0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #460 -: Юли 17, 2015, 22:17:28 pm »
Ох незнам вече какво да мисля дали всичко ще е наред. Сега пак АБ  метаргин и желязо, че толкова време дето ми тече сигурно хемоглобина ми е паднал. Много ми е притеснено докторката каза че всичко вече трябва да е наред другата седмица пак ме вика на преглед. Лека вечер момичета и Благодаря за бързия отговор
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #461 -: Юли 19, 2015, 00:00:43 am »
И при мен се нaложи aбрaзио след мисед в 11тa седмицa. Месец и половинa след товa се нaложи второ aбрaзио, окaзa че първото е нaпрaвено некaдърно (в СAЩ). През цялото време имaх зaцaпвaне, a двa денa преди реaбрaзиото имaх силен кръвоизлив, при който зaгубих достa кръв. Окaзa се имaм остaтъци от плодa в мaткaтa. Слaвa Богу реaбрaзиото беше нaпрaвено кaто по конец. Не се е нaлaгaло дa пия отново aнтибиотик. Повторното aбрaзио не е било пречкa дa не могa дa зaбременя отново. Четири години след товa родих синa си, сегa съм отново бременнa в седми месец. И двете бременности сa в резултaт нa ин витро процедури, но товa е порaди други причини. Пожелaвaм ви успех!!!



Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #462 -: Юли 26, 2015, 16:05:36 pm »
Sisi83 здравей, много съжалявам за случилото се с теб! При мен всичко мина без усложнения след абразио в 11 седмица. Стискам палци всичко да е наред  :bighug: Важното е да имаш вяра и да не се отказваш да се бориш за най-милото. Организма иска своето, за да се възстанови, а през това време знай, че ние сме с теб!  :cuddle:
*
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #463 -: Декември 03, 2015, 17:41:21 pm »
Момичета, нали е нормално да имам болки като при цикъл след кюртажа?
*
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #464 -: Декември 04, 2015, 16:28:46 pm »
До някаква степен и ако не е супер болезнено да. Все пак матката има да се свива според зависи в коя седмица си била.
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #465 -: Януари 14, 2016, 16:55:27 pm »
здравейте момичета , и аз съм с болки , днес отидох да ме прегледат , матката се е прибрала , изписаха ми метергин или нещо подобно , но ще чакам с приема може кръвта сама да спре . пия нош - па . даже хистологията е излезнала , пише -  бременност / кръвни съсиреци сред тях въси с дегенеративни изменения / . ами това е, никой не знае защо така се получи пак. казват след три - четири месеца да пробвам отново, мисля да проверя щитовидната жлеза , преди години имах завишени антитела , но хормоните ми са били в норма и не ми предписваха лечение , знам ли .... Бъдете здрави   :)
« Последна редакция: Януари 14, 2016, 17:00:50 pm от yana_c »




Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #466 -: Март 13, 2016, 08:15:39 am »
Здравейте. На мен също ми правиха, но с вакум и пълна упойка. Нищо не усетих. След това имах леки болки. Но още при първия преглед доктора ми каза, че имам киста 4 см. Предполагаше, че след аборта ще изчезне. Е не изчезна, още си е там - 4см. Още не ми е минал първия цикъл след аборта, но искрено се надявам да се спука или намалее след 2-3 менструации!
Re: Възстановяване след кюртаж
« Отговор #467 -: Ноември 22, 2017, 10:37:58 am »
Здравейте, с времето разбрах,че е по-добре да споделяш с непознати от колкото с близки приятели. Четох публикациите ви и реших и аз да разкажа моята за да ми олекне поне малко...Ще започна с това,че имам нередовен цикал ,и както винаги и предният месец ми закъсня при което не ми направи впечатление и въпреки това за месец направив поне 3 теста за всеки случай но бяха отрицателни.Преди седмица се разболях ,пих разни прахчета,таблетки но на третия ден започна да ми си гади от тях но отново не обърнах внимани докато не дойде сутринта на 19-ти ... Събудих се с леки болки в корема и леко зацапване. Реших ,че ми е дошло и заради болката изпих едно НошПа до вечерта всичко беше наред до като цикълат ми не стана по силен. През една минуто ходех до бана ,забелязах ,че изхвърлям парченца ,прилуша ми от загубата но кръв и нашите веднага ме заведоха в спешното. Оказа се ,че съм направила спонтанен аборт ,бебчето е било на 8 седмици ,само това ми беше дадено като информация. Веднага ме поеха за изчистване без никаква опойка понеже бях пила вода,адски болезнена процедура. Преди 2 дни ме изписаха ,чак когато се прибрах осъзнах какво ми се случва, постоанно го мисла. Не мога да спя, не мога да се храня, по цал ден се обвинявам за това,че не съм разбрала ,че в мен има една душичка малка,че съм се разболяла и с лекарства съм си убила детенцето...Изплаках си очите...