0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #340 -: Февруари 03, 2015, 09:28:55 am »
Благодаря Дани. Видях, но не знаех как да изтрия едната.
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #341 -: Март 04, 2015, 17:36:43 pm »
Здравейте,момичета,виждам,че темата е малко старичка,но ще пробвам,дано някой се включи.Бременна съм в 5 месец и ми предстои фетална морфология.Ходя на прегледи при Л.Бойчев,но понеже ми се наложи спешен преглед,бях с болки,отидох и при Хубчев,Бойчев не си вдигна телефона...а и колкото и да е добър като не е от Русе,знаете как е..това ме наведе на мисълта да не раждам в Тутракан,а в Русе,доволна съм от Хубчев,но чувам ,че взема страшно много пари,вярно ли е?И кой друг ще ми препоръчате за секцио - Минчева?Атанасов?Какви са ви мненията за тях?
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #342 -: Март 05, 2015, 09:28:54 am »
Здравей.
Аз съм доволна от д-р Шишкова. Тя е много добра в следенето на бременност. Внимателна е.  Раждала съм при нея чрез секцио.

А и сега продължавам да бъда неин пациент.
За Минчева съм чувала добри отзиви, но аз лично нямам наблюдения.
Атанасов не съм го чувала.
Толкова от мен. Ако те интересува нещо повече, мога да ти пратя телефони на д-р Шишкова. Кабинетът й е до Пантеона.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #343 -: Март 05, 2015, 16:37:15 pm »
Здравей.
Аз съм доволна от д-р Шишкова. Тя е много добра в следенето на бременност. Внимателна е.  Раждала съм при нея чрез секцио.

А и сега продължавам да бъда неин пациент.
За Минчева съм чувала добри отзиви, но аз лично нямам наблюдения.
Атанасов не съм го чувала.
Толкова от мен. Ако те интересува нещо повече, мога да ти пратя телефони на д-р Шишкова. Кабинетът й е до Пантеона.
Благодаря ти,ходила съм при Шишкова,да,но не бях бременна все още,а правихме опити само.Може би втората бременност ще се запиша при нея,дай боже :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #344 -: Март 21, 2015, 11:05:41 am »
Здравей, Женя. Има вече съществуваща тема. Можеш да я прегледаш. Има и мнения за д-р Саха, за който ти питаш.

Д-р Узунова мисля, че е добър избор, но пак зависи за какво.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26.0


П.П.Ще помоля Дани да слее двете теми.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #345 -: Март 21, 2015, 11:09:57 am »
Хайде, който се интересува от общинската програма, ето моля :)
вече са по-либерални изискванията към кандидатстващите.

http://ruse.topnovini.bg/node/585274

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #346 -: Юли 08, 2015, 22:05:17 pm »
Със сигурност е Др. Дуваджиев Той е акушер-гинеколог Работи с здравната каса даже има 3 де и 4 де измерни видеозон и главното е изключително мил и внимателен На визитката му има даже безплодие намира се в 3 поликлиника на 4 ет Аз лично съм много доволна от него до сега Относно Дойчинова тя многократно ме е обърквала майка ми също затова и я смених с Дуваджиев и не съжалявам :wink: yahoo_17 Желач на всяка 1 успех с бебеправенето
Хубанен лекар да,но добър специалист категорично НЕ,заради него ми направиха операция,от която всъщност е нямало смисъл,но нали трябва да си вземат пътеките... и заради която трябва да избирам работа в която не трябва да вдигам дори стек с бира,не мога да вдигам тежко както преди,постоянно трябва да се пазя...И аз се отчайвам все повече от Русенските "специалисти" и незнам при кого да отида.. Колебая се между Луиза Тончева и Бисер Пейчев,някой ако ми помогне в избора мн ще съм благодарна :)
*

    Rib4o

  • ***
  • 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #347 -: Юли 12, 2015, 18:16:16 pm »
Аз не бих се дорила на никого за проследяване на бременност в Русе. Следих си бременността в София. Секциото ми го прави д-р Минчева. Свърши си работата идеално.
Re: Добър гинеколог от Русе?
« Отговор #348 -: Октомври 26, 2016, 10:42:30 am »
Здравейте мили дами.
Няма да ви препоръчвам гинеколог в Русе, включвам се за да Ви кажа при кого Ви съветвам да НЕ ходите.
На първо място - др. Константинова. Въпреки дългогодишният й опит като акушер-гинеколог си позволи да неглижира моето състояние в продължение на моята 5 месечна бременност, като твърдеше, че нямам никакъв проблем, съответно не взе никакви мерки за лечение, в следствие на което загубих бебето си. Накратко - бях с ниско прикрепена плацента и прокървявах от време на време. Тя твърдеше, че няма от какво да се притеснявам и съответно не назначи никакви допълнителни изследвания, нито потърси по някакъв начин причината за да назначи лечение. В следствие на това "нормално прокървяване" се е развила инфекция, която причинява отлепване на плацентата и пукане на околоплодния мехур, което от своя страна води до преждевременно раждане в период от бременността, в който плода не е жизнеспособен. Версиите след това бяха различни - че съм пращана в болница и съм отказала, че ми е било казано да спазвам болничен режим и само да лежа, че варицелата на другото ми дете може да е довела до този изход и т.н . За съжаление просто опити за измиване на ръцете. На въпроса "защо не направихме изследвания за шарката /за които аз неколкократно питах/, ако сте имали съмнение, че това може да бъде опасно за бебето" , отговорът беше, цитирам: "не съм длъжна"... Е това според вас, дами дали е отговор на професионалист, на лекар, на когото се доверяваме и поверяваме своето здраве и това на бъдещите си деца...? Какво въобще са длъжни те, лекарите да направят?
Относно престоя в АГ-то - отново ще споделя разочарованието си. Вагинален секрет ми бе взет едва след изтичането на водите, един лекар назначава тест за наличие на изтичане на околоплодни води още след приемането ми, нооооо ШЕФЪТ - др. Хубчев решава, че не е необходим такъв. Смята, че водите са достатъчно количество, но това драги ми ДОКТОРЕ не означава, че няма изтичане. След като ме бяха оставили да се гърча сама, без да идва някой да провери как съм цял ден, раждането се падна на др. Узунова, която искаше да ме остави да си родя сама на леглото. Е след настояване на една акушерка все пак се смили над мен и си свърши работата, но ... до някъде. Трябвало е да ми бъде поставена инжекция до 72 часа след раждането, тъй като съм с RH - , която се поема от ЗК, но уви... не беше, което би било проблем при евентуална следваща бременност.
След изписването ми от АГ комплекса др Хубчев ме извика в частния си кабинет за преглед, който трябваше да бъде в отделението. Продължи 3 мин с всички мои въпроси и не ми беше казано нищо ново, но защо пък да не вземем ей така някой друг лев, нали... Аз все пак ходих 2 пъти на преглед в рамките на месец в АГ отделението на преглед, защото вече не знаех какво трябва да ме притеснява и какво не. Ами вторият път попаднах да една млада докторка, която очевидно е докторка, защото е дъщеря на др Тончева. Такъв извод си направих след като изричните препоръки на всички лекари /да нямам полов контакт 1 месец и да не правя опити за забременяване поне 6/, дори написани в епикризата, които тя сама прочете, ми препоръча да имам полов контакт със съпруга си за да си предаваме бактерията и че болките, които имам се дължат най-вероятно на овулация и видиш ли, мога и да забременея /нямаше и 1 месец след така наречения спонтанен аборт/.
Разказвам Ви всичко това, за да бъде ясно, че целта ми не е да очерня горе споменатите "лекари", а да си направите изводите сами и да решите дали бихте искали да се оставите в техните ръце. Мили майки, бъдещи майки и майки на бъдещи майки, не допускайте подобно нещо да се случи и на вас, наистина е страшно...