0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    neia

  • *
  • 45
  • искам бебче
Каквото и да бъде организирано, то трябва да е по възможност почивен ден. В противен случай, пак ще се съберат около 100 човека.

подкрепям хри ако е през почивни дни мисля че ще има повече хора
и то от цялата страна
*
Уредиха си хорицата спокойна Коледна и Новогодишна ваканция, без въобще да си дават сметка какъв таралеж в гащите си слагат!
Ние, най-малкото 270 000, студенти, полицаи... И как ще посрещнем Новата година - пред парламента!
Г-н Пирински, ако не изпълни думата си, се е компрометирал безвъзратно!

Ей, сега по новините казват химиотерапията на онкоболницата щели да я правят нещо си... И господин министър по здравеопазването рече - с две думи, ми нека си измират хората, дреме ми на шапката!

Не знам на къде вървим! Не думи нямам, мисли нямам вече! Тази държава на два пъти ми го заби, а аз българчета искам да раждам! Не куфари ще стягам, а не знам какво. Няма какво да загубя, ако остана!

Наистина обаче трябва да се повторят събитията от 1996/1997!


И Даря, извини ме, по-долу сбърках името ти. Радвам се, че си по-добре и стискам палци бързо да се възстановиш! Ако имаш нужда от нещо - обаждай се/пиши!
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 20:07:59 pm от ognyana »
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
Нямам думи просто, нямам....
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
Чух по новините - нямам думи - искам да крещя, да ритам!
Много им припари под опашката и бързаха да гласуват, докато никой не очаква...
И господин министър по здравеопазването рече - с две думи, ми нека си измират хората, дреме ми на шапката!
безочие...

Даря - бързо възстановяване.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Ще подкрепя всяка форма на протест с лично участие.

На МЗ тези милиони са им дошли като Коледен подарък. Едва ли има по-непрозрачно и корумпирано министерство, освен МО може би. Бездънна яма, която ще погълне надеждата на много хора.

Срам! За всички депутати, които не намериха смелост да се опълчат срещу частни интереси. Проектът за фонд е едно от малкото проявление на гражданско общество в тази мафиотска държава.
Момичета, аз също подкрепям идеята за бързи действия - било то и не дотам добре организирани на този етап. Живеем с болката, мъката и надеждата от години, падахме след неуспешния опит, отново ставахме. Мобилизирахме своите сили и заставахме първо пред банките, а след това живеехме в света на надеждата.
Винаги намираме сили.
И пак ще намерим.
*
Добре де, някой обърна ли внимание на новините. Ами то повече от половината бяха за обявени протести, а резултат виждате какъв е... Наистина трябва нещо мащабно национално, но не първично и просташко, на нямам идея под каква форма да е. Явно протеастите вече не ги трогват, то си им стана като "добър ден" на депутатите, дреме им на ш.....ра. Сама си гледам детето без помощ, при това от месеци боледува, но при следващ протест, ще се подтаря поне за няколко часа да съм там в София.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!


Ани помоли да не се пишат необмислени постинги, както и да не се говери за протести и подобни, защото както всички знаем за това се изисква предварително разрешение от общината. Нямаме право да инициираме подобни мероприятия без такова разрешение, така че ще помоля снощната сбирка да не се класифицира като протест, какъвто не беше.
надявам се да ме разберете.

Аз, като  главен админ на друг сайт съм изненадана от позицията ви колега.Що касае разрешенията от общината , г-н Борисов едва ли ще се поколебае да ни ги даде , като се има в предвид политическата му непоносимост към настоящето правителство.Как можете да искате от нас да не протестираме ? Какво да направим да седнем на кайве , шербет и бяло сладко ли?
Ако съм казала нещо съм го казала с пълно съзнание и с всички чаши в шкафа  :lol: Време е за бързи мерки и организиран протест.Трябва да потърсим помощ и подкрепа от целия народ.От всички които имат  здрави организации.

пп
И вместо да ни давате съвет как да се организираме и едва ли не да налагате цензура на това което пишем погледнете си сървъра .От вчера редовно няма връзка с база данни .
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 20:47:37 pm от marinex »
*
Моми4ета,наистина паднахме от високо,аз също много се надявах! :?
Шоуто на Слави в 22.30 ли ще е?
Само съжелявам д-р Стаменов,и вси4ки които се борят за нашата клауза,за загубеното време,поне да имаше ефект!Благодаря им от все сърце,4е ни подкрепят със вси4ки сили?
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 20:44:36 pm от Имам _ Вяра »
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

    mini

  • *
  • 8160
  • purple addicted
всички се чувстваме зле, но има още какво да се направи, недейте с това пораженническо чувство
никой не е казал, че няма да има протести
имаме време да се организираме, защото това изисква технологично време
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

    mira_mimi

  • *****
  • 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Свършва един протест, започва друг!  :lol:
НЕ СТАВА Трябва всички заедно!
*
маринекс, нека да се върнат Ани и Радина и да кажат какво е станало днес. Естествено, че ще предприемем нещо, но не може да е през главите им.
*
маринекс, нека да се върнат Ани и Радина и да кажат какво е станало днес. Естествено, че ще предприемем нещо, но не може да е през главите им.

Наистина,нека ги из4акаме,с нетърпение о4аквам да се вклю4ат!
Евала на Ани и Радина,много силни жени!Поклон!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
Колега, не мисля че налагам цензура, напротив, ако ще се прави протест то ще се иска разрешение и някъде да виждаш да съм написла, че няма да ни дадат от общината... организирали сме достатъчно протести, за да знаем процедурата, минималния срок по закон за изклучителни случай е 48 часа да се внесе искането преди протеста.
Знаеш ли, понякога в стремежа си да изпишем вежди да не стане да избодем очи...
*

    lidia

  • *****
  • 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Последно днес Слави ще направи отново предаване, така ли?
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
маринекс, нека да се върнат Ани и Радина и да кажат какво е станало днес. Естествено, че ще предприемем нещо, но не може да е през главите им.
Одобрявам всяко тяхно действие , но не разбирам защо не вземем решение сами.Това касае всички нас.Те могат да вложат енергията си и емоцията си за подготовката.Бих помагала със всички сили.Както вече каза съм безработна от няколко дни и с два кредита и три неуспешни опита ин витро.Ще драпам със зъби и нокти.Давайте предложения , не чакайте някой да вземе решение вместо вас.
Стефиз ,не визирам конкретната организация.Правила съм няколко подобни протеста , организирала съм и пресконференции , за да знам за какво става дума.Тук говорим за вашия призив какво да пишем и как да се изразяваме.
Поздрави
Генова
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 20:58:41 pm от marinex »
Времето за което може да се вземе разрешение за протест може да е 24 часа (по спешност)
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 21:00:52 pm от Lotus_D »

Чем больше бумаги, тем чище задница - девиз бухгальтеров
*
Направо не мога да повярвам!!! Не искам да повярвам!!! Защо трябваше да бързат? За къде са се разбързали толкова, А? Хвана ги шубето да не би да отидем пред парламента и да им разкажем играта ли? НямА да се предам! Няма да позволя да погазят най-човешкото чувство - да бъдем майки!
ИСКАМ СИ БЕБЕТО!!!
Дайте наистина да се вдигнем на един хубав протест! И дано ни подкрепят все повече и повече хора!!!
« Последна редакция: Декември 16, 2008, 20:58:46 pm от котенце десси_г »
В момента по телевизия Европа дават репортаж

*
При създалата се ситуация, призивите за спокойствие и против "необмислени постинги", звучат малко нелепо.Всички са достатъчно афектирани, за да могат поне тук да изкажат възмущението си.Ние хубаво, ще се съобразяваме със закона.А той, питам аз съобрази ли се с нас?????А и какъв е проблема да се иска разрешение за официален протест.Заради мисли от сорта, че нищо не можем да направим сме на тоя хал.Можем да не направим нищо, но ще успокоим съвестта си, че сме се борили до край за нещо добро.И за разлика от господата в парламента, ще спим спокойни и удоволетворени, че не сме се предали като овчици.