Здравей, Касиопея. За съжаление, не малко жени минават през това, което минаваш ти. Ноември 2013 изживях същия кошмар. Бях в 11 г.с., когато получих силен кръвоизлив. Доки ме прегледа и ми съобщи лошата новина: мисед - сърдечната дейност на бебо спряла в 9г.с. Физически се възстанових бързо, също като теб пих АБ 7 дни и 3 месеца се въздържахме от бебеправене. Сексът подновихме след 3 седмици, веднага след първия профилактичен. АГ ми даде зелена светлина. М ми дойде на 28 ден след кюртажа. Физически, както казах бързо се стабилизирах, но психически... Ми беше нужна година, а аз смея да твърдя съм с доста стабилна психика. Работата е там, че опитах да подтисна емоциите и получих посттравматичен стрес. Беше ужасно, още повече че след като подновихме опитите бебе не идваше, а като за капак всички около мен забременяваха. Когато тръгнах по изследвания моят АГ ме посъветва да направим почивка 1 м, изписа ми Клостилбегит( по мое настояване) и на следващия месец бях бременна. Идеята ми е, да не правиш като мен. Изплачи всичко сега, не го подтискай в себе си! Успех и много гушки, ако имаш нужда да поговориш с някого - насреща съм.