Здравейте момичета ,отскоро съм тук и мисля че се порових достатъчно в всички теми....но има нещо за което искам да попитам всички - как кръстихте децата си ?...на кого?...а ина всички вас на които предстои какво мислите....против съм да се кръщават на баби,дядовци и прочие...та нали това ново същество идва на този свят със своята мисия,със своята аура,носи своя заряд от енергия и своя съдба, не трябва да влачи негативите на бабаси и дядо си.Едната ми приятелка ,която роди преди 20дена беше притискана от мъжа си още като се разбра ,че е бременна,детето да се кръсти на баща му или майка му,а то милото бебече уплаши ли се...какво ли ...не се показа през цялата бременост...разбра се какво е чак, като се роди.Ние с моя мъж имаме спор по тази тема той също иска да е на техните ,а аз съм против...искам моето бебе да дойде на този свят със своето име,да носи своята съдба ...а за това със буквата ,знам че много от вас са се измъквали по този начин...О.К. ...стана много дълго ....очаквам мнението Ви...