аз пък, обратно, нямам много наблюдения в/у Шейново, но пък д-ра, който ми прави лапароскопията е там и си мисля евентуално да се обърна към него за секцио! Засега си мисля, независимо къде ще раждам /и аз първо бях твърдо решена за Тина Киркова/ да е с избор на екип, но и това не е сигурно на 100%, с тая финансова криза, дето ни е подгонила.. Ха-ха, относно зодията - и аз съм везни и обикновено бързо взимам решения, ама накрая пак ще взема да стрелям напосоки в последния момент :wink: Благодаря ти за бързия отговор и леко оставащо бременеене!
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #25 -: Февруари 02, 2009, 19:13:27 pm »
 моето мнение за д-р Гергов е повече от ужасно, никакво внимание или терес към пациентките,минава се като на конвейр. Процедурата е следната-гледа те за 2 мин. на монитора, нищо не ти се обяснява за състоянието ти или как е бебето, не те питат за оплаквания или нещо подобно.После следва дългото писане на сестрите и вялия интерес към пациента.(между другото нито те мерият, нито те теглят-нищо)Била съм при други гинеколози, но такова отнишение не съм виждала, нали все пак сме хора поне малко човещина. :(
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #26 -: Февруари 02, 2009, 20:05:35 pm »
То това е ясно, но ако му кажа, че ще раждам при него дали няма да си пробени отношението, ха-ха??? :x
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2009, 15:34:53 pm »
Немога да разбера всичко ли е пари да му се невиди? Знам отговорът е ДА.Защо трябва да ни се обръща внимание само тогава когато си плащаме.!?!А понякога си и плащаш и пак не си вършат работата.А погледнато ние си и плащаме та нали ни удържат всеки месец от заплатите за здравно.Аз от години не съм ползвала здравни услуги , е сега ми се налага.Защо един доктор е заинтересован от нас само тогава когато ще му платиш!Е разбира се има и изключеня дай боже да са повече
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2009, 16:57:28 pm »
Здравейте! :D
Аз също съм се насочила към Тина Киркова, въпреки че време има доста, за да реша.
И аз смятам да не плащам за избор на екип, тъй като от много родили вече разбирам, че това не е критерий за добро отношение. Един доктор, ако е добър като специалист и като човек, то в такъв случай не би трябвало да има разлика в отношението и работата му, независимо дали плащаш или не. Или работи както трябва или не. Така поне трябва да бъде. И е истина, че достатъчно сме си плащали данъци и са ни удтржали от заплатите, за което заслужаваме нормално отношение и професионализъм. Това с плащането го направиха една регламентирана корупция.

Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #29 -: Май 10, 2009, 00:08:49 am »
Аз родих в Шейново при д-р Николова. Много съм доволна, въпреки, че си исках Мишел!
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #30 -: Май 10, 2009, 11:52:40 am »
Имам бебе на няколко месеца и ми се налага да си общувам с майки да други бебета.
Нищо против болницата, но всички родени в Шейново са с бактерии и постоянно запушени носнове. Много далеч съм от мисълта, че това не може да се случи и ТК, напротив, случва се постоянно.
Така че не забравяйте защо сте там - вие ли да се чувствате комфортно или да излезете със здраво бебе. Това когато отивате да раждате.
За бременността - аз нямах проблеми за болничен в Тина Киркова. Уплътних си всичките 180 дни. Гергов разписваше без даже да погледне какво разписва. Д-р Шишенкова го четеше, поправяше, нагласяше и наистина до 14 дни ми ги изплащаха. И за да не останете с грешно впечатление - аз наистина имах основание за болничния. И наистина не бях с направление от НЗОК там, а платено, абонамент или не знам какво баш се води.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #31 -: Май 10, 2009, 12:25:11 pm »
Тамара, аз родих на 10,04, в Тина Киркова, ама за здраво бебе незнам какво да кажа... Много съм доволна от екипа, който ме изражда, обаче не мога да кажа същото за неонатолозите. По безкрупулни и безсърдечни същества не съм виждала! :x И как може тези хора да се занимават с деца незнам.. Все си мисля, че си трябва малко сърце за тая работа. Дара ми се роди мъничка - 2,350, роди се 20 дена преди термин, след раждането без много да ми се дават обянения ме питаха дали съм имала някакъв проблем със влагалищния секрет, бактерии или нещо подобно и аз им отговорих, че съм имала стрептококи, които сме лекували, но нямаше време за контрола, та незнаех дали съм се излекувала и на базата само на това назначиха на малкото съкровище антибиотици, без да ми дават много обяснения какво що... На въпросите на майките относно бебетата, кърмене и т.н.. се отговаряше "Ами вие не четете ли в интернет?!" 8O За съжаление трябваше да търпя 7  дни безобразното им отношение. Е, имаше и свесни, ама бяха много малко, пък и знаеш ли кого ще улучиш на смяна, и дали няма да ти се озъби, ако се осмелиш да питаш нещо за детето си! Сори за спама, ама като се се сетя и побеснявам :oops:
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #32 -: Май 11, 2009, 03:45:00 am »
О, това с бактериите явно им е коронен номер. И на моите момчета назначиха антибиотик, защото били заченати ин витро, и защото съм имала бактерии в урината. Д-р Стаменов побесня тогава.  8)


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #33 -: Май 11, 2009, 13:09:07 pm »
На въпросите на майките относно бебетата, кърмене и т.н.. се отговаряше "Ами вие не четете ли в интернет?!" 8O За съжаление трябваше да търпя 7  дни безобразното им отношение. Е, имаше и свесни, ама бяха много малко
Да и аз раждах веднъж в Тина Киркова и веднъж в частна болница. Няма място за сравнение.
В Тина Киркова има много малко неонатолози и това е проблем. Аз също имах сблъсък с едни такива "неонатоложки", които ги мързеше да гледат, а камо ли да говорят. Оказаха се сестри. За разговор с лекар имаше само по половин час на ден на етаж. Тя ни казваше какво да правим, а после сестрите си правеха каквото си искат. Хранеха си децата между кърменията, взимаха си ги когато си решат, зарязваха ги по коридорите... бе гадна работа. И чак един ден преди изписването, когато лекарката дойде да ни се кара, защо не правим каквото ни е казано, се разбра какво е станало. Не че им направиха забележка на "ония". Просто на нас ни казаха да не ги пускаме в стаята.
Така че ако не сте ме разбрали правилно, аз вече не съм за нито една от двете болници. В Тина Киркова имаше доста случаи с бактерии... А това за шейново го написах само като отговор на
Аз родих в Шейново при д-р Николова. Много съм доволна, въпреки, че си исках Мишел!
Видях какво може (а според мен и трябва) да представлява една болница. Не е само до това, че болниците са стари. Има си значение и хората които работят там и дисциплина и... всичко.
Не съжалявам за нито една стотинка дадена в частната болница. И там си имат косури, но... друго си е.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #34 -: Май 11, 2009, 14:02:32 pm »
...
Нищо против болницата, но всички родени в Шейново са с бактерии и постоянно запушени носнове. ..

Тамара, много крайно изказване. Два пъти съм раждала в Шейново и по случайност се оказвах заедно със съседки от квартала. Ами нашите деца не са с бактерии и постоянно запушен нос.


*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #35 -: Май 11, 2009, 16:28:47 pm »
...
Нищо против болницата, но всички родени в Шейново са с бактерии и постоянно запушени носнове. ..

Тамара, много крайно изказване. Два пъти съм раждала в Шейново и по случайност се оказвах заедно със съседки от квартала. Ами нашите деца не са с бактерии и постоянно запушен нос.
Както и моето дете няма бактерии и запушен нос.
Тамара, това твърдение е безпочвено и интригантско.


*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #36 -: Май 11, 2009, 16:30:12 pm »
Момичета а какво ще кажете за МД там при кой е добре да се ражда секцио?
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #37 -: Май 11, 2009, 19:57:08 pm »
Не съжалявам за нито една стотинка дадена в частната болница. И там си имат косури, но... друго си е.
Ами за съжаление нямах възможността да раждам в частна болница!
*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #38 -: Май 11, 2009, 20:43:49 pm »
...
Нищо против болницата, но всички родени в Шейново са с бактерии и постоянно запушени носнове. ..

Тамара, много крайно изказване. Два пъти съм раждала в Шейново и по случайност се оказвах заедно със съседки от квартала. Ами нашите деца не са с бактерии и постоянно запушен нос.
Както и моето дете няма бактерии и запушен нос.
Тамара, това твърдение е безпочвено и интригантско.

И моето дете е родено в Шейново и няма бактерии и запушено носле.
Знаех за мизерията в Болницата и друг път съм пребивавала там за неособено приятни случаи, лапароскопия и за задържане. И ако имам още едно детенце пак там бих родила най вече заради някой доктори, благодарение на които си имам живо и здраво детенце. Мизерията в банята и тоалетните за 3 дни се преживяват даже много бързо се забравя.


*
Re: Шейново или Тина Киркова
« Отговор #39 -: Май 11, 2009, 21:06:33 pm »
Здравеите моми4ета ще се вклю4а и аз към вашата теми4ка само 4е с вапроси и търсеща савети!Бременна сам с тризнаци в 26гс,от Варна сам и моя док ме насо4ва да ходя да раждам в София,моля помогнете  шейново или Маи4ин дом мисалта ми каде е по добра базата с ковиоз4етата ? моля за съвети! Благодаря ви предварително!
:)